Dobar dan. Zanima me kako bi mogao naci koja mi je lozinka bezicnog WiFia ukoliko sam je izgubio a imam mogucnost prikljuciti laptop putem LAN kabla. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan. Zanima me kako bi mogao naci koja mi je lozinka bezicnog WiFia ukoliko sam je izgubio a imam mogucnost prikljuciti laptop putem LAN kabla. Hvala.
-pročitaš s doljenje strane defaultni pass (ako je izmjenjen, nakon reseta se vraća..).
-provjeriš u postavci wlana ili podesiš novi.
-zoveš SZK ili prolistaš RTMF (... ili postaš temu na forum).
-pročitaš s doljenje strane defaultni pass (ako je izmjenjen, nakon reseta se vraća..).
-provjeriš u postavci wlana ili podesiš novi.
-zoveš SZK ili prolistaš RTMF (... ili postaš temu na forum).
sve sam to pokusao ali ne radi...stalno mi javlja da je lozinka pogresna. Ako maknem lozinku, takodjer me trazi da ju upisem. Napravi osam reset preko gumba na uredjaju. Sada dodatno lampica za WiFi je zuta...
imas negdje iza/ispod (ne znam koji je ruter) malu rupicu di prodje jedva igla ili cackalica...tam ga resetiraj, to je hard reset, vraca ruter na tvornicke postavke...
imas negdje iza/ispod (ne znam koji je ruter) malu rupicu di prodje jedva igla ili cackalica...tam ga resetiraj, to je hard reset, vraca ruter na tvornicke postavke...
Bas sam to i napravio...drzao 10 sek...u izborniku routera nakon hard reseta kaze da je lozinka ista, znaci ona koju sam ja naknadno promjenio...model je thomson TG782i
i nakon reseta ne priznaje pass koji si dobio s njim??
hmm...zovi SZK...
hmm...zovi SZK...
Situacija je ovakva. To nije za mene nego za jednog poznanika. To se radi o jednoj zgradi i cini mi se da je modem u njegovom stanu povezan na drugi modem...dali je to moguce? Znaci, u njegov modem ulazi jedan ethernet koji ide van iz stana, ethernet na koji sam ja spojen i naravno napajanje. Nema telefonskog kabla...
hmm...zovi SZK...
Situacija je ovakva. To nije za mene nego za jednog poznanika. To se radi o jednoj zgradi i cini mi se da je modem u njegovom stanu povezan na drugi modem...dali je to moguce? Znaci, u njegov modem ulazi jedan ethernet koji ide van iz stana, ethernet na koji sam ja spojen i naravno napajanje. Nema telefonskog kabla...
Pa ofc da ima veze, paitanje je gdje taj eternet ide. Postoji realna mogučnost da taj "modem" zapravo služi samo ka switch/wlan odašiljač.
znaci na njemu promjenjene lozinke nista ne znace?
pitanje je sada drugo...kako ja mogu rabiti putem WiFia taj "modem" koji sluzi samo kao produzetak? LAN ide bez problema...WiFi nalazi izvornu mrezu i ovaj produzetak, ali niti jedna ne radi. Upisujem lozinku koju sam procitao pod postavkama kad sam prikopcao izvorni kabel.

Bas sam to i napravio...drzao 10 sek...u izborniku routera nakon hard reseta kaze da je lozinka ista, znaci ona koju sam ja naknadno promjenio...model je thomson TG782i
drzi 30 sek, barem je kod mene tako, ne kosta te probat
rijesio problem...hvala svima na pomoci. pozz