kao da ima 30% pa da će ga boljeti odljev par koji stalno prigovaraju... btw... evo na što se vraćate ;)... http://networks.nokia.com/news-events/press-room/press-releases/nokia-malware-report-shows-smartphones-now-account-for-60-of-infections-in-the-mobile-netw?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=Networks+Press+Releases
Ma ok, al i ovo malo korisnika koji su na winsima trebali bi i njih uzet u obzir, bar kolko tolko vodit i o tom računa, očito nije tako i oni neki svoj film teraju, dok se korisnik tješi riječima "bit će bolje jednog dana", a vrijeme ide i ide, a situacija je ista il gora..
Osobno, razočaran sam dost s winsima, očekivao sam od lumije 950 pravu stvar, a kad ono, razočaranje... Mislil sam si, sad dolazi MSovo vrijeme, pa da aktualni dvojac dobiju pravog rivala al stvarnost je drukčija..
Ček, ti bi mobitel za manju lovu, da je dobar i da sve radi glatko? I još uspoređuješ mobitel koji vrijedi manje od dvije iljade s mobitelom više klase? Jesi ti pri sebi?
Mislim da ne čitaš s razumjevanjem, a i nemoj stvari izvlačit iz konteksta..
To nije bila direktna usporedba, neg sam usput spomenuo (S6) koji sam mob imao prije lumije 550. Naravno da direktna usporedba ne bi imala smisla..
A lijepo sam gore napisao, mob za nezahtjevnog korisnika je odličan, za 500tinjak kn teško da se da nać (al jedini i ključan uvjet je, samo ak vam OS odgovara) nekaj bolje a za zahtjevnijeg korisnika, ne treba nit gledat ovaj model..
Da se razumijemo, mob nije smeće, za mene će uvijek to bit drugi mob kod korištenja, znal sam kaj kupujem i tu sam se prilagodio (tak da od tog modela nisam očekivao ama baš niš posebno) maksimalno, stisnuo sam zube, al teško da se mogu prilagodit OSu koji ima dost bugova.

Sami sebi smo najveci neprijatelji