Zopo ZP1000 pomoć oko roota

poruka: 6
|
čitano: 4.708
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Bok, imam vec 3-4 mjeseca zopa model 1000, posto je to kinez nije toliko popularan te ne postoje silni YT tutoriali kako ga rootati.
Inace, on je prerootan tvornicki, doslovno u postavkama kliknem jednom i "rootan je" .. no to nije kod mene slucaj, ne mogu pokrenuti aplikacije koje zahtjevaju root, root checker također kaze da nije rootan..
Ako netko ima ili zna nesto oko ovoga, svaka pomoc je dobrodosla..
Hvala unaprijed..

P.S. dal je itko probao updateat na kitketa? 

0 0 hvala 0
16 godina

Malo Googlanja nebi falilo.... Mislim da tu imaš sve.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 20:31 (bodija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Zopo ZP1000 pomoć oko roota

da, to sam bio naso, al je prilicno nejasno, posto je prilicno novi mobitel pa me strah prckati..pa sam mislio pitati ovdje ako je neko isprobao da mi pomogne 
u svakom slucaju hvala na trudu 

EDIT: sto se tice tog videa, procitaj gore da sam probao al ne radi..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 20:38 (SnakeEyes).
10 godina
neaktivan
Zopo ZP1000

Imam pitanje vezano uz aplikaciju Fotoaparat na mobitelu ZOPO ZP 1000, pa ako je netko imao sličan problem ili situaciju ili zna o čemu se radi da mi da savjet....

Problem je jer mi je nestala alikacija fotoaparat sa moba, probao sam ga rootat, i stavit na tvorničke postavke ali ništa nije pomoglo....i dalje mi je crni ekran kad pokušam ući u fotoaparat i nakon nekog vremena mi se pojavi poruka : Nažalost, aplikacija Galerija je prekinula s radom...? još jedan apsurd je taj da kad se stisne na informacije o alipkaciji Fotoaparat on otvara informacije o aplikaciji galerija...? gdje mi je mogla nestat app sa moba..? imao netko sličnu situaciju?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Može pomoć?

Mob se svako malo reboota, i onda na pola paljenja ponovo se reboota i dolazi do onog "flickeringa".

Sve se događa nasumično, nekad svakih 10 minuta, nekad 45 minuta.

Vratio sam ga na tvorničke postavke, al ni to ne pomaže.

Nije do pregrijavanja, hladan je uređaj.

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Zopo ZP1000 pomoć oko roota
Imam problem s punjenjem svog zopa evo vec drugi put prvi put mi je onaj ulaz za punjac nije stimao nije uopce moglo punit s punjacem sad evo do prekjucer je sve bilo ok normalno je punio i onda sam se jucer ujutro probudila i on imao nekih 29% a prije nego sto sam isla spavat je imao mekih 78% pa neznam jesam tad trebala pricekat do 100% sto pbicno ne radim jer mi to do sad nije radio ni kad bi imao 90% pa bi se punio preko noci bratic mi je rekao da je greska u softveru pa da ga resetiram al vec sam ga 100 puta resetirala i vec sam na rubu zivaca

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice