WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.032.412
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
dick_of_the_sheep kaže...
IZ POLICIJSKOG PRIOPĆENJA OD 18.1.2017.

"U posljednje vrijeme policija zaprima sve veći broj prijava građana kojima je malver (zlonamjerni softver) zaključao pristup na mobilnim telefonima. Kako bi se ponovo otključao pristup mobilnom telefonu, od vlasnika telefona traži se otkupnina kako bi im počinitelji dozvolili ponovni pristup."

Kaže policija "sve više" - a od vas androidaši glasa čuti nije. Kažem "androidaši" jer WP je za sada imun na malver.

Onda mora da je u pitanju iOS!  Šta tačno insinuiraš, da lažemo da nam telefoni nisu zaključani?! Pošto ovu priču potenciraš već na dve strane, sad stvarno razmišljam da odem u temu "Kineski mobiteli..." i uputim sve koji je čitaju da u ovoj temi okače screenshotove sa svojih živih i zdravih ljubimaca, ili da prijave ako su pokupili ransomware, i napišu da li koriste antivirus, jer ti izgleda stvarno bar delimično veruješ u stvari koje pišeš (i predstavljaš nedužnom čitaocu koji u ovu temu dođe po informacije kao istinu).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
10 godina
odjavljen
Ima traume od androida koji ga je proganjao i maltretirao na nama nezamislive načine....
9 godina
neaktivan
Idem citati temu kineski mobiteli da vidim koji malware ih salje na temu o wp

3 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Karlanal,ne pratim pojavu novih mobitela jer mi je lumia odlicna,vrhunska i besprijekorna

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Prije 1-2 mjeseca sam bas ovdje na forumu procitao neku temu u kojoj se pricalo kako se blizi kraj WindowsPhone platforme. Posto sam super zadovoljan ovim sustavom, kako i Lumia modelima kojih sam vec tri promijenio gadi mi se pomisao prelaska na Android, a kamoli na IOS. Moje pitanje je da li postoje kakve novosti u vezi ove teme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nikakvih osim da je wp platforma sve bolja i sve kvalitetnija

2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
uragan kaže...
Nikakvih osim da je wp platforma sve bolja i sve kvalitetnija

Ovo mi je jako drago cuti, hvala na odg.

17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Karlanal,ne pratim pojavu novih mobitela jer mi je lumia odlicna,vrhunska i besprijekorna

mora da imaš nokiu

iPhone is a smartphone for dumb people
9 godina
neaktivan
L 650 ja i zena l950

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pošto slabo pratim ovu temu, ima li kakvih naznaka za nove WP mobitele?

Trenutno imam L640, prije nje sam imao L520 i 920 i sa WP-om sam jako zadovoljan te bi na istoj platformi ostao, Andorid mi nije sjeo, iOS mi je ok, ali nedam toliko love za iPhone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Alcatel idol 4s windows za sada vidjecemo za mjesec dana ostatak

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Taman kroz nekih mjesec, dva mislim uzimat novi mob, nadam se nekakvoj L660 (ak će se tako zvat) jer 650 me se nije dojmila, djeluje mi lošiji mob od moje 640.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imam problem sa backup-om na 8.1, dođe do 97% i kaže da se nemože spojit na Onedrive. Probao sam izbrisati zadnji backup, napravio sam soft reset i backup opet stane na 97%. Kaj da napravim?

EDIT: Probao sam jedno 10 puta zaredom i uspjelo je, na Ondrive-u preko računala sam pogledao i ima zabilježen backup, tak da je riješen problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2017 15:59 (lolipopmen).

0 0 hvala 0
17 godina
dadn kaže...
Prince-Artas kaže...

nije ukinuo aplikaciju već neće dobivat više ažuriranja.. a i tko je blesav da kupuje mobile verziju kad desktop verziju može licencu koristiti na drugoj platformi, zato su radije ljudi zaobilazili mobile verziju Minecrafta

ajde priznajte tko je uopće kupio... 

btw.

na Windows 10 PC, još 4 dana traje popust za Minecraft i košta 78 kn (inače je 212 kn)

I nema trial...to je bio razlog zasto mi nikada nije palo na pamet da platim. To je mnogo gluplje od ovog ukidanja podrske (i ovo ukidanje je glupo, mogli su smanjiti intenzitet razvoja, ovako sami sebi skacu u stomak), a vjerovatno je i jedan od dodatnih razloga malog broja korisnika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2017 15:41 (knight).
17 godina
war3_tft kaže...

Prije 1-2 mjeseca sam bas ovdje na forumu procitao neku temu u kojoj se pricalo kako se blizi kraj WindowsPhone platforme. Posto sam super zadovoljan ovim sustavom, kako i Lumia modelima kojih sam vec tri promijenio gadi mi se pomisao prelaska na Android, a kamoli na IOS. Moje pitanje je da li postoje kakve novosti u vezi ove teme?

Pricalo se to i prije 1-2 godine. I vise...

14 godina
veki22 kaže...

Taman kroz nekih mjesec, dva mislim uzimat novi mob, nadam se nekakvoj L660 (ak će se tako zvat) jer 650 me se nije dojmila, djeluje mi lošiji mob od moje 640.

Nemaš se čemu nadat kad Microsoft neće više proizvoditi mobitele. Jedino možeš nabaviti starije modele, 950 se može naći dosta povoljno. A i nema nikakvih najava od drugih proizvođača, jedino da možda dođe taj Alcatel ali opet više se isplati uzeti 950.

12 godina
Ivan_hacker kaže...

Noćas izbačen novi build (15014), glavna vijest je mogućnost kupovina e-knjiga za korisnike iz SAD-a, sve ostalo su ispravci problema.

Problem je što sam zapeo na buildu 14977 starom mjesec dana, mobitel ne pronalazi nova ažuriranja. Ovo sam primjetio kada je izašao 15007, ali sam mislio da će novi build riješiti probleme. Izgleda da me čeka još jedan reset...

A što se tiče malwarea i androida, smatram idiotom svakoga tko svjesno klikne na nešto ovakvo(screenshot u privitku) i pokupi neku gamad. Tko god se drži provjerenih aplikacija sa google playa i koristi mozak pri surfanju neće imati problema sa androidom

Jel to insider build il šta ?

Meni ne nalazi nikakvu nadogradnju.

neda mi se
14 godina
Insider build, fast ring.
13 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Dobro je sve 2

Zaključak: Mi WM juzeri smo poslovni ljudi koji nemaju vremena za trčanje ili smo gojazni i volimo papati.

Takvih aplikacija ima na bacanje. A pitam se kako smo trčali prije pojavljivanja ovakvih aplikacija...

9 godina
neaktivan
Malo sam u ovoj paranoji bacio pogled na ostale platforme,ios ok ali ne vrijedi te novce,android,jadan ja ako cu to ikad morati koristiti

1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Prek windows insidera na bilo koji windows phone skini windows 10,preporuca se sto jaci uredjaj lumia630 ili jace,ja sam to instaliro i uredjaj se preporodio
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Malo sam u ovoj paranoji bacio pogled na ostale platforme,ios ok ali ne vrijedi te novce,android,jadan ja ako cu to ikad morati koristiti

e pa morat ćeš, morat

iPhone is a smartphone for dumb people
9 godina
neaktivan
Cini mi se ,Karlanal da ti ovdje jedini ozbiljan hejter,ako dodje do tog tuznog kraja,cini mi se da cu te morati pitati na koje sucelje je najbezbolnije preci,nemoj reci miui jer nije predvidjen za Europu

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Na plocice :) ima i to :)
9 godina
neaktivan
Evo debila

3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Morao sam si mislit da ce se debil ubaciti,naravno,mislio sam ako windows prebaci na WOARM da cu razmisliti

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hahahaha, treba reći ovima da ni u kojem slučaju ne igraju loto :D Ali pomalo je to i tužno :(

Tako sam se ja osjećao nakon korištenja WP-a neko vrijeme, jadno. Ko da mi je netko maznuo pare iz novčanika. Najsretniji sam bio kad sam jedva uspio to sranje prodati, srećom pa se u ovom svijetu još nalazi neupućenih  koji žele kupiti mob s tim sustavom s obzirom gdje se nalazi, još k tome rabljeni.

Susjed mjesecima pokušavao prodati L930 i na kraju se je uspio riješiti. Čast onima kojima sve radi po želji i oni koji uspiju zažmiriti na sranja s kojima se susreću kod korištenja ali ti su rijetki, ko bjeloglavi supovi. Svaka čast Microshitu  a sve je tako lijepo bilo izgledalo ali zajebali su stvar. Dovoljno je pogledati ovu temu.... trolanje, prčenje mozga WP-ovaca što je u neku ruku smiješno kad se vidi koliko su zaglibili u sektaškom branjenju WP-a gdje oni najzagriženiji počnu s uvredama.... pa netko traži pomoć a pomoći ni za lijek. Jedino što se može naći povremeno link na neke beskorisne aplikacije, o budućnosti sustava vrlo malo, skoro pa ništa.

9 godina
neaktivan
Kaje ovo,delirium

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kaje ovo,delirium

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: