Frontpanel

poruka: 20
|
čitano: 3.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Frontpanel

Zanima me koji frontpanel da kupim , volio bih da mogu kontrolirat bar 6 ventova ako ne i vise, svidaju mi se oni scythe kaze masteri ali oni su za samo 4 venta , nzxt sentry 2 i lx su isto super ali je lx preskup a moze samo 5 ventova kontrolirat , sentry 2 je dobar , sad je vidim izasla neka nova verzija sentry-a , gdje mogu kupit takav neki panel i koji vi preporucate , takoder sam cuo da cu ovi nzxt imali problema s nekom baterijom? moze pojasnjenje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frontpanel

Imaš npr. ovo ili stavi 2 x ovo.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Frontpanel

imas scyhte kaze master pro,on je za 6 ventova,aerocool ima zgodnih controlera.

darkness is my friend
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 21:03 (ljubo2mad).
14 godina
protjeran
vlad0 kaže...

Imaš npr. ovo ili stavi 2 x ovo.

A joj ovaj sa 8 ventova je zakon,steta sta ga nije bilo dok sam kupovao svoj Kaze.

15 godina
Frontpanel
And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Di ih ima kod nas?

15 godina
Johnny Jump kaže...
Haf932 kaže...

Di ih ima kod nas?

ja ga kupio ovdje u KC

http://www.arka-servis.hr/artikl.php?art=978&g=75&st=1

And Justice For All....... Metallica Forever!
15 godina
Frontpanel

VEC san negdi vidia ovaj aerocool, di to ima kupit kod nas i koliko to ventova moze kontrolirat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Frontpanel

ima netko još koji savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moze offtopic pitanje? Gdje si stavio 6 ventilatora????? I zasto?

:)
14 godina
protjeran
Frontpanel
A lol na kakva cu pitanja naici na ovo forumu.
Stisni HVALA nije teško.

0 0 hvala 0
15 godina

nisam stavio ali cu stavit za 7-8 dana kad sastavim novu konfu , kučiste cm690 2 , jedan napred da uvlaci , jos jedan na podu da uvlaci , jedan na bocnoj stranici da uvlaci(slipstream) ,  , 2 scythe slipstreama na vrhu da izbacuju , jedan coolermasterov nazad da izbacuje , zalman cnps 10x performa ventilator  i vent od grafe , to ti je 8 ventilatora ako te zanima, ja hocu da ih sve mogu regulirat manualno a bilo bi dobro da se na procesoru moze po temperaturi regulirat sto vjerojatno moze preko biosa , e sad kad smo vec kod toga da pitam , dali ovaj nzxt sentr lx ima mogucnost da namjestim da regulira neke ventove s obzirom na temperature te komponente, oni su rekli da ima automatsku regulaciju  ali neznam kako on moze komunicirat s senzorima grafičke, procesora itd.. i kakav je to problem s bateijom tog frontpanela (sentry lx) cuo sam da ima neki problm s baterijom lol , zar on ima bateriju u sebi? , logic pitao si zasto, pa da hladi komponente lako cu ja preko frontpanela iskljucit nekoga ako nije potrebno xd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 18:06 (athlon64).
17 godina
neaktivan

Sa svim tim silnim ventilatorima neces postici skoro nista osim buke i prasine. Bolje namjesti da imas pravolinijski protok zraka npr. s prijeda preko diskove i preko procesora i izbacuje neazad nego da ti sa tri strane uvlaci i sa tri izbacuje. Posto vidim da ces uzeti razlicite ventilatore i rucno ih regulisati moras paziti da ti ventovi vise izbacuju nego sto ubacuju jer ce ti se inace topal zrak zadrzavati unutra i prvis vise stete nego koristi a kad ubacis vent od napajanja i grafike u jednacinu enma sanse da to odoka uradis kako treba. Mozes doci u situaciju da ti je niza temperaturaez tih dodatnih ventilatora nego sa njima.

Btw. nemoj se ljutiti na pitanje, samo mi nije bilo jasno sta zelis postici a s obzirom na broj ventilatora i njihov raspored i neces bog zna sta postici.

14 godina
protjeran
Frontpanel
Naravno da mu trebaju ti silni ventilatori i naravno da ce sa njima postici sve sto pozeli.
CM je super kuciste te je naveo sve super sta se tice rasporeda osim venta na bocnoj stranici (citaj nemo ga staviti).
Stisni HVALA nije teško.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma druze sto se mene tice neka stavi 108.

14 godina
protjeran
Frontpanel
Istina ali rekao si da sa tim nece nista postici a to nije tocno.
Stisni HVALA nije teško.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To ti mislis. Vise nije uvijek bolje. Osim za kur...e. Al EOD sto se mene tice.

15 godina
Frontpanel

ma u biti mozda mi i ne trebaju ali osim ova 3 koja dobijem narucit cu jos 2-3 slip streama pa ako ipak uzmem mugena 2 a ne zalmana mogu na njega dodat jos jedan vent za push and pull a u vezi venta na boku , zasto da njega ne stavljam ? Ako ostanem na radeonu 4670 necu ali ako se budem mijenjao s prijateljem i on mi da 8800 gtx onda ocu jer ona je definitivno vruca i dobro ce doc da nesto puse po njoj , ugl smatram da mi ventovi definitivno nemogu pokvarit temperature, samo popravit i da je to tvoje sa pravilnim protokom zraka glupost , moze sad savjet sto da radim u vezi fan controlera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Frontpanel
U ovom slucaju je vise bolje,ali najbitniji je raspored.
Stisni HVALA nije teško.

0 0 hvala 0
15 godina

ma lako cu ja za ventove, frontpanel mene zanima , po mogucnosti neki od ovih velikih sto imaju tu automatsku kontrolu  , mozete mi pojasnit sto je to , jel to oce rec da on komunicira s senzorom komponente te prema temperaturi podesava brzinu , jer kako npr onaj sentry lx moze ocitat temperature ? nekuzim , ventovi koji su spojeni na njega nemaju senzore u sebi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice