Nakon 2 tjedna konstantnog živciranja odlučio sam potražit pomoć.
Naime imam navednu karticu i u WMC(Windows 7 x64)i trzaju mi naši programi gubi se signal. Prije je normalno radila.
Sad da krenemo redom, antena je riblja i pliva na krovu, ona se spušta do pojačivača signala koji je ujedno i spliter jedan ide u LCD u kuhinji koji normalno radi i drugi ide u sobu u kojem je računalo, dužina kabela je 12m, prolazi uza zid i to je to što se tiče kabela. Sama kartica je spojena preko malog priloženog produžnog USB kabela. Kartica radi normalno bez poteškoća na laptopu(korišteno na drugoj lokaciji) i to sa antenom koja je došla sa kabelom, problem je što laptop nije moj i nemogu testirati trenutno situaciju, barem ne do vikenda.
Isključujem fizičko oštećenja kabela-kabel pregledan i nema oštećenja, doduše o samo konektoru bi se dalo popričat pošto ja i žice i elektrika ako se to može nazvat elektrikom nismo na ti, uglavnom žica je oguljena i normalno zavidana, na spoju gole žice i ostatka mesa od kabela je stavljena izolir traka da se ne petlja onaj vanjski omotač sa sitnm žičicama u glavnu žicu.
Pitanja su sljedeća:
1. Može li TP-Linkov WIFI router tj. signal ometat makar malo signal pošto router stoji pokraj kučišta(kartica i router su udaljeni 25-30cm)?
2. Mali produžni USB kabel uzrokuje nekakav zastoj u protoku informacija(probao u normalni usb bez produžetaka i opet isto?
3. Zašto baš meni?