Corsair h105 bučni ventilatori

poruka: 10
|
čitano: 1.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

eo ovako,uzeo sam corsair h105 i ventilatori su katastrofa,dobro hlade al su jako bučni,e sad mene zanima s kojim bi ventilatorima bilo dobro zamjeniti ta 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Corsair h105 bučni ventilatori

potraži neku noctua-u po želji u oprić informatici. s njima si siguran, osim u slučaju da slažeš boje u kućištu

13 godina

ma nebitna je boja,samo da nisu glasni ventilatori a da hlade

13 godina

Jel bi valjalo npr da stavim cooler master jettflo 120?

13 godina
neaktivan

Probaj im smanjiti brzinu vrtnje (fan kontroler ili preko maticne)

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ma ne vrijedi,ventilatori ko da kvrckaju...raspitao sam se malo i preporučili su mi noiseblocker ili bequiet,a večeras cu dobiti bitphoenix pa cu vidjet kak ide s njima

jednostavno ovi stock ventilatori su katastrofa

14 godina

I meni su tako 'kvrckali' kod kretanja i zaustavljanja na h110 al sam ih onda rastavio u dijelove i stavio mast na osovinu rotora pa ih više ne čujem. Kao da stavljaju loše ulje/mast koje onda još stoji duže vrijeme na lageru u skladištu/trgovini pa izgubi svojstva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dax-lax kaže...

I meni su tako 'kvrckali' kod kretanja i zaustavljanja na h110 al sam ih onda rastavio u dijelove i stavio mast na osovinu rotora pa ih više ne čujem. Kao da stavljaju loše ulje/mast koje onda još stoji duže vrijeme na lageru u skladištu/trgovini pa izgubi svojstva

Ubuduće, ne rastavljati! Dovoljno je malo našpricati WD40.

14 godina
phoenix2003 kaže...
dax-lax kaže...

Ubuduće, ne rastavljati! Dovoljno je malo našpricati WD40.

Puno ljudi ne zna, al WD40 služi za micanje hrđe, zmazanoće i kao ODMAŠČIVAĆ. I kasnije ostavi tanki zaštitni sloj.

I kakve god dobre rezultate dobijemo s WD40 jer je sve očistio i zaštitio, da se kasnije stavi kvalitetno ulje ili mazivo, rezultati bi bili nekoliko puta bolji (dugotrajniji) {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina

Ima H100i i smanjivanjem okretaja pomoći Corsair Linka sam riješio problem buke!!

cvrčanje,cviljenje nisam nikad imao!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 19:04 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice