Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.577
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
Doslovno to,
ja bi trebao čekati utorak ako ga sam ne pokupim.
Evo ti i link sa xiaomi.eu za 4.8.8 dev
http://files.miuiandroid.com/4.8.8/xiaomi.eu_multi_cancro_4.8.8_kk-4.4.zip
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Doslovno to,
ja bi trebao čekati utorak ako ga sam ne pokupim.
Evo ti i link sa xiaomi.eu za 4.8.8 dev
http://files.miuiandroid.com/4.8.8/xiaomi.eu_multi_cancro_4.8.8_kk-4.4.zip

Jel imas kakvih iskustava sa DHL od prije...

Netko je na forumu napisao da mu je mob poslan u petak (prije 2 tjedna ak se ne varam) i stigao mu je u ponedjeljak, sto je super... 

Jel oni zovu na mob koji je naveden negdje na mobicity-u, ili se moze njih kontaktirati kad dobijemo tracking number i dogovoriti isporuku u odredjeno vrijeme??

14 godina
Imam iskustva naravno,uglavnom zbog Sportsdirecta s kojega sam puno puta naručivao.
Treba im dan više jer živim u Tenji kraj Osijeka,te paket stigne u Osijek tek popodne i onda ga dostavljaju tek slijedeći dan ako ga sam ne preuzmem.
Kontaktirat će te prije nego što ti ga dođe dostaviti,no možeš pomoću tracking codea dogovoriti dostavu
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Imam iskustva naravno,uglavnom zbog Sportsdirecta s kojega sam puno puta naručivao.
Treba im dan više jer živim u Tenji kraj Osijeka,te paket stigne u Osijek tek popodne i onda ga dostavljaju tek slijedeći dan ako ga sam ne preuzmem.
Kontaktirat će te prije nego što ti ga dođe dostaviti,no možeš pomoću tracking codea dogovoriti dostavu

Ma ja sam u Dubrovniku... (Inace iz Osijeka... :D )

Ako se ne varam, paketi za Dubrovnik prvo idu u Split... Pa onda za DU... 

Ali vidjet cemo... 

14 godina
Kod mene idu prvo u Zagreb,pa onda u Osijek
robimarko@gmail.com
14 godina
Nego kada će tut,znam instalirati rom.
Ali fastboot nisam koristio od Xperie U
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

evo ti tutorial. teško ga je naći. :D

jedina stvar kaj trebate napravit a nije napisano je da u miflashu stisnete strelicu pokraj browse -> advanced, i u NvBoot Script stavit onaj fajl, koji oćete koristit za flashanje. lakše ne može

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 11:57 (akantic).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi MI3W - review

Evo moj je danas poslan iz Manchestera. Dobio i broj. Znači drugi tjedan dolazi..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kod mene još ništa,ali imaju još vremena danas.
Nadam se da će krenuti danas.
robimarko@gmail.com
14 godina
red_bull kaže...

Evo moj je danas poslan iz Manchestera. Dobio i broj. Znači drugi tjedan dolazi..

Računaj utorak, tak je i meni bilo {#}

13 godina
Fastboot & flash

Evo ovako za sve nove i stare korisnike da imate apsolutno sve na jednom mjestu, step-by-step!

Znaci prva stvar, skinete MiTools (ukoliko ne bude link radio, slobodno me kontktirajte na PP), instalirate na komp, iza toga skinete zadnju verziju ROM-a koju zelite flashati moze to biti stable, moze biti DEV rom, Na OVOME linku imate sve dostupne verzije za fastboot..

Nove fastboot image su dostupne na en.miui.com forumu, ove su malo "zastarile", odnosno rom je MIUI V5.

Moja preporuka je da skinete tu odmah 4.8.8 fastboot verziju i flashate.

No da se vratim na FASTBOOT sada:

Kada skinete fasboot zip file, raspakirate ga na desktop, odatle ce te povlaciti potrebne filove za MiFlash

Nakon sto ste instalirali MiFlash, pokrenete ga i dobit ce te ovako neki prozor:

Iza toga otvorite folder u exploreru gdje ste raspakirali fastboot fileove, i oznacite u traci tu "adresu" lokacije i kopirate ju:

Kopiranu adresu zaljepite pored browse u kucicu kao na slici:

Zatim iza toga odete na browse kao sto je na predhodnoj slici spustena kartica, pa na advance, i tu imas biranje skripti, sve ostavi kako je osim ove FastBoot Script, za nju odaberi browse, i u folderu gdje ti je raspakiran fastboot odaberte jednu od sljedecih:

1.flash_all_wipe.bat:
Briše apsolutno sve što se nalazi na mobitelu, znaci cista cista cista instalacija.. (Ovo preporučam svima kod novog uređaja!)
2.flash_all_except_storage.bat: 
Obrisat ce sve korisnicke podatke, ali nece dirati ono sto je u memoriji telefona.
3.flash_all_except_data_storage.bat:
Flasha samo rom, i ne brise niti korisnicke podatke, niti ono sto je u memoriji telefona.

Kada ste sve to odabrali, ugasite mobitel, udjite u fastboot pritiskom na power+volume down, spojite mobitel na komp, stisnite refresh u programu da ga ocita i samo flash, za cca 108 sec bi trebali imati flashan uređaj preko fastboota spreman da ga podesite tocno kako vama odgovara..

FLASHANJE MULTILANGUAGE VERZIJE ROM-a:
Nakon sto ste nabacili gore zadnji fastboot DEV rom, ako zelite multilanguage ROM, odete na OVU stranicu, skinete zadnji aktualni rom za MI3W, stavite ga na internu memoriju mobitela, preimenujete u update.zip, obavezno pazite da ne se ne dogodi dupla ekstenzija, update.zip.zip, zatim udjete u recovery drzeci tipke power+volume up, odaberete engleski jezik, pa nakon toga kartica Wipe & Reset, pa Wipe Cache, iza toga opet Wipe & Reset, pa Wipe User Data, nakon sto je i to gotovo, idete Install update.zip to System one, kad i on zavrsi samo Reboot i Reboot to System One, i dobit ce te multilanguage DEV verziju ROM-a s predinstaliranim google playom, itd..

BACKUP & RESTORE
Također, ukoliko ste sve to obavili, Root omogucite u Securitiy centru, i preko Titaniuma ili neke druge aplikacije sve sa starog mobitela mozete restorati na ovaj, sto se tice podataka, itd.. Iza toga komotno mozete zaboraviti na titanium backup, on je pljuga za orginalni MIUI-ev backup.. Znaci backupa apsolutno sve s mobitela, tocno kako je sve bilo poslagano, tocno svaku stavku u svakoj aplikaciji (osim mobilnog bankarstva za to ne vrijedi nijedna vrsta backupa, barem kod PBZ-a).. Backup se nalazi u folderu MIUI, njega kopiras na komp zlu ne trebalo, kasnije samo vratis i cak samu instalaciju google playa i svega ako ne koristite multilanguage rom a htjeli bi ste/flashali ste nesto novo, apsolutno nista dodatno ne trebas klikati, i samo pobrises sve sto je višak na mobu s ove liste koju sam napravio, i to je to, prica gotova za cca 15 min max sto se tice restorea.. {#}

Napomena: od zadnje verzije DEV roma, nema vise backup aplikacije direktno nego mora se ici u postavke pa tamo na backup and restore, i ostalo je jednostavno, kao gore spomenuto.. ;)

SAFE TO REMOVE APPS

Sto se tice brisanja aplikacija, nakon sto ste rotali stable rom, ili dopustili root ovlasti na DEV rom-u, instairajte ROM Toolbox Lite, oznacite sve aplikacije koje su visak, i koje cijede bateriju, obrisete ih i fino uzivate u koristenju mobitela, dokle se ne pojavi novi update vrijedan stavljanja.. ;)

Tu imate sliku gdje na jednom mjestu vidite sve oznacene aplikacije u ROM toolboxu, koje možete bezbrizno obrisati i telefon ce raditi bez greške.. Nisu redom aplikacije poslagane, nego kako sam skrinšatao na brzinu, ali to ne bi trebao predstavljati problem nikome. Sve aplikacije sam osobno brisao jednu po jednu i provjeravao da li utjece na samu stabilnost ROM-a, nisam nasao niti jedan jedini problem u korištenju.

Sve sto radite, radite na vlastitu odgovornost, metoda je isprobana, potvđeno je od strane više korisnika da radi bez greške.

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 1:13 (majdo).
Moj PC  
8 0 hvala 15
12 godina
neaktivan
red_bull kaže...

E cool...

Kojeg si ti datuma narucio???

14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Naručen 06.08. i poslan mi je danas...prošla naruđba došla za manje od 24 sata nakon slanja (fotoaparat je bio u pitanju)

0 0 hvala 0
14 godina
Nekako počinjem sumnjati u njihove tvrdnje da će poslati danas,i to su mi više puta tvrdili.
A danas nikako doći do live chata
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

I moj je poslan danas, naručen 05.08.. Sad fino proučiti tutorijale.. :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ajde bar nekome da su poslali...

Sad me zivo zanima koji ce sad razlog izmisliti...

Mozda su nasi primjerci ispali iz aviona na putu prema Manchesteru... Eh...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi MI3W - review

gdje se jos sve moze naruciti ovaj mob osim mobicitya i kolika je cijena? kad stize nova posiljka crnih verzija na mobicityiu?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Wh1T3L10n kaže...

Ma reći će da ih nisu stigli poslati,te da će ih poslati danas(U ponedjeljak)

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Jel ima negdje za nabaviti 4G verzija? Našao sam samo u engleskoj na ebay-u , ali u specifikacijama ne piše da ima 4G.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne postoji 4G verzija Mi3-a
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

i meni su poslali danas,naručio 5.8. ...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Dobar ako hoces da ti mob izgleda ko cigla.

http://isvijet.com.hr
11 godina
neaktivan
Edge kaže...

Dobar ako hoces da ti mob izgleda ko cigla.

Problem je što nigdje ne pišu dimenzije casea, ili ih ja ne vidim.. Zanima me koliko ga "zadebljava"... 

14 godina
Xiaomi MI3W - review

MIUI V6 - počelo je!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Wh1T3L10n kaže...

Ma reći će da ih nisu stigli poslati,te da će ih poslati danas(U ponedjeljak)

Ma... Samo nek oni posalju u ponedjeljak... (petak ili pon... na isto dodje zbog vikenda... )

14 godina
sudy_freak kaže...

MIUI V6 - počelo je!

Predobro izgleda,a piše da su optimizirali kernel te sada koristi manje RAM-a i puno je brži.

Moram upasti u ovaj drugi krug beta testiranja 22.8,a početkog rujna izlazi i developer rom,te je finalna verzija krajem godine

robimarko@gmail.com
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Bez ljutnje vi koji cekate mobitel, ali zamolio bih moderatore da pobrisu sve nepotrebne postove unazad 3-4 stranice, kojih je sigurno 90%, jer je tema zaspamana maksimalno krenuo je mob, nije krenuo, poslan, pa nije poslan, mogu cekat, pa ne mogu cekat! 

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 10:57 (majdo).
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
Xiaomi MI3W - review

Evo jedan video sa dosta stvari koje možda neznate o MIUI-u

I napokon detaljna recenzija sa GSM Arene

Link

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 12:13 (red_bull).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Dobar je video,baš sam ga prije par dana gledao.
MIUI V6 je predobar
robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice