Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.440
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

thx. samo još jedno, s mobicity vidim cijenu sa/bez VAT. koja je šema, koju se plaća kad se naruči?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

thx. samo još jedno, s mobicity vidim cijenu sa/bez VAT. koja je šema, koju se plaća kad se naruči?

i gdje mogu vidjeti foliju od niklina?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
live4cro kaže...

evo javljam vam se jadan i bijedan jer sam prevaren.

kupio sam xiaomi mi4

dobio sam go*no.

ogorcen sam i bijesan

platio sma 3600 kn

mobitel se nemoze puniti uopce ne prima niti jedan punjac a dobio crni

takodjer niti ne mogu se gurniti niti jedne slusalice jer je plastika unutra

mobitel je tezak 120 grama a ne 150 kao na internetu

nemore se upaliti, ma nista

osjecam kao da imam igracku

molim pomoc,sto da radim? 

pisao sam im na mail ali oni tvde da je mobitel ispravan i original te provjeren.

kome se mogu obratiti za pomoc i sto da radim

Ako si stvarno uzeo sa Xiaomi.com shopa a ne nekog scam sitea, reagiraj odmh ako si platio paypalom!

Napravi video i oštro im zaprijeti da budeš postao video na you tube itd..

Digni dispute dok god ti nije prošlo 45 dana. Ako si u pravu paypal ti bude(najvjerojatnije) vratio novac.

Ako je to pravi xiaomi site, onda stvarno nemožeš nikome više vjerovati.. Gamad..

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
Nije mogao kupiti sa xiaomi.com jer je to službeni xiaomi shop,ali samo za kinu.
Ne šalju nigdje dalje,tako da to nije moguće
robimarko@gmail.com
13 godina
live4cro kaže...

narucio ga s xiaomishop.com

pare nisu problem pa me i nije briga dali sam ga pretplatio ili ne.

Pa sta se onda sekiras da li je dummy phone ili ne kad ti pare nisu problem hahaha

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 19:21 (majdo).
11 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Nije mogao kupiti sa xiaomi.com jer je to službeni xiaomi shop,ali samo za kinu.

ma nemoj... bit ce da sam ja curi naručio onda s nekog imaginarnog europskog xiaomishop.com-a koji, gle čuda, šalje u jadnu našu... {#}

edit: rekao je da je narucio sa xiaomishop.com a ne xiaomi.com

Mi3
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 17:59 (veco2404).
15 godina
neaktivan

Bez VAT-a gledaš. Trebali su početi naplaćivati VAT (PDV) nakon što smo ušli u EU, ali nisu napravili to. Neki misle da ne žele zato što će izgubiti dosta narudžbi koje dolaze i Hrvatske..

Ebay.. Nije folija nego je staklo, "Tempered Glass" 0,3 mm debljine, puno bolje od folija, nije osjetljivo na ogrebotine od kljuceva i tako, imas reviewa na netu gdje demonstriraju kako je čvrsto pa potraži..

http://www.ebay.com/itm/Screen-Protector-For-Xiaomi-mi3-M3-Nillkin-Anti-Explosion-9H-Glass-Tempered-Hard-/321416497897?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item4ad5ea8ae9

14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

super. hvala ti puno za sve informacije. ;)

samo jedan edit. naime, na mobicity mob košta 232 funte. probao sada napraviti narudžbu do checkouta, ta je cijena što je cca 300 eura, a to je dosta.

na merimobiles isti dođe 230 eura. ili ja nešto krivo gledam ili su ovi dosta jeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 18:38 (Haywire).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Haywire kaže...

samo jedan edit. naime, na mobicity mob košta 232 funte. probao sada napraviti narudžbu do checkouta, ta je cijena što je cca 300 eura, a to je dosta.

na merimobiles isti dođe 230 eura. ili ja nešto krivo gledam ili su ovi dosta jeftiniji.

Kada upišeš adresu i kada njihov program snimi da si iz HR onda ti se cijena spusti, i ne zaboravi upisati UKFSHIP za besplatni shipping (ako još radi)

edit. slika

Mi3
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 19:08 (veco2404).
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

.

zacepljen jack zacepljen jack
nemoze uci kabel nemoze uci kabel
samo naljepnica samo naljepnica
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 20:24 (XXX-Man).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
live4cro kaže...

ma mater ti sere

haha nemoj odma po familiji

nego da stvarno pi*darija za ovaj jack,

ne bi li ove bijele male linije trebale bit crne ili u najmanju ruku tamne, a iza na maski i jeste kao neka naljepnica, tako da mi to izgleda normalno,

da li ti se vide neke texture na stražnoj maski? meni izgleda kao original, a vidim da si platio paypalom, reci da nisi dobio skroz funkcionalan uređaj i da hoćeš novi ili povrat

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 19:54 (cola777).
14 godina
veco2404 kaže...
robimarko kaže...

ma nemoj... bit ce da sam ja curi naručio onda s nekog imaginarnog europskog xiaomishop.com-a koji, gle čuda, šalje u jadnu našu... {#}

xiaomishop dot com nema nikakve veze sa Xiaomijem i nije sluzbeni xiaomi shop niti sluzbeni distributer. Stovise, koriste MI logo i brand na "crno" da izgleda kao sluzbeni eu sajt :)

Usput, bas googlam, "vlasnik" xiaomishopa je vec izgubio jedan WIPO case 2012 (oduzeta im je domena) paul-shark.net radi preprodaje paul and shark robe pod p&s brandom i domenom :) (link )

No, sve to te ne treba brinuti previse, dokle god preprodaju originalne xiaomi uredjaje. Problem moze biti jedino sa novim Note 4G FDD (prodaju ga i neki drugi sajtovi) a koji jos nije sluzbeno podrzan (sluzbeno je u prodaji samo TDD kineska verzija). U slucaju problema, nece vrijediti originalna xiaomi garancija, ali uvijek ga se moze (probati) vratiti preprodavacu pa sta bude (i sam sam narucio jednog 4g note od njih, pa sam se malo raspitao oko toga kod xiaomija :) ).

Sto se tice onog mi4 spomenutog u par postova gore, a koji se nece puniti - glupo pitanje, jel OP izvadio zastitnu foliju sa baterije? :)

14 godina
neaktivan
veco2404 kaže...
Haywire kaže...

Kada upišeš adresu i kada njihov program snimi da si iz HR onda ti se cijena spusti, i ne zaboravi upisati UKFSHIP za besplatni shipping (ako još radi)

edit. slika

super super. fala ti puno :)

14 godina
Nego provjeri tu sigurnosnu naljepnicu.
Na njoj mora biti jedinstveni kod koji se može provjeriti na xiaomi stranici
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

ma mobitel se nemoze ni otvoriti

tezak je 30grama manje od originala

nemoze se ni upaliti ni puniti

stavis prst na staklo ono krcka i puca

strasno

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Koliko vidim po računu tebi je OTG kabal naplaćen $1,99 dok je na xiaomishop.com on 5,73€, kao i tempered glass koje je kod tebe tri komada $15 dok je na sajtu jedan komad 7,37€. Možeš dati točan link stranice s koje si naručio da pomogneš i nama potencijalnim kupcima? {#}

Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

rijesio sam nesto

kazu da su poslali krivi paket i krivi uredjaj(lol) 

i da ce kroz sljedeci tjedan postar doci po moj paket i da ce donijeti novi mobitel

inace stranica je http://www.xiaomishop.com/

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Aj sretno ti bilo, javi kako je završilo ;)

Ja sam planirao idući tjedan naručit sebi i frendu mob al sad sam nekako skeptičan.  

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi MI3W - review

samo se pazi da ti ne prode rok za prijavu paypalu.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
live4cro kaže...

rijesio sam nesto

i da ce kroz sljedeci tjedan postar doci po moj paket i da ce donijeti novi mobitel

inace stranica je http://www.xiaomishop.com/

Masa, masa ljudi je narucila mobitel s te stranice i stigao im je bez ikakvih problema, pogledajte iskustva u temi Kineski mebiteli.. I to ne samo MI3, nego i MI4, Hongmi, Hongmi Note, itd..

Ovo mi je vise kao izolirani slucaj, ali za sve skeptike uvijek postoji alternativa.. Imate mobicity, imate merimobiles s EU skladistem, imate xiaomishop.it, imate ibuygou.com, itd, itd, itd..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Evo sad su 2 mjeseca prosla od narudžbe i još ništa . Pito sam ih zadnja 2 tjedna svaki dan šta je s narudžbom i uvijek kažu da ne znaju kad ce doc , trazio da mi promjene boju i rekli da ne mogu  zato što je i crni nedostupan . I tako u krug . Jel postoji opet neka fora da se prođže bez poštarine ? Ako da onda cu opet narucit isti mob . Ili da tražim novce nazad ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rucipe kaže...

Evo sad su 2 mjeseca prosla od narudžbe i još ništa . Pito sam ih zadnja 2 tjedna svaki dan šta je s narudžbom i uvijek kažu da ne znaju kad ce doc , trazio da mi promjene boju i rekli da ne mogu  zato što je i crni nedostupan . I tako u krug . Jel postoji opet neka fora da se prođže bez poštarine ? Ako da onda cu opet narucit isti mob . Ili da tražim novce nazad ? 

Koliko si ono platio mob? 1900?

Trazi novce nazad i naruci s merimobiles s EU skladista, mislim da je to trenutno najbolja opcija, oko 1890 kn dodje ja mislim, barem tako je bilo neki dan kad sam gledao..

13 godina
Xiaomi MI3W - review

Dostava je bepslatna s tog merimobilesa ? Koliko dode postarina ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
live4cro kaže...

rijesio sam nesto

Postar ce doci po tvoj paket? Zanimljivo :)

16 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Poštovanje,

Gledam uskoro kupit novog pametnjakovića pa mi ovaj isto zapeo za oko zbog omjera uloženo/dobiveno, ali imam par pitanja...

Kakve jačine mu je virbracija (mala, srednja, jaka), jačina prijema signala i jačina wifi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Hoce to, kurirska sluzba, pogotovo kad se radi o takvim nekim skupljim stvarima...

A najbolje jos da ti kazu da saljes o svom troskom zbog njihove greske ili da si ga ostavis...

0 0 hvala 0
13 godina
Rucipe kaže...

Mislim da sam gkedao da je to cijena s postarinom, ta oko 1890 kn..

TiMi79 kaže...

Poštovanje,

Gledam uskoro kupit novog pametnjakovića pa mi ovaj isto zapeo za oko zbog omjera uloženo/dobiveno, ali imam par pitanja...

Kakve jačine mu je virbracija (mala, srednja, jaka), jačina prijema signala i jačina wifi?

Relativno je jaka, barem meni osovno.. Wifi hvata bolje nego Xperia Z, Xperia S, LG G2, to mi susjedi imaju te mobitele, svi smo jednako udaljeno od rutera, jednak broj prepreka, a MI3 nekako najbolje hvata.. Signal je savrsen, pogledaj malo unazad po temi SS i liniju za signal da je malte ne uvijek pun max, a koristim 3G stalno..

16 godina
majdo kaže...
Rucipe kaže...

Mislim da sam gkedao da je to cijena s postarinom, ta oko 1890 kn..

Koliko ja vidim, merimobiles trenutno nema mi3 u skladištu u europi. Jedino se moze narucit u kine.

15 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

Koliko ja vidim, merimobiles trenutno nema mi3 u skladištu u europi. Jedino se moze narucit u kine.

bilo je do nedavno, uglavnom obnove oni te zalihe sa vremena na vrijeme

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Koliko sam skužio jedamput mjesečno po par komada pa prati. ili naruči iz kine..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice