Messenger je dostpan za sve, javno. Evo moj komentar na to
Ja nikad nisam skinuo Beta aplikaciju, stara je dobila ažuriranje na novu(isto izgleda kao i na PC-u). Jedino mi fali slide akcije kao što ima Instagram. Tipa, slide akcije bi dobro došle za brzo kretanje između Home, Gruops, People i Settings kartica. Također bi dobro došla slide akcija za vraćanje na prethodnu stranicu, tipa otvorim chat, "slidnem" s lijeva na desno, i aplikacija se vrati na početnu(home) karticu. Aplikacija izgleda dobro, no primijetio sam da ima podosta grešaka, tako da računam da je ovo samo promijenjen izgled stare aplikacije, i dodano par novih mogućnosti. Evo, dok pišem ovo, otvorio sam chet i još uvijek mi piše da učitava starije poruke. Ta poruka se sakrila ispod imena korisnika čije sam poruke otvorio. Također sam primijetio da kad pritisnem uz sam rub gore(gdje piše < Home), ako pritisnem na <, on ne reagira, jednostavno moram pritisnuti na Home da bi me vratilo nazad. Također, u kartici people imaju ona slova sa strane. To je totalno najlošije, nepraktično, slova su mala, a mi koji imamo velike prste, nema šanse da pogodimo to malo slovo. Nema naprave jednostavno u stilu Windowsa 10, i to je to! Za potrošnju bakterije, i preciznost notifikacija ne mogu ništa reći, ako je i taj segment kao i na prošloj aplikaciji, onda bolje nek svima podijele knjižice, nek idu na burzu. Toliko od mene. Javim ako nađem još neku grešku.
Da, zaboravio sam nešto. Primijetio sam da Messengerov logo nije u duhu Windowsa općenito, ne uklapa mi se. Također je load aplikacije nekad spor. A na PC-u sam još primijetio da ako tokom loada aplikacije prebacim na neku drugu aplikaciju, Messenger se zna ugasiti(ne uvijek, al dovoljno da se primijeti). Za mobitel ne mogu to reći, al za PC mogu sto posto. Također nekad na PC-u klikčem po polju za unos poruke, on ne reagira, moram ponovno pokrenuti aplikaciju. Za mobitel ne mogu to reći, valjda nema takav problem. Loše Zuckenbergu :(

mkay?