Hakom potvrda za Wireless adapter

poruka: 34
|
čitano: 8.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Jel to znaci da ja kao fizicko lice ne mogu kupiti ovu igracku.Ili trebam reci posiljatelju da napise da salje audio pojacalo.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Hakom potvrda za Wireless adapter
Cadmium kaže...

Jel to znaci da ja kao fizicko lice ne mogu kupiti ovu igracku.Ili trebam reci posiljatelju da napise da salje audio pojacalo.

Ne mogu se oni lako prevariti na carini , imaju pc i internet pa vide koliko to košta .

Utipkaju samo oznaku s artikla na google ili ebay  , nađu oni sve o tome. 

A kad vidu da je stvar za wlan , tj pojačalo, moraš odmah po potvrdu u HAKOM, a oni ti je ne budu dali. 

Stvar je prejaka.

Budeš imao samo sreću ako carini ne padne u oko i ne budu otvarali .

Ali nebih ja riskirao , stvar je jako skupa.

HAKOM informacije radnim danom do 16h odgovaraju na pitanja , samo pošaljite link uređaja u email i pitate da li se može uvesti.

info na :   tomislav.bartolec@hakom.hr   ili  mladen.sikirica@hakom.hr

franc
12 godina
protjeran

A bi li mogao to uvesti u bosnu pa onda otici po to autom.Tamo imam frenda pa bi mi mogo to odraditi jer tamo jos vlada sloboda.

I sta bi mi onda hakom mogao uraditi ako upogonim to.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Hakom potvrda za Wireless adapter
Cadnium kaže...

A bi li mogao to uvesti u bosnu pa onda otici po to autom.Tamo imam frenda pa bi mi mogo to odraditi jer tamo jos vlada sloboda.

I sta bi mi onda hakom mogao uraditi ako upogonim to.

Ako recimo taj uređaj koristiš u HR negdje u kvartu ili blizu nekog kome se remeti signal zbog tvog jakog pojačala , budeš platio kaznu.  

Nabavili su vec neku opremu s kojom mogu otkriti takve stvari a za sve je krivo to, što u zadnjih 3-4 godine ljudi naručuju razno razne jake wlan kartice s kojima kradu drugima internet. Kazne su sad i do 20 000kn ako se ulovi nekog.

franc
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice