eo ovako,uzeo sam corsair h105 i ventilatori su katastrofa,dobro hlade al su jako bučni,e sad mene zanima s kojim bi ventilatorima bilo dobro zamjeniti ta 2?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
potraži neku noctua-u po želji u oprić informatici. s njima si siguran, osim u slučaju da slažeš boje u kućištu
ma nebitna je boja,samo da nisu glasni ventilatori a da hlade
Jel bi valjalo npr da stavim cooler master jettflo 120?
Probaj im smanjiti brzinu vrtnje (fan kontroler ili preko maticne)
ma ne vrijedi,ventilatori ko da kvrckaju...raspitao sam se malo i preporučili su mi noiseblocker ili bequiet,a večeras cu dobiti bitphoenix pa cu vidjet kak ide s njima
jednostavno ovi stock ventilatori su katastrofa
I meni su tako 'kvrckali' kod kretanja i zaustavljanja na h110 al sam ih onda rastavio u dijelove i stavio mast na osovinu rotora pa ih više ne čujem. Kao da stavljaju loše ulje/mast koje onda još stoji duže vrijeme na lageru u skladištu/trgovini pa izgubi svojstva
I meni su tako 'kvrckali' kod kretanja i zaustavljanja na h110 al sam ih onda rastavio u dijelove i stavio mast na osovinu rotora pa ih više ne čujem. Kao da stavljaju loše ulje/mast koje onda još stoji duže vrijeme na lageru u skladištu/trgovini pa izgubi svojstva
Ubuduće, ne rastavljati! Dovoljno je malo našpricati WD40.
Ubuduće, ne rastavljati! Dovoljno je malo našpricati WD40.
Puno ljudi ne zna, al WD40 služi za micanje hrđe, zmazanoće i kao ODMAŠČIVAĆ. I kasnije ostavi tanki zaštitni sloj.
I kakve god dobre rezultate dobijemo s WD40 jer je sve očistio i zaštitio, da se kasnije stavi kvalitetno ulje ili mazivo, rezultati bi bili nekoliko puta bolji (dugotrajniji)
Ima H100i i smanjivanjem okretaja pomoći Corsair Linka sam riješio problem buke!!
cvrčanje,cviljenje nisam nikad imao!!