WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.048.134
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Raja, powerbank mi ocajno sporo puni telefon, ima li ko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
neo.gz kaže...

Raja, powerbank mi ocajno sporo puni telefon, ima li ko kakvu ideju?

probaj uključiti airplane (zrakoplovni) mod pa vidi onda

13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
dajac
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 17:25 (dajac59).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Može, ali to je fake kartica. Vjerojatno 8GB, možda čak i manje.

Ne kupujte sumnjivo jeftine kartice velikog kapaciteta od nekih lijevih kineza sa 61 feedbacka kojeg je skupio prodavajući p*zdarije. I ima čak tri itema u ponudi.

Nevjerovatno kako ljudi nasjednu na svašta

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
ma nikada dosad nisam imo problema sa njima,nikada,zato pitam,daj mi nađi neku od 64 gige a da nije skupa
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Čekaj, ti ozbiljno misliš da će ti dati karticu od 128GB za 8$ (dakle, 60kn, jedva) koja je potpuno funkcionalna i na nju možeš stvarno staviti 120GB+ sadržaja?

Daj nemoj biti smiješan. Možeš na nju puknuti onaj rar-ani film sa šifrom koji si skinuo, mada je i to pitanje hoće li uspjeti.

Neću ti ništa tražiti, pa ćeš me optužit da ti je netko uvalio fake karticu a ja preporučio.

[edit] - tako, tako, editiraj linkove. Ovo je prva koju si našao a bome ti nije ni ta druga ništa bolja (seller ima "čak" 144 feedbacka koje je skupio prodavajuć igračke za pse, narukvice i satove za djecu po 1$). Ajde malo mućni glavom.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 17:34 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Qvezbra kaže...

Pozdrav !

Tražim Lumiu s dobrom kamerom do 2,000kn.

Koliko vidim 930 polovna ili 830 nova preko njuškala.

Gledao sam i čitao neke usporedbe na internetu al me zanimaju vaša iskustva.

Što mislite da bi bilo bolje za kupiti ?

Hvala !

Lumia 930:

+bolja kamera/zoom (2x vise mgpx)

+jaci hw

-slaba baterija

Lumia 830:

+bolja low light kamera

+bolja baterija

+glance

+jeftinija

+(meni) ljepsa

-slabiji hw

Ja bi malo pricekao kako ce se W10 ponasati na oba uredaja, tjst dal ce giga rama vise i jaci hw igrat ulogu.

Osobno, isao bi na L830, jer kamera je izvrsna i na njoj (bolja npr od iphonea 6), a imas bolje low light fotke od 930. Takoder, bolja baterija, premium dizajn kao da je punokrvni flagship i jeftinija (bilo je i po 1000-1200 kn na njuski s garancijom)

Iskreno, mislim da neces pogrjesit s 830, lako ju prodas ako nebudes zadovoljan ili nadoplatis za 930tku u zamjeni. Da su stavili neki jaci CPU i GPU (slabiji je od moje 920tke), onda bi to bio san snova uredaj. Jedino ako W10 promjeni sta pa se jezgre bolje iskoriste...

Hvala !

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 19:13 (Qvezbra).
11 godina
neaktivan

prejefino i premali feedback. 99% sigurno prevarant (to je moje mišljenje, ne mora značiti da nije pravi ali presumnjivo). stvarno znaš naći... ajde se pitaj zašto kartica koja košta 70-100$ (brand) se prodaje za 8$? najjeftinije što sam našao noname kartica od 128 GB je 40$

kupi dobru karticu od dobrog prodavača i budi miran. ako kartica rikne reklamiraš proizvođaču (sačuvaj pakiranje sa barkodom da imaš dokaz) i dobiješ novu...

pogledaj ove:

http://www.aliexpress.com/item/Transcend-Sealed-Real-128GB-MicroSD-MicroSDXC-Micro-SD-SDHC-SDXC-Card-45MB-S-class-10-UHS/32388369557.html

ili

http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Genuine-SanDisk-NEW-Version-64gb-32gb-16gb-8gb-Ultra-micro-SD-Card-sandisk-TF/1984890685.html

ili baš ako ideš riskirati sa jeftinim noname

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Real-Capacity-128G2GB-4GB-8GB-16GB-32GB-micro-sd-card-TF-Memory-card-Free-card/32295551306.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 17:42 (dadn).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
sa ali expres ništa ne kupujem jer nisam registriran i dovoljan mi je e-bay,znam da su najkvalitetnije ove kartice od san diska,definitivno ali nisu ni ove loše od malo dolarčića,kažem još jednom,što god da sam kupio bilo je ok,znam da nije zvučno ime ali da si pohranjujem slike na neku karticu od 40 i dalje dolara neisplati mi se jer i tak kad malo napunim skidam i stavljam na externi hard,ok,svaka čast na upozorenju ali i da nedobim(nije se desilo ali može)nebum zapklako za 50 i neku kunu,hvala dečki
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

jel ovo znaci da win10 update ide preko domaćih mreža ili kad ms pusti za pojedinu državu?

Look! That turbo has an engine!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Instalirao .63 definitivno fluidnije radi naspram ranijih bildova. Sad testiram bateriju i ostale stvari, videcu kroz par dana kako ce da se ponasa, najvise me zanima baterija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Qvezbra kaže...

Pozdrav !

Tražim Lumiu s dobrom kamerom do 2,000kn.

Koliko vidim 930 polovna ili 830 nova preko njuškala.

Gledao sam i čitao neke usporedbe na internetu al me zanimaju vaša iskustva.

Što mislite da bi bilo bolje za kupiti ?

Hvala !

Lumia 930:

+bolja kamera/zoom (2x vise mgpx)

+jaci hw

-slaba baterija

Lumia 830:

+bolja low light kamera

+bolja baterija

+glance

+jeftinija

+(meni) ljepsa

-slabiji hw

Ja bi malo pricekao kako ce se W10 ponasati na oba uredaja, tjst dal ce giga rama vise i jaci hw igrat ulogu.

Osobno, isao bi na L830, jer kamera je izvrsna i na njoj (bolja npr od iphonea 6), a imas bolje low light fotke od 930. Takoder, bolja baterija, premium dizajn kao da je punokrvni flagship i jeftinija (bilo je i po 1000-1200 kn na njuski s garancijom)

Iskreno, mislim da neces pogrjesit s 830, lako ju prodas ako nebudes zadovoljan ili nadoplatis za 930tku u zamjeni. Da su stavili neki jaci CPU i GPU (slabiji je od moje 920tke), onda bi to bio san snova uredaj. Jedino ako W10 promjeni sta pa se jezgre bolje iskoriste...

Imas pp..

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Lijep pozdrav svima!

Naime već par mjeseci koristim Lumiu 640DS s kojom sam prezadovoljan ali me nekako vuče veći ekran pa planiram uzeti 640XL. Vidim da u Neutrino mobile na akciji košta 1569kn i to 640XL dual sim LTE. Znači ima i 4g pa me zanima dali uzeti kod njih ili dati 150kn više i uzeti u nekoj meni bliže trgovini na provjereno pošto s njima nemam iskustva.

Hvala!

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Neutrino se meni pokazao skroz ok. Sad klikneš, prekosutra prije podne već dobijaš pošiljku overseasom. Pakiraju odlično ,originalnu kutiju zamotaju u one pucketajuće balončiće pa onda još u jednu kutiju.

Evo ja neki dan naručivao ovo.

Ja baš nešto iz kurioziteta surfam i tražim komparacije kamera 640 i 640XL.

Zbunilo me što dosta hvale 8MP sa obične 640. I kad čovjek to usporedi, zbilja su dobre slike.

Pozabavite se na kompjuteru (nema smisla na mobitelu), pa izaberite modele koje želite i uspoređujte slike.  Neki modeli će vas poprilično razočarati,a ponuda je ogromna.

Pratite određene detalje na slikama...evo recimo pijesak u sjeni ove stolice..ili središte suncobrana.  U izborniku odaberite za referencu neki mobitel...recimo iphone 6 ili LG G3,pa u drugom i trećem polju dodavajte lumije ili bilo što.  Bome ima tu iznenađenja.

Link sa primjerom iphone6, L640, xperia m2 i sl

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 20:02 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja uzeo nekidan. Sve pet.
13 godina
neaktivan

@Apachy

Preko operatera i to zadnji put, svaki ostali bi trebao ici preko Microsofta direktno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 20:02 (insdel).
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...
sa ali expres ništa ne kupujem jer nisam registriran i dovoljan mi je e-bay,znam da su najkvalitetnije ove kartice od san diska,definitivno ali nisu ni ove loše od malo dolarčića,kažem još jednom,što god da sam kupio bilo je ok,znam da nije zvučno ime ali da si pohranjujem slike na neku karticu od 40 i dalje dolara neisplati mi se jer i tak kad malo napunim skidam i stavljam na externi hard,ok,svaka čast na upozorenju ali i da nedobim(nije se desilo ali može)nebum zapklako za 50 i neku kunu,hvala dečki

nešto je jeftinije na Aliju nešto na eBayu... čak mi se po dostavi puno bolje čine ovi sa Alija.. nema razloga da ignoriraš Ali. uspoređuj cijene ali ne nasjedaj na super jeftine stvari (kao u ovom slučaju sd kartica). uspoređuj cijene i na jednom i na drugom i sam možeš procijeniti da li je nešto povoljno ili potencijalni rizik.. gledaj malo koliko je feedbacka dobio prodavač i koliko je pozitivno... i gledaj da ih je dobio barem više od tisuću.

13 godina
neaktivan

Isto.
Kontam da nije problem u kablu, tj treba neko bolje kablo.

14 godina
odjavljen
Opet dobio Ativ S s reklamacije i opet problem. Stavio mobitel da radi backup da ga imam ako mobitel opet krepe, i mobitel se zablokira(ironija). Stavim tako mobitel na punjač da se ne ugasi, dođem iz škole i nakon par sati se mobitel ugasi(na punjaču je i dalje bio). Upalim mobitel i on mi kaže da je prazna baterija, zanimljivo. Sad ga opet po treći put nosim na servis u nadi da mi neće napisati nešto tipa da je problem softwareske(!) prirode jer sam nestručno odrađivao hard reset, instalirao neovlaštene programe i OS(!) ili koristio mobitel u nedopuštenim uvijetima rada(???!).

1 1 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

samo nosi. nek popizde s tobom pa ce jednom prilikom rijesti to kako treba da im vise ne dolazis.

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)

1 0 hvala 1
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Koje od Lumia foto aplikacija su ili će biti prenete na Windows 10? Creative Studio, Cinemagraph, Panorama... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Poljski T-mobile je pustio update za win 10 na Lumiji 640.

Uskoro stiže i kod nas!!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Koje od Lumia foto aplikacija su ili će biti prenete na Windows 10? Creative Studio, Cinemagraph, Panorama... ?

trenutno samo Creative Studio i Cinemagraph su podržani.

Panorama ne radi i čak ju ne mogu ni preko XAP fajle instalirati kao ostale.. Photosynth je više 3D panorama pa onda fali dobra panorama aplikacija

11 godina
neaktivan
R36 kaže...

Poljski T-mobile je pustio update za win 10 na Lumiji 640.

Uskoro stiže i kod nas!!

možda uskoro, a možda i tjedan-dva... znam da ste nestrpljivi hehehe Tmobile nizozemski je stavio obavjest na svojim stranicama da će ići update između 14.1-21.1

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
da ne otvaram novu temu,prijatelj mi ima mobitel samsung young i kad mu djeca pošalju videozapis nemože ga otvoriti i javlja neku grešku,neznam točno koju,to se imeni prije dešavalo,ima dovoljno memorije,u čemu je problem i kako to otkloniti
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...
da ne otvaram novu temu,prijatelj mi ima mobitel samsung young i kad mu djeca pošalju videozapis nemože ga otvoriti i javlja neku grešku,neznam točno koju,to se imeni prije dešavalo,ima dovoljno memorije,u čemu je problem i kako to otkloniti

CCplayer?

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
znači da si instalira ccplayer na samsung galaxy young i bude mogo,ok,hvala
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Nokia 1320

SD kartica radi sporo, recimo video se ne može snimati jer javi grešku nakon desetak sekundi. Kingston 64GB U1 kartica - na kompu ima preko 30 MB/s, na mobu ispod deklariranog minimuma, tek 7-8.

Bez obzira dal su win 8.1 ili 10.

Molim znalce za savjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
dadn,tog nema u android trgovini,ja ga koristim na svom wp ali na androidu ga nema,može koji bilo,BSP,VLC Itd
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice