WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.642
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Ma ok, al i ovo malo korisnika koji su na winsima trebali bi i njih uzet u obzir, bar kolko tolko vodit i o tom računa, očito nije tako i oni neki svoj film teraju, dok se korisnik tješi riječima "bit će bolje jednog dana", a vrijeme ide i ide, a situacija je ista il gora..

Osobno, razočaran sam dost s winsima, očekivao sam od lumije 950 pravu stvar, a kad ono, razočaranje... Mislil sam si, sad dolazi MSovo vrijeme, pa da aktualni dvojac dobiju pravog rivala al stvarnost je drukčija..

Dex.pwn kaže...

Ček, ti bi mobitel za manju lovu, da je dobar i da sve radi glatko? I još uspoređuješ mobitel koji vrijedi manje od dvije iljade s mobitelom više klase? Jesi ti pri sebi?

Mislim da ne čitaš s razumjevanjem, a i nemoj stvari izvlačit iz konteksta..

To nije bila direktna usporedba, neg sam usput spomenuo (S6) koji sam mob imao prije lumije 550. Naravno da direktna usporedba ne bi imala smisla..

A lijepo sam gore napisao, mob za nezahtjevnog korisnika je odličan, za 500tinjak kn teško da se da nać (al jedini i ključan uvjet je, samo ak vam OS odgovara) nekaj bolje a za zahtjevnijeg korisnika, ne treba nit gledat ovaj model..

Da se razumijemo, mob nije smeće, za mene će uvijek to bit drugi mob kod korištenja, znal sam kaj kupujem i tu sam se prilagodio (tak da od tog modela nisam očekivao ama baš niš posebno) maksimalno, stisnuo sam zube, al teško da se mogu prilagodit OSu koji ima dost bugova.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nova domaća aplikacija

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/moj-racun/9nblggh58g9x

„Moj račun“ je besplatna mobilna aplikacija namijenjena svim kupcima prirodnog plina koji koriste uslugu opskrbe prirodnim plinom Gradske plinare Zagreb – Opskrba d.o.o.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta pricas ti?

(4:40)

Evo da ostali padnu na dupe  koliko je moderan i dobro implementiran Android responzivniji i funkcionalniji od WP 8.1

18 godina
WindowsPhone - Općenito

U odnosu na L640, sa kojim sam ga uporedio, koji košta jednako i koji ima gotovo identičan SoC i istu količinu RAM-a, svakako.

Video si klip, čuo si čoveka, touchscreen je vrlo responzivan, skrolovanje je glatko, a ako si probao L640, znaš da uvek imaš određeni input lag. Drugo, reviewer daje malu zamerku na to, ali uređaj u klipu je izmislio multitasking za WP. Treće, uređaj se u reviewu pokazao dosta dobro i u gaming testu, a na WP čak i Crossy Road zna da secka.

Da sumiram, Android Lollipop je za WP, i LG Leon za L640, munja od sistema, glatkije osnovne radnje, nepostojeći input lag, neuporedivo bolji multitasking.

Vredi napomenuti i da je, u odnosu na taj klip, u međuvremenu došao i update na 5.1, i moj subjektivni utisak je da to rad uređaja čini još glatkijim (mogu da ti napravim klip kad mi Leon sledeći put bude pri ruci, ako insistiraš).

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

A lijepo sam gore napisao, mob za nezahtjevnog korisnika je odličan, za 500tinjak kn teško da se da nać (al jedini i ključan uvjet je, samo ak vam OS odgovara) nekaj bolje a za zahtjevnijeg korisnika, ne treba nit gledat ovaj model..

Daj mi molim te reci gdje se može naći lumia 550 za 500kn, jer sam zainteresiran za mob po takvoj cijeni

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
11 godina
odjavljen
underdog kaže...

Daj mi molim te reci gdje se može naći lumia 550 za 500kn, jer sam zainteresiran za mob po takvoj cijeni

Ima ih par na njuškalu po 650, novi

14 godina
odjavljen
Ivan(4) kaže...

U odnosu na L640, sa kojim sam ga uporedio, koji košta jednako i koji ima gotovo identičan SoC i istu količinu RAM-a, svakako.

Video si klip, čuo si čoveka, touchscreen je vrlo responzivan, skrolovanje je glatko, a ako si probao L640, znaš da uvek imaš određeni input lag. Drugo, reviewer daje malu zamerku na to, ali uređaj u klipu je izmislio multitasking za WP. Treće, uređaj se u reviewu pokazao dosta dobro i u gaming testu, a na WP čak i Crossy Road zna da secka.

Da sumiram, Android Lollipop je za WP, i LG Leon za L640, munja od sistema, glatkije osnovne radnje, nepostojeći input lag, neuporedivo bolji multitasking.

Vredi napomenuti i da je, u odnosu na taj klip, u međuvremenu došao i update na 5.1, i moj subjektivni utisak je da to rad uređaja čini još glatkijim (mogu da ti napravim klip kad mi Leon sledeći put bude pri ruci, ako insistiraš).

Aj ti koristi taj LG kojih pola godine godinu pa ćeš vidjeti Android.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Vani je build 10.0.10586.122, 640 XL na sporijem načinu primanja buildova.

3 0 hvala 0
16 godina

mozda i sluzbeni build posto nema ga na fast insider prewievu

Samobor je lepa varoš
14 godina
odjavljen
geek_boy kaže...

mozda i sluzbeni build posto nema ga na fast insider prewievu

Zar on već nije bio na fastu?

16 godina
WindowsPhone - Općenito
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

da, insideri neće morat prebacivati sa Fast/Slow na Production ring za primanje firmwarea

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Na listi aplikacija mi piše Messanger i ispod pending, također, ne mogu ga otvoriti. U trgovini sam provjerio dali ima ažuriranje, no nema. Do čega je?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Javi utisak, baterija kakva je? I imas li ti problema sa kamerom na 10? Meni je stalno izlazilo, udjem u kameru i odmah izadje i tako stalno.

14 godina
odjavljen
neo.gz kaže...

Javi utisak, baterija kakva je? I imas li ti problema sa kamerom na 10? Meni je stalno izlazilo, udjem u kameru i odmah izadje i tako stalno.

Nema, baterija mi izdrži po dva dana, igram najviše Traffic Rider, SOT mi je oko 5-6 sati, podosta appova radi u pozadini, Glance je uvijek upaljen. Kamera radi ok, jedino se ne snalazim sa živim fotkama, ne kužim to. Jedini problem koji mi ide na živce je kod swipea na HR tipkovnici, nekad mi zna zablokirati tipkovnica(samo tipkovnica, ne cijeli mobitel) jer valjda ne može pronaći riječ koju sam "provukao".

11 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav!
Zanima me hoce li, do 6 mjeseca ili najkasnije do kraja ljeta, izaci neki WP srednjeg ranga (do MAX 2500 kn) te koji je trenutno best buy WP

Hvala :D

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko zna zašto ne mogu instalirati/skinuti HERE Transit na 640 XL?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel netko zna zašto ne mogu instalirati/skinuti HERE Transit na 640 XL?

ah objašnjavat zašto neka Here malo radi malo ne ti je uzaludan posao... probaj ju instalirati iz biblioteke (moje aplikacije) a ne direktno iz trgovine

evo, i kod mene kad otvorim  utrgovini kaže da nije kompaktibilna

ali kad ju potražim u Mojoj biblioteci instaliram bez problema, ali to naravno radi ako je već bila instalirana

drugi način je instalacija preko XAP datoteke na developer otključani uređaj

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 23:52 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

I na L550 isto nema Here navigacije, nije ni bila preinstalirana, a kada se ode u tgovinu ne moze se skinuti

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kran kaže...

I na L550 isto nema Here navigacije, nije ni bila preinstalirana, a kada se ode u tgovinu ne moze se skinuti

Here je prespor da ažurira aplikacije brzinom kako Microsoft izdaje nove builde pa nastaju problemi....

ako je ikad sa računom koji se koristi na telefonu instalirana neka aplikacija onda se u većini slučajeva može ponovno reinstalirati iz biblioteke (na W10M), zato to uvijek prvo probaj

ako to ne ide, onda probaj sa ovime dolje (ovo je radilo prije kad uopće nije bio Here dostupan, ali izgleda sa Redstone buildom .1004 ne ide ni na ovaj način)

idi na ovaj link i skini Here aplikacije 

- u "postavke - ažuriranje i sigurnost - za razvojne inženjere" uključite "način rada za razvojne inženjere"
- stavite skinutu xap fajlu na SD karticu ili memoriju telefona. sa fajl managerom na telefonu (eksplorer za datoteke) pokrenuti instalacijsku xap fajlu
- pričekajte malo dok vam se na popisu instaliranih aplikacija ne pokaže Here aplikaciju
- otvorite trgovinu, potražite ažuriranja i nadogradite Here aplikacije
- i to je to...

ali samo da dodam: Here ionako loše radi na W10M... za navigaciju koristi microsoftovu Karte aplikaciju, a ove ostale mogu poslužiti

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 0:05 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ok i hvala, probat ću sutra to je kod kolege na mobitelu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ToolKit Pro navodno je preko myAppFree trenutno besplatan, tj uklanjanje reklama iz aplikacije... ako netko ima 8.1 neka provjeri, instalira aplikaciju i onda ju pokrene i onda iz izbornika izabere "ukloni sve oglase"....

na W10M ne daje besplatno no to je poznato da s time W10M ima bug....

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/toolkit-pro/9nblggh5zbtv

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Bind Mi Band (neslužbena) aplikacija za Xiaomi Mi Band pametne narukvice dobila je novo ažuriranje. Nova verzija donosi opciju za nadogradnju firmvera narukvice na svim Xiaomi Mi Band narukvicama, te ispravke nekih bugova. U slučaju problema kod nadogradnje firmvera, savjetuje se restart narukvice (upute na linku ispod).

http://www.bindmiband.com/2016/03/release-112-with-firmware-upgrading.html

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/bind-mi-band/9nblgggxtnkq

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 10:55 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Sinoć sam na L640ds instalira ovaj zadnji build .122 i ili se to meni samo čini ili je mob postao dosta brži i respozivniji

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kako se instaliraju ti bulidi,ja sam na 640 xl i dosad nikad nisam ništa nadograđivo

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Meni se isto čini kako se mobitel ubrzao.
14 godina
odjavljen
Super je, meni na 640 XL radi super
13 godina

Kad probam instalirati Toolkit pro aplikaciju krene, zaustavi se i izbaci error 8103012e

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 9:21 (struja1911).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Zakaj mi ne nalazi prek slow/fast ringa zadnji build? Lumia 550

Trenutno sam zapeo na 1004

Napravio HR..

EDIT:

Našao odgovor ovdje

http://forums.windowscentral.com/windows-10-mobile-insider-preview/414194-no-update-10586-122-a.html

122 is a cumulative update for o/s build 10586 and Redstone has a higher build number being 14267 so you will not see any cumulative updates for 10586.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 9:56 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen

Jel nekom stiglo i da je testirao? Meni maloprije pa se bacam na provjeru.

edit: 

Na prvu, mislim da je sve u redu. Uz karticu se dobije i usb 2.0 čitač kartica i preko njega sam testirao sa programom H2testw. Nažalost nemrem provjerit brzinu na 3.0.

Free space: 29663MB

Writing speed: 14.4 MByte/s
Reading speed: 19.1 MByte/s

Ja zadovoljan. Samo nek radi kak treba, brzina i nije od presudne važnosti

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 11:51 (kbenzema).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice