Deutsdeutschland über alles / gdje kupiti hardware

poruka: 3
|
čitano: 1.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Deutschland über alles / gdje kupiti hardware

Ako ste nestručnjak koji kupuje hardver možda vam bude koristio ovaj savjet - po meni su trenutačno najbolji izvor za hardver za nas u Hrvatskoj njemački webshopovi. Detaljnije sam već objasnio razloge ovdje :

http://www.bug.hr/forum/post/opcenito-o-ict-biznisu/extreme-digital-iskustva/4698347.aspx

pa copy-pasteam ovdje u novu temu jer mislim da tamo ne svraća puno ljudi a ovo može koristiti mnogima. Ako se ne slažete koga briga, mene nije. Ovo je moje mišljenje oblikovano nakon dosta godina online shoppinga, slaganja hardvera, izračuna exchange rateova valuta, provizija, nameta itd., iskustava sa kvarovima i garancijama, temeljitog pretraživanja i uspoređivanja itd.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 22:08 (Enkidu).

0 0 hvala 0
14 godina

Onaj najvažniji dio - garancija. Napisao si "Nisam siguran".

Malo prouči i opiši taj dio.

Ipak spominješ cifre od 2000Eura!

I malo ti je tema čudna :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kao što rekoh meni garancija nije baš najvažnije pitanje od svih, a osim toga to baš nemoš proučavat, treba ti se nešto pokvarit unutar roka i da onda uspiješ ili ne uspiješ zamjenit sa puno ili malo gnjavaže. Meni je skoro sve dosad crklo nakon roka ili je bilo prejeftino pa se nisam gnjavio ili nije ni imalo garanciju. A ko bude u prilici da mu zatreba garancija po onome što sam čuo od mnogih drugih u većini domaćih dućana bude problema sa tim. Za njemačke ne znam jer nismo dugo u EU pa nisam nikad probao zatražiti garanciju otamo, iako jesam bezbrzoj puta zamjenjivao defektne stvari sa eBay-a uglavnom bez velikih problema.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice