Brzina i bučnost ventilatora na kućištu

poruka: 3
|
čitano: 1.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Brzina i bučnost ventilatora na kućištu

Pozdrav!

Namjeravam kupiti nove ventilatore za kuciste i zanima me da li ce ovi ventilatori biti bucni ? Samo odaberite mehr infos (pogledajte na slici) da dobijete sve specifikacije ventilatora.

Unaprijed zahvaljujem! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Brzina i bučnost ventilatora na kućištu
Almin94 kaže...

Pozdrav!

Namjeravam kupiti nove ventilatore za kuciste i zanima me da li ce ovi ventilatori biti bucni ? Samo odaberite mehr infos (pogledajte na slici) da dobijete sve specifikacije ventilatora.

Unaprijed zahvaljujem! :)

Ako mu je buka (nivo zvučnog tlaka) pri nazivnoj količini zraka i broju okretaja 26 dB(A) onda je to jako tih ventilator. Neki od starije generacije (u koju ubrajam i sebe) vjerojatno takvu buku ni ne registriraju. Proizvođač mi nije poznat pa stvarno neznam što bih rekao jer često puta ekipa fingira podatke o buci a da nisu lagali. Da bi ovaj podatak bio pouzdan treba navesti broj okretaja ventilatora kod kojeg je mjeren, udaljenost na kojoj je izmjerena vrijednost buke (nije isto na izvoru, 1 m ili 2 m udaljenosti ili možda 10 m), u kakvom prostoru je obavljano mjerenje i koja metoda se koristila. Svi podatci o buci bez navedenih prethodnih parametara su teška subjektiva i većinom stvar marketinga.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 23:23 (mario.L_hr).
15 godina
neaktivan
Re: Brzina i bučnost ventilatora na kućištu
Hvala ti na odgovoru. Narucio sam 4 ova ventilatora, trebali bi valjati po ovim specifikacijama. Kazu da ce doci do petka, uz jos neke dodatne troskove.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice