Jel bolje uzeti iphone 4, ili galaxy s, ili neki drugi android (sensation,galaxy s2, desire hd...)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel bolje uzeti iphone 4, ili galaxy s, ili neki drugi android (sensation,galaxy s2, desire hd...)
Sensation ili galaxy s2
sad što ti više paše :D
Prije nego navuces gomilu Android i Apple fanatika, reci da si se ipak predomislio i da ces uzet neki od WP7 telefona...
Prije nego navuces gomilu Android i Apple fanatika, reci da si se ipak predomislio i da ces uzet neki od WP7 telefona...
a symbian
Jel iphone uopće valja?
Jel iphone uopće valja?
ne posjedujen niti iPhone niti neki Android... po meni je iPhone precijenjen ali nije loš ali opet u drugu ruku mislin da je htc hd ili galaxy s bolji od iPhona
Nemam nista protiv WP7, ali su meniji ružni, sve crno i nekak čudno..
Ne... Here we go again...
Sad ozbiljno... Galaxy S2 i Sensation su bolji hardware-ski samo je pitanje dali ti se vise sviđa iOS ili android jer se na kraju sve svodi na to. Ja planiram na ljeto kupit SGS2 kad cu moci produzit pretplatu i nadati se da nece biti jako skup.

ovo je najbolji odgovor/pitanje do sada.
Da, što ti u biti tražiš od mobitela?
Jel iphone uopće valja?
iako sam Android fan, iphone ti je mrcina od mobitela, ali je jednostavno precijenjen . Ako ga možeš naći u razumnoj cijeni onda možeš i njega uzet
Praktički od svega po malo, surf, gaming, music, kamera....
Edit : koliki je udio besplatnih aplikacija na app storeu ( glupo mi je svako malo davat nekoliko eura ili dolara za nesto)
Praktički od svega po malo, surf, gaming, music, kamera....
Za surfanje je bolje neki mobitel s velikim ekranom, iPhone ima mali ekran.
Gaming - iako je Android i tu dobar, iPhone je bolji
Music - Ovisi od modela do modela, svi su tu negdje.
Kamera - iPhone ima izvrsnu kameru, jednu od boljih na trzistu. Postoje bolje, ali ne znam tocno kakve Galaxy i DHD prave.
Edit: Android ima veci udio besplatnih aplikacija na svom Marketu nego App store.
Zbog veličine ekrana mi je draži nešto manji jer mi inače ne stane u džep :)

Kamera na iphoneu je više nego dobra. Pogotovo video. Kad streamam sa iphonea 4 na 40incni tv video koji sam snimio izgleda samo malo lošije od nekog hdtv programa.