ZTE Blade G

poruka: 33
|
čitano: 26.647
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade G
drexcya kaže...
zerocool12 kaže...

4.1 je gore.

No primjetio sam da piše gore 3G a kada se uključi podatkovni promet onda omah prebaci na EDGE. Jel moguće da je to zbog stare SIM kartice (kartica je iz '98. ili '99.)

Ako idete na internet putem podatkovne veze, a ona je u vašem kraju slaba, odnosno prebacuje na spori EDGE, tada je vrlo vjerojatno da upravo to stvara problem. Ne znam ima li kakve veze SIM kartica s tim, iako, nekom logikom, možda je i moguće. Kako se ostali mobiteli spajaju odnosno kakav signal imaju kad je u pitanju 3G mreža?

Moj HTC Desire 310 ima super signal, xperia mini pro ima već nešto slabiji.

--------------------------------------------------------------------------------------------
13 godina
neaktivan
ZTE Blade G

Uzeti u obzir i na kojim operaterima su mobiteli, svatko od njih ima određenu lokaciju različito pokriveno. Ako piše EDGE, gotovo sam siguran da je to razlog, ali sigurno se može provjeriti brzina - postoje aplikacije tipa Speed Test Net ili nešto slično. Spajati se preko WiFija kad ste kući.

★ Osobne web stranice: ivan-galgoci.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade G
drexcya kaže...

Uzeti u obzir i na kojim operaterima su mobiteli, svatko od njih ima određenu lokaciju različito pokriveno. Ako piše EDGE, gotovo sam siguran da je to razlog, ali sigurno se može provjeriti brzina - postoje aplikacije tipa Speed Test Net ili nešto slično. Spajati se preko WiFija kad ste kući.

Uspio sam riješit,naime svaki put se treba ručno povezati na vipovu 3G mrežu i onda radi dobro.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice