Imam problem sa TV-om gorenje.

poruka: 7
|
čitano: 3.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovak, kad ga uključim ne upali se nego pravi isti zvuk kada se uključi normalan TV svakih 1/2 sekunde. Pomoć ako zna tko kako popraviti ili ako je imao sličan problem. Hvala ;)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Imam problem sa TV-om gorenje.
PCConf3 kaže...

Ovak, kad ga uključim ne upali se nego pravi isti zvuk kada se uključi normalan TV svakih 1/2 sekunde. Pomoć ako zna tko kako popraviti ili ako je imao sličan problem. Hvala ;)

Ja ne znam, ali i da znam nebi znao po tvom opisu. Daj malo detalja, jel to CRT tv, ili LCD TV, kakav je to zvuk kada se uključi normalan TV to sam oti znaš, nitko drugi, a i kakav je to normalan TV? Što podrazumijevaš pod tim? Nitko ti nikako neće moć pomoć jer ti je pitanje niš koristi.

15 godina
neaktivan

Servis, ukoliko nisi elektromehaničar.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gle, stari debeli CRT tv. Znaš kada uključiš tv? Ono se čuje ko naglašeno slovo C. Tak se čuje ovaj TV al svake pol sekunde. Kužiš?

0 0 hvala 0
16 godina
Probably otisla zavojnica. Znam iz iskustva. magneti ftw.
2.588 Posts! And counting...
15 godina
PCConf3 kaže...

Gle, stari debeli CRT tv. Znaš kada uključiš tv? Ono se čuje ko naglašeno slovo C. Tak se čuje ovaj TV al svake pol sekunde. Kužiš?

Pa tako reci. To je i meni bilo, Dok po onom što si prije rekao ja uopće se toga nisam sjetio. Pogotovo što sam si razmišljao jel govoriš o LCD-u ili CRT-u, pa onda još spominješ i "normalne" TV-e...

Uglavnom, ja sam ti svoga otvorio, odspojio elektroniku od od topa, sve fino dobro ispuhao kompresorom, čak sam negdje i malo WD-a špricnuo i nakon toga je bilo sve ok.

Znači meni je samo bio kontakt neki očito, ali simptomi su bili isto kao i tebi.

14 godina
neaktivan

Aha. Dobro. Ajd probat ću to što si reko. Hvala. :D

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice