WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.598
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

neki su pričali kak wp ima lošu tipkovnicu. koristim android 3. dan i isprobao par tipkovnica, i moram priznat, fali mi ova s windowsa

1 0 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Imam lumiu 950xl i nadam se da ce ms svima začepit gubicu kad dotjera win 10m....

13 godina
neaktivan

Ne kontam? 

15 godina
galinjo24 kaže...

Imam lumiu 950xl i nadam se da ce ms svima začepit gubicu kad dotjera win 10m....

Možda i hoće.

Ali pitanje je hoće li to biti prekasno.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sebi planiram kupiti 920ku, jer ova 630ka ima samo 512MB rama i gasi mi nekad aplikacije, zato ću da kupim 920ku koja ima 1GB rama, iako je starija ima bolju kameru i više rama. Mogu je kupit za 50-60€ sa neispravnim mikrofonom, popravak 10-ak € i i za max 70€ imam dobar telefon, ne obazirem se na ove što pljuju po WP-u, meni je i 630ka dobra, ali će 920ka biti još bolja od nje.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 17:06 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ja mislim da tek microsoftovo vrijeme dolazi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Samo dok ne izbace finalnu verziju WM 10 stanje će biti ovakvo, a kada izbace, to će biti ogroman boost za Lumia telefone, prodaja će uveliko skočiti.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Trenutno koristim L640 s win10. I jako sam zadovoljan, kad vidim s kakvim se uređajima pate ljudi oko mene, smatram da je to svemirski brod za svaki Android tog cjenovnog ranga. Win10 je i ovako nedovrsen odlican. Ali nebih se kladio na WP i danas ulozio neke velike novce na mob s WP OS, ipak veliku vecinu potrosaca cine ljudi koji su jedva informaticki pismeni. A na njihovu percepciju itekako utjecu naslovi WP je mrtav itd. I koliko god se radilo o dobrim uredjajima, oni ce ih izbjegavati kupovati. Za ovako razmisljanje me je ponukao i sam MS, koji se cini se vise posvetio razvoju aplikacija za iOS i Android nego zavrsetak W10M. Sto je bitnije sa strane maketinga i pozitivnog PRa, nego samog poboljsanja iskustva koriatenja za trenutne korisnike W10M. Da sumiram W10M i WP8.1 su odlicne platforme, no s losom karizmom, usudio bih se reci losim managmentom od strane MSa, i ipak upitnom buducnosti. Danas samo kvaliteta ipak nije dovoljna.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Haker_x kaže...

Ja sebi planiram kupiti 920ku, jer ova 630ka ima samo 512MB rama i gasi mi nekad aplikacije, zato ću da kupim 920ku koja ima 1GB rama, iako je starija ima bolju kameru i više rama. Mogu je kupit za 50-60€ sa neispravnim mikrofonom, popravak 10-ak € i i za max 70€ imam dobar telefon, ne obazirem se na ove što pljuju po WP-u, meni je i 630ka dobra, ali će 920ka biti još bolja od nje.

kod sestre trenutno je lumia 920 sa pokvarenim mikrofonom, nosila je u mobis fontele, ali pošto tamo lezihljebovci rade, tako da joj nisu ni popravili na servisu
ja sam otvarao telefon, zna se nakupiti prljavistine oko telefona, ali sve sam povrsinski ocistio, nesto je pomoglo, ali sam odlucio da joj ja licno komplet zamjenim mikrofon, narucio sam ga na banggood nekih 4 eura me izaslo sa trackingom, ali problem je čekanje

Haker_x kaže...

Samo dok ne izbace finalnu verziju WM 10 stanje će biti ovakvo, a kada izbace, to će biti ogroman boost za Lumia telefone, prodaja će uveliko skočiti.

Pa izašao je Windows 10 mobile, i to oficijelno sa lumiom 950, šta nije jasno?

znači kad google izbaci nexus 6p sa android marshmallowom, to znači da nije marshmallow izašao oficijelno jer ga ostali telefoni nisu dobili?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
10 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
 Pa izašao je Windows 10 mobile, i to oficijelno sa lumiom 950, šta nije jasno? 

da izašao je ali i dalje to je isti build i isti bugovi kao Insider.... daleko je to od gotovoga

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 19:22 (dadn).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

to što je daleko od gotovog to je nešto drugo. kako god, ti što dobiješ na insideru prvo, dobićeš i to sa ofisl verzijom kada postane dostupna za stare wp8.1 lumije, previše očekujete.

microsoft me pravo ljuti, prvo smo čekali kraj prošle godine, konta čovjek jednom kad izadje ofisl da ce windows 10 biti stabilan, medjutim ispostavilo se da opet moramo čekati još do tog redstone apdejta, a microsoft se inače satra radeći na mobile platformi

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 1 hvala 0
14 godina
Indestructible kaže...

to što je daleko od gotovog to je nešto drugo. kako god, ti što dobiješ na insideru prvo, dobićeš i to sa ofisl verzijom kada postane dostupna za stare wp8.1 lumije, previše očekujete.

Očito nisi baš razumio što kolege žele reći.

Svi znaju da kad bi sutra izasla sluzbena verzija, koja bi imala jednak build kao i trenutna verzija na insideru, da bi imali istu stvar. Zato ljudi i očekuju prvo neki build na insideru koji će biti ispoliran do kraja, ili ti ga finalnu verziju.

Kad će to biti, nitko ne zna. Iz MSa ni glasa osim "soon", ja sumnjam da je taj "soon" zaista uskoro, tako da ne ocekujem prije 3. mjeseca.

17 godina
Indestructible kaže...

... microsoft me pravo ljuti, prvo smo čekali kraj prošle godine, konta čovjek jednom kad izadje ofisl da ce windows 10 biti stabilan, medjutim ispostavilo se da opet moramo čekati još do tog redstone apdejta...

Tzv "ofišl" sa kojim su Lumije 950 izašle je beta OS, kao što je rekao dadn, oko čega je tu spor?! Privukao se planirani datum lansiranja iređaja, W10 nije bio spreman, rešili su da im je bitnije da izbace uređaje na vreme i proglasili su trenutnu betu za zvaničnu na tim telefonima.

BTW, iako kao sve manje više radi, količina bugova koji povremeno iskaču je i dalje povelika:

• od benignih: juče posle nekog časa krenem da uključim zvono i vidim da stoji ikonica zvučnika kao da je uključeno, a glasnoća 0; pritisnem je, klizač glasnoće se pomeri na 8/10, a ikonica se pretvori u onu za "Mute" (zvučnik i znak zabrane); pritisnem još jednom, vrati se na staro i tako nekoliko puta u krug, do restarta.
  • preko iritantnih: krenem danas da se ulogujem u Here Drive i na ekranu se vidi samo polje za email, ne i za password; ako probam da skrolujem, čim pustim ekran, pass polje opet sleti ispod tastature; pritisnem Enter, kursor se prebaci u pass polje, ali ono i dalje ostane skriveno; ovaj problem da delovi UI-ja ostaju skriveni ispod tastature i da nije moguće skrolovati do njih (osim ako se ne spusti tastatura) sam imao i na drugim mestima.
  • do blokiranja: danas sam pomoću Here Mapa tražio neku kuću i postavio rutu; kada sam stigao na odredište i krenuo da isključim lokacijski servis, telefon se zablokirao, tako da sam morao da izvadim bateriju.

Poslednji update je bio pre oko 45 dana, ako se ne varam?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 0:13 (Ivan(4)).
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

treba mi pomoć,jel ima gdje na e-by nešto ovako za moju lumiu 640 xl

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dali i vi na w10m imate sate u obliku AM PM iako ste namjestili 24h vrijeme?
Pod zemlju sam stavio USA a regiju Croatia. Pola aplikacija ima 24h a neke imaju AM PM.
Npr skype i poruke, alarm itd

Nevjerojatno da zadnja dva builda imaju isti problem. Ovako trivijalne stvari nisu u stanju riješiti, a onda čuđenje zašto 1,5% udio
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Stavi pod zemlju Hrvatska i nećeš imat problema. Problem ti je u tome.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Rekli su da ce od 2016 buildovi ici kao na traci...a mi ove godine još ni jedan

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 9:42 (galinjo24).
12 godina
galinjo24 kaže...

Rekli su da ce od 2016 buildovi ici kao na traci...a mi ove godine još ni jedan

Biće da je traka negdi zapela

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Lumia 640DS

za one koji imaju DS uređaj:

brat ima navedeni mobitel, može li se za svakog operatera podesiti drugačiji ton zvonjave?

Darko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
darko964 kaže...

Lumia 640DS

za one koji imaju DS uređaj:

brat ima navedeni mobitel, može li se za svakog operatera podesiti drugačiji ton zvonjave?

To nisam našao ali za svakog iz imenika možeš podesit drugu melodiju.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Može li se glance screen na Lumiji 640 XL podesiti da pokazuje i dan i datum uz sat? Meni samo pokazuje sat, a u glance screen opcijama ne mogu naći kako to uključiti. Samo mi je ponuđen noćni rad i opcije zaključanog ekrana

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 11:44 (struja1911).

0 0 hvala 0
12 godina

Na "maloj" L640ds može ali na W10M za WP8.1 neznam

10 godina
neaktivan
struja1911 kaže...

Može li se glance screen na Lumiji 640 XL podesiti da pokazuje i dan i datum uz sat? Meni samo pokazuje sat, a u glance screen opcijama ne mogu naći kako to uključiti. Samo mi je ponuđen noćni rad i opcije zaključanog ekrana

samo na W10M

14 godina
neaktivan

Hvala, to znam. Bio je na Androidu, "prebacio" sam ga na WP.

Android ima tu opciju, valjda će imati i WM11 ili 12

Darko
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Malo me poceo zivcirat WP.

Imao je mnogo potencijala ali sada to vise ne izgleda tako.

Obecavali su rast broja aplikacija sto se nije desio, obecavali su emulirati iOS i Android apliakcije - odustali su od toga.

Obecali su dat nam Windows 10 jos prije godinu dana - jos nista.

Ide mi na zivce sto platforma stagnira, nista se ne desava.

Windows 10 ce izac prekasno, prekasno da bi bio "the thing", svoj time window(s) su promasili debelo.

Bojim se da Windows iako je imao mnogo potencijala trenutno izgleda kao fail.

Microsoft je unistio Nokiu, kupio ju, a sad ju unistava ponovno skupa sa svojim WP sustavom.

Steta, Nokia mobiteli su bili predobri, a ova moja Lumia 920 je mobitel i pol.

Na zalost, sve mi se vise cini da ce mi sljedeci mobitel bit Android...

WP je jos uvijek idealan za low end jeftine Lumie ala 5x0 serije gdje covjek za smijesnih 800 kuna dobiva performanse iPhone-a ali za high end ne nudi nista konkretno.

Nekoc je to bio fluidniji sustav naspram Androida ali to danas s danasnjim HWom nema nikakvog smisla.

- Psiho246
Moj PC  
11 3 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Gotovo je s Windows Mobileom i to ne vide još jedino baš oni blind fanovi. Treba bit realan, dosta se bilo u laži...

Know your world.

0 8 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tako je, Microsoft je uništio Nokiu tako što im je davao financijske injekcije kako bi Nokia mogla opstat još malo na tržištu. Nokia nije sama sebe pokopala svojom tvrdoglavošću, ma nikako. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
16 godina
majstorSZ kaže...

Tako je, Microsoft je uništio Nokiu tako što im je davao financijske injekcije kako bi Nokia mogla opstat još malo na tržištu. Nokia nije sama sebe pokopala svojom tvrdoglavošću, ma nikako. 

Ma nije Microsoft uništio Nokiu, pad Nokie i Symbiana je počeo i prije Microsofta.

Know your world.
15 godina
Psiho246 kaže...

Malo me poceo zivcirat WP.

Imao je mnogo potencijala ali sada to vise ne izgleda tako.

Obecavali su rast broja aplikacija sto se nije desio, obecavali su emulirati iOS i Android apliakcije - odustali su od toga.

Obecali su dat nam Windows 10 jos prije godinu dana - jos nista.

Ide mi na zivce sto platforma stagnira, nista se ne desava.

Windows 10 ce izac prekasno, prekasno da bi bio "the thing", svoj time window(s) su promasili debelo.

Bojim se da Windows iako je imao mnogo potencijala trenutno izgleda kao fail.

Microsoft je unistio Nokiu, kupio ju, a sad ju unistava ponovno skupa sa svojim WP sustavom.

Steta, Nokia mobiteli su bili predobri, a ova moja Lumia 920 je mobitel i pol.

Na zalost, sve mi se vise cini da ce mi sljedeci mobitel bit Android...

WP je jos uvijek idealan za low end jeftine Lumie ala 5x0 serije gdje covjek za smijesnih 800 kuna dobiva performanse iPhone-a ali za high end ne nudi nista konkretno.

Nekoc je to bio fluidniji sustav naspram Androida ali to danas s danasnjim HWom nema nikakvog smisla.

Na veliku žalost, moram reći da se slažem s tobom. Velike nade sam polagao u WP platformu isto tako i u W10M.

Sva ta obećanja i navlačenja i sav fokus na razvoj Windowsa 10 za računala umjesto da se fokusiraju malo na W10M ih uništava.

Rečeno je da će Redstone izaći u isto vrijeme i za računala i za mobitele, ali od toga smo dobili srednji prst od Microsofta.

Za ovo boldano se i meni tako čini. Iako svoju Lumiu 930 "volim" više od ijednog prijašnjeg mobitela, moram reći da ništa nema od njihovih obečanja i to me pomalo razočaralo.

Nadu polažem u Nokia android uređaje, ali je sve to još daleko za prognozirati pa će mo vidjeti...

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
14 godina
neaktivan
Nocio kaže...
Psiho246 kaže...

Za ovo boldano se i meni tako čini. Iako svoju Lumiu 930 "volim" više od ijednog prijašnjeg mobitela, moram reći da ništa nema od njihovih obečanja i to me pomalo razočaralo.

Nadu polažem u Nokia android uređaje, ali je sve to još daleko za prognozirati pa će mo vidjeti...

Ja se nebi baš previše nadao, ta Nokia koja bude na tržištu je obični kinez sa Nokia naljepnicom. Ništa više. Sve ono što je Nokia imala je sada u vlasništvu Microsofta tako da ne vjerujem da bi se od Nokije ikad više mogao očekivati neki super telefon. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice