CREATIVE LABS X-Fi Xtreme Audio

poruka: 6
|
čitano: 4.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8na+kartica%2C+PCI%2C+CREATIVE+LABS+X-Fi+Xtreme+Audio%2C+bulk+%28SB0790%29&option=artikl&id_kategorija=05231&id_artikl=052.300.030

jel valja to kaj??

hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: CREATIVE LABS X-Fi Xtreme Audio

Ja mogu jedino reći da imam CL X-Fi Extreme Music, karticu jaču od Xtr Audio i Xtr Gamer. Služi svrsi i za audio kod playera, a i kod igra.

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
17 godina
neaktivan

Ja imam baš tu zvučnu karticu i preporučam je svakome. Zvuk je jako dobar i kad se upari sa dobrim zvučnicima dobije se vrhunski zvuk koji je super i za glazbu slušat i za igre. imam zvučnike 5.1 creative labs koji su koštali 600kn i jako su dobri. ako planiraš x-fi kupit ja ti preporučam jer nije ni skupa a dobiješ super zvuk.

e i program za naštimavanje je jako dobar jer možeš naštimat svakakve detalje i efekte.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ok... budem još razmislio... jer neznam koliko ću love dobit za Božić a htio bi i iPod classic ili tuch, a sad sam si uspio popravit ovu zvučnu koju imam i za sad je dobra... spojena na liniju...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma zvučna ti nije baš nekaj.Ja ju imam i jedina razlika između integrirane i te ti je da imaš neke efekte koje bi trebal pokrenuti inače sofverski,te imaš podršku za EAX 4.0,ak ti je to važno kod igranja.Nemaš nikakve bolje performanse u igrama s njom,nego bez nje,a samo zbog EAX-a ju nemoj kupovati.Oni koji ti govore drugačije ti sereju,i nemoj im vjerovati.

DA zaključim ne isplati ti se ju nabavljati jer nema koristi od nje.Zato ti je i tak jeftina.A to da buš imal bolji zvuk je veliko sranje,jedino ako misliš skeširati 10000€ za neke kvalitene zvučnike,i na komp slušati zvuk jako valike kvalitete.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ja imam laptop i mislio sam sebi nabavit neke dobre zvucnike i htio sam uparit Creative Sound BlasterX-Fi sa zvucnicima Creativr Inspire 6700 6.1.Sta kezete na ovu kombinaciju?Sve zajedno bi me trebalo izaci oko 700kn.

For gamers by gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice