Pozdrav!
Namjeravam kupiti nove ventilatore za kuciste i zanima me da li ce ovi ventilatori biti bucni ? Samo odaberite mehr infos (pogledajte na slici) da dobijete sve specifikacije ventilatora.
Unaprijed zahvaljujem! :)
Pozdrav!
Namjeravam kupiti nove ventilatore za kuciste i zanima me da li ce ovi ventilatori biti bucni ? Samo odaberite mehr infos (pogledajte na slici) da dobijete sve specifikacije ventilatora.
Pozdrav!
Ako mu je buka (nivo zvučnog tlaka) pri nazivnoj količini zraka i broju okretaja 26 dB(A) onda je to jako tih ventilator. Neki od starije generacije (u koju ubrajam i sebe) vjerojatno takvu buku ni ne registriraju. Proizvođač mi nije poznat pa stvarno neznam što bih rekao jer često puta ekipa fingira podatke o buci a da nisu lagali. Da bi ovaj podatak bio pouzdan treba navesti broj okretaja ventilatora kod kojeg je mjeren, udaljenost na kojoj je izmjerena vrijednost buke (nije isto na izvoru, 1 m ili 2 m udaljenosti ili možda 10 m), u kakvom prostoru je obavljano mjerenje i koja metoda se koristila. Svi podatci o buci bez navedenih prethodnih parametara su teška subjektiva i većinom stvar marketinga.