Znamo da su sve komponente u admu jeftinije od linksa. Ali sam malo gledao naćine plaćanje i kad se plaća karticama cijena se uvećava za 7% Onda mi zapravo isto dođe na kraju kao i što bi naručio od linksa (jer links nema kamata ja mislim)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OT: Lijep naslov-isplartljivost
da zato što ti je u linksa odmah cijena uvećana
da zato što ti je u linksa odmah cijena uvećana
znači isto mi dođe na kraju cijena i u linksa i u adma?
pa otprilike da.
Sad sam nedavno sastavljao svoj komp i usporedjivao cijene na nabava.net, definitivno najjeftiniji su ti protis i adm.
Problem kod protisa je što nemaju svoj servis tako da ti je najpametnije u ADM-u kupiti.
Ljubazni, dogovoriš sve preko maila, pošalju ti i sastave sve a što se tiče servisa javim ti kad mi vrate komp
So far so good
Onda je bolje uzimat u linksa kad sve isto dođe na kraju. I links ima bolje ponude..
Vidis koji ti je bliži i ako ti nije velika razlika u cijeni onda zašto ne links.
S njima imam također pozitivnog iskustva pri kupovini no, da kucnem u drvo, servis mi još nije trebao.
znači isto mi dođe na kraju cijena i u linksa i u adma?
Ovisi:
Ako je gotovina u pitanju tu je bolji ADM,jer daje 2% popusta.
A ako su krediti na kartice u pitanju bolji je LINKS jer cijene ostaju iste kao što su na cijeniku, dok je ista konfiguracija u ADM-u skuplja zbog 7% uvečanja na cijenu i na kraju ispadne nešto skupli.
Složi istu konfu u ADM-u i LINKSU i zatim na konačnu cijenu u ADM-u dodaj tih 7% i vidit češ da je ADM nešto skuplji.