ok, hvala
ali vidim da mob. trenutno nije dostupan (Xiaomi M2S 16GB) pa neznam jeli im inače takva situacija da nestane pa će doći kroz koji dan ili?
ok, hvala
ali vidim da mob. trenutno nije dostupan (Xiaomi M2S 16GB) pa neznam jeli im inače takva situacija da nestane pa će doći kroz koji dan ili?
Cesto se to dogodi, najbolje im je poslati mail kad ce opet biti dostupan.. Također mozes pogledati mob i na www.xiaomisho.com odes na EU Direct, i tu ti salju mob iz EU skladista, ni tu nema carine ni nikakvih dodatnih davanja..
ispada $ 288.99, jeftinije je nego u talijana.
šta je ovdje sa garancijom? talijani pišu da je 2g, a na ovoj stranici ne piše ništa, ili ja nevidim
Jesi uracunao i cijenu dostave? Ona je nekih 50$ s EU skladista.. Ima ganranciju god dana ali se salje u kinu ako se ne varam.. To je dobra solucija ako gledas samo da prodjes sto jeftinije a ne igra ti veliku ulogu garancija.. Ukoliko igra veliku ulogu, onda talijani..
jel se netkom događa da touch screen prestane reagirat pa moraš isključit i uključit ekran na power tipku i onda opet radi?
jel se netkom događa da touch screen prestane reagirat pa moraš isključit i uključit ekran na power tipku i onda opet radi?
Nije,ako imaš ikakvih problema stavi službeni CyanogenMod 11 koji je nedavno izašao i sve bi ti trebalo radit ok.
@batizg:
Na Mi2s? Meni ne.
Kaj imaš na mobitelu, MIUI ili si nešto drugo stavljao?
@darker:
Je li to CM rješava na Xiaomiu ili općenito...? Mislim, najlakše nekom reći neka stavi novi ROM ali je pitanje da li on uopće želi/treba staviti novi ROM. Vjerojatno ima i drugih rješenja...
@batizg:
Na Mi2s? Meni ne.
Kaj imaš na mobitelu, MIUI ili si nešto drugo stavljao?
@darker:
Je li to CM rješava na Xiaomiu ili općenito...? Mislim, najlakše nekom reći neka stavi novi ROM ali je pitanje da li on uopće želi/treba staviti novi ROM. Vjerojatno ima i drugih rješenja...
na stock romu(MIUI), nisam ništa drugo stavljao niti sam pokušavao, naviknuo sam se na MIUI i odličan mi je
jedino ta sitnica koja se dešava, ne uvijek
Na kojem stock romu si? Jel imaš stable pa OTA update ili sa ne weeklyima? Ja sam prvo bio na stable releaseima pa sam prešao na weekly i ima već dosta vremena kako nisam updateao (iz nekih drugih razloga...) ali mi svejedno sve radi OK, bez greške...
Napiši na kojem ROMu si (tipka meni/settings/about phone pa onda piše Android Version i MIUI Version. Vidjet čemo da li se updateom može popraviti...
ANDROID version 4.1.1. JRO03L
MIUI JLB 34.0
nisam 100% siguran: jednom sam ota updatal a drugi put nije htjel pa sam skinul na mob i instaliral
Nisam sad 100% siguran ali mislim da je to stable. Budem doma pogledao da li ima verzija iza pa možda update riješi. Možda da probaš staviti weekly ROM pa da vidiš da li bude pomoglo. Kako često ti se to događa/koliko puta ti se desilo? Koliko je mobitel star?
redovito se dešava, touch se isključi iako je ekran upaljen i onda tipka on/off, otključaš i sve radi..
4 mj je star mob, normalno nije bilo padova, mažen i pažen u futroli i folija
mislim da je ovo zadnji stable šta je do sad izašao
Ako nije padao i ako se mogu isključiti slični uzroci onda može biti da je hardverski problem. No, ja bih još prije probao staviti noviji MIUI ROM, imaš weekly release koji su stabilni (ja u pola godine nisam primjetio da bi s ijednom verzijom bilo probelma; doduše, nisam nekakvi power user pa da ga cijedim, ali za normalno korištenje sve OK). Neznam pravila na forumu da li mogu postati link na drugi forum, ali bez probelma možeš na xiaomi.eu naći podforum za ROMove za XIAOMI telefone. Trenutno je zadnja verzija 4.7.4 (od jučer... :D ). Malo je sada promijenjeno jer u postu nema odmah da klikaš link za download za Mi2/Mi2s nego dok klikneš link imaš index gdje uzimaš 'aries' verziju (4. od gore...). Skini, prebaci na mob, napravi backup podataka i aplikacija za svaki slučaj, instaliraj iz updatera (ako ne znaš kako napiši...), eventualni restore pa vidi da li će se popraviti. Ako ne reklamiraj prodavaču. Moram reći da od tri XIAOMIja ni jedan nema problema, bilo hardverskih bilo softverskih...
Javi rezultate...
batizg, je si uspio riješiti? Jel bolje, isto, lošije...
CM meni sve riješio :)
Al ono igre rade brže i općenito cijeli telefon i podržava sve funkcije od CM-a.
Uskoro dolazi custom bootloader također.
batizg, je si uspio riješiti? Jel bolje, isto, lošije...
nemam nikak vremena da napravim, javim rezultate čim uhvatim slobodnog vremena, sljedeći tjedan ak bude sreće
CM meni sve riješio :)
Al ono igre rade brže i općenito cijeli telefon i podržava sve funkcije od CM-a.
Uskoro dolazi custom bootloader također.
kaj tebi nije radilo ili štekalo?
Ma sve OK, samo sam htio provjeriti kako je a par dana sam bio bez neta (riknuo ruter... :( ). Javi...