Naime,skinuo sam pes2012 aplikaciju sa torrenta,ali nakon instalacije odmah mi se pokrenuo prozorcic sa potrosnjom baterije za android sustav,te se telefon ugasio odmah poslije toga,pokusao sam ga ponovo upaliti,upalio se,nije ocitao SIM karticu,i samo mi se pojavio wallpaper i nista osim toga,potom se telefon ponovo ugasio i vise nikako ne mogu da ga upalim,dioda za bateriju radi (sada je ukljucen u struju) ali sam mob ne radi (nece da se upali). Zna li neko o cemu se radi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj ga spojit na pc companion pa repair , i sad nisam siguran , probaj kad ga budes palio drzati volume up pa power, dali ce uci u menu pa tamo napravi wipe
Prikljucio sam mob na komp,pokusao ga upalit i problem je nestao sam od sebe,cudno :S do tad nikako nije davao kontakt,hvala u svakom slucaju
Ali mi pokazuje bateriju na 1%
probaj ga resetirat drzi volume up i power, dok nezavibrira par puta . probaj ga puniti na uticnicu
Problem se vratio,mislim da nema snage za reset,jer je pokazivao bateriju na 1% i nije se htjela puniti niti preko uticnice,niti preko komp,da nesto nije prouzrokovalo da se baterija pokvari :S
probaj ga nekako spojiti na komp i pc companion mislim da ima opciju reset factory reset , pa probaj sa time
Probat cu to sutra,za veceras se predajem,mobitel nece nikako da reaguje :S hvala na savjetima