LabelFlash ispis na CD/DVD medije

poruka: 6
|
čitano: 4.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Može li mi netko reći više o ovoj tehnologiji? Vidim postoje jeftini uređaji (195kn u Vemilu) koji su sposobni za LabelFlash ispis, pa me zanima da li se koriste posebni mediji i koliko koštaju, te kakva je kvaliteta/izdržljivost ispisane slike. Na koji način se slika printa na CD?

Zatvorite prozore. linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LabelFlash ispis na CD/DVD medije
evo ti opis te tehnologije
ovo ti je službeni site te tehnologije na kojem možeš vidjet da je potreban poseban labelflash cd/dvd da bi na njega ispisivao
17 godina
ambivalent kaže...

Može li mi netko reći više o ovoj tehnologiji? Vidim postoje jeftini uređaji (195kn u Vemilu) koji su sposobni za LabelFlash ispis, pa me zanima da li se koriste posebni mediji i koliko koštaju, te kakva je kvaliteta/izdržljivost ispisane slike. Na koji način se slika printa na CD?

Ja sam si gledao pržilice za novo računalo i došao do zaključka da je bolje ići na lightscribe jer su mediji dostupniji i jeftiniji. A medija za labelflash baš i nema za kupiti na puno mjesta.
LightScribe podržava puno veći broj pisača, dok Labelflash samo Necovi i eventulano njihovi izrodi, jer je njihova tehnologija.

17 godina
neaktivan

Huh, ovi lightscribe DVD mediji su puno jeftiniji. Zapravo LabelFlash i LightScribe rade istu stvar, samo je drugačija tehnologija?

Zatvorite prozore. linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
ambivalent kaže...

Huh, ovi lightscribe DVD mediji su puno jeftiniji. Zapravo LabelFlash i LightScribe rade istu stvar, samo je drugačija tehnologija?

Tako je. Mislim da LabelFlash može pisati i sa donje strane medija (tamo di su podaci). Ali to provjeri.
17 godina
neaktivan

Gdje ima za kupiti Labelflash medija.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice