Raja, powerbank mi ocajno sporo puni telefon, ima li ko kakvu ideju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Raja, powerbank mi ocajno sporo puni telefon, ima li ko kakvu ideju?
probaj uključiti airplane (zrakoplovni) mod pa vidi onda
http://www.ebay.com/itm/128GB-Micro-SD-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-Class10-C10-SD-Adapter-/281896365407?hash=item41a2552d5f:g:ldgAAOSwNyFWgiPg jel ova može u moj mobitel
Može, ali to je fake kartica. Vjerojatno 8GB, možda čak i manje.
Ne kupujte sumnjivo jeftine kartice velikog kapaciteta od nekih lijevih kineza sa 61 feedbacka kojeg je skupio prodavajući p*zdarije. I ima čak tri itema u ponudi.
Nevjerovatno kako ljudi nasjednu na svašta 
Čekaj, ti ozbiljno misliš da će ti dati karticu od 128GB za 8$ (dakle, 60kn, jedva) koja je potpuno funkcionalna i na nju možeš stvarno staviti 120GB+ sadržaja?
Daj nemoj biti smiješan. Možeš na nju puknuti onaj rar-ani film sa šifrom koji si skinuo, mada je i to pitanje hoće li uspjeti.
Neću ti ništa tražiti, pa ćeš me optužit da ti je netko uvalio fake karticu a ja preporučio.
[edit] - tako, tako, editiraj linkove. Ovo je prva koju si našao a bome ti nije ni ta druga ništa bolja (seller ima "čak" 144 feedbacka koje je skupio prodavajuć igračke za pse, narukvice i satove za djecu po 1$). Ajde malo mućni glavom.
Pozdrav !
Tražim Lumiu s dobrom kamerom do 2,000kn.
Koliko vidim 930 polovna ili 830 nova preko njuškala.
Gledao sam i čitao neke usporedbe na internetu al me zanimaju vaša iskustva.
Što mislite da bi bilo bolje za kupiti ?
Hvala !
Lumia 930:
+bolja kamera/zoom (2x vise mgpx)
+jaci hw
-slaba baterija
Lumia 830:
+bolja low light kamera
+bolja baterija
+glance
+jeftinija
+(meni) ljepsa
-slabiji hw
Ja bi malo pricekao kako ce se W10 ponasati na oba uredaja, tjst dal ce giga rama vise i jaci hw igrat ulogu.
Osobno, isao bi na L830, jer kamera je izvrsna i na njoj (bolja npr od iphonea 6), a imas bolje low light fotke od 930. Takoder, bolja baterija, premium dizajn kao da je punokrvni flagship i jeftinija (bilo je i po 1000-1200 kn na njuski s garancijom)
Iskreno, mislim da neces pogrjesit s 830, lako ju prodas ako nebudes zadovoljan ili nadoplatis za 930tku u zamjeni. Da su stavili neki jaci CPU i GPU (slabiji je od moje 920tke), onda bi to bio san snova uredaj. Jedino ako W10 promjeni sta pa se jezgre bolje iskoriste...
Hvala !
prejefino i premali feedback. 99% sigurno prevarant (to je moje mišljenje, ne mora značiti da nije pravi ali presumnjivo). stvarno znaš naći... ajde se pitaj zašto kartica koja košta 70-100$ (brand) se prodaje za 8$? najjeftinije što sam našao noname kartica od 128 GB je 40$
kupi dobru karticu od dobrog prodavača i budi miran. ako kartica rikne reklamiraš proizvođaču (sačuvaj pakiranje sa barkodom da imaš dokaz) i dobiješ novu...
pogledaj ove:
http://www.aliexpress.com/item/Transcend-Sealed-Real-128GB-MicroSD-MicroSDXC-Micro-SD-SDHC-SDXC-Card-45MB-S-class-10-UHS/32388369557.html
ili
http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Genuine-SanDisk-NEW-Version-64gb-32gb-16gb-8gb-Ultra-micro-SD-Card-sandisk-TF/1984890685.html
ili baš ako ideš riskirati sa jeftinim noname
http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Real-Capacity-128G2GB-4GB-8GB-16GB-32GB-micro-sd-card-TF-Memory-card-Free-card/32295551306.html
jel ovo znaci da win10 update ide preko domaćih mreža ili kad ms pusti za pojedinu državu?
Instalirao .63 definitivno fluidnije radi naspram ranijih bildova. Sad testiram bateriju i ostale stvari, videcu kroz par dana kako ce da se ponasa, najvise me zanima baterija.
Pozdrav !
Tražim Lumiu s dobrom kamerom do 2,000kn.
Koliko vidim 930 polovna ili 830 nova preko njuškala.
Gledao sam i čitao neke usporedbe na internetu al me zanimaju vaša iskustva.
Što mislite da bi bilo bolje za kupiti ?
Hvala !
Lumia 930:
+bolja kamera/zoom (2x vise mgpx)
+jaci hw
-slaba baterija
Lumia 830:
+bolja low light kamera
+bolja baterija
+glance
+jeftinija
+(meni) ljepsa
-slabiji hw
Ja bi malo pricekao kako ce se W10 ponasati na oba uredaja, tjst dal ce giga rama vise i jaci hw igrat ulogu.
Osobno, isao bi na L830, jer kamera je izvrsna i na njoj (bolja npr od iphonea 6), a imas bolje low light fotke od 930. Takoder, bolja baterija, premium dizajn kao da je punokrvni flagship i jeftinija (bilo je i po 1000-1200 kn na njuski s garancijom)
Iskreno, mislim da neces pogrjesit s 830, lako ju prodas ako nebudes zadovoljan ili nadoplatis za 930tku u zamjeni. Da su stavili neki jaci CPU i GPU (slabiji je od moje 920tke), onda bi to bio san snova uredaj. Jedino ako W10 promjeni sta pa se jezgre bolje iskoriste...
Imas pp..
Lijep pozdrav svima!
Naime već par mjeseci koristim Lumiu 640DS s kojom sam prezadovoljan ali me nekako vuče veći ekran pa planiram uzeti 640XL. Vidim da u Neutrino mobile na akciji košta 1569kn i to 640XL dual sim LTE. Znači ima i 4g pa me zanima dali uzeti kod njih ili dati 150kn više i uzeti u nekoj meni bliže trgovini na provjereno pošto s njima nemam iskustva.
Hvala!
Neutrino se meni pokazao skroz ok. Sad klikneš, prekosutra prije podne već dobijaš pošiljku overseasom. Pakiraju odlično ,originalnu kutiju zamotaju u one pucketajuće balončiće pa onda još u jednu kutiju.
Evo ja neki dan naručivao ovo.
Ja baš nešto iz kurioziteta surfam i tražim komparacije kamera 640 i 640XL.
Zbunilo me što dosta hvale 8MP sa obične 640. I kad čovjek to usporedi, zbilja su dobre slike.
Pozabavite se na kompjuteru (nema smisla na mobitelu), pa izaberite modele koje želite i uspoređujte slike. Neki modeli će vas poprilično razočarati,a ponuda je ogromna.
Pratite određene detalje na slikama...evo recimo pijesak u sjeni ove stolice..ili središte suncobrana. U izborniku odaberite za referencu neki mobitel...recimo iphone 6 ili LG G3,pa u drugom i trećem polju dodavajte lumije ili bilo što. Bome ima tu iznenađenja.
nešto je jeftinije na Aliju nešto na eBayu... čak mi se po dostavi puno bolje čine ovi sa Alija.. nema razloga da ignoriraš Ali. uspoređuj cijene ali ne nasjedaj na super jeftine stvari (kao u ovom slučaju sd kartica). uspoređuj cijene i na jednom i na drugom i sam možeš procijeniti da li je nešto povoljno ili potencijalni rizik.. gledaj malo koliko je feedbacka dobio prodavač i koliko je pozitivno... i gledaj da ih je dobio barem više od tisuću.
Isto.
Kontam da nije problem u kablu, tj treba neko bolje kablo.
samo nosi. nek popizde s tobom pa ce jednom prilikom rijesti to kako treba da im vise ne dolazis.
Koje od Lumia foto aplikacija su ili će biti prenete na Windows 10? Creative Studio, Cinemagraph, Panorama... ?
Poljski T-mobile je pustio update za win 10 na Lumiji 640.
Uskoro stiže i kod nas!!
Koje od Lumia foto aplikacija su ili će biti prenete na Windows 10? Creative Studio, Cinemagraph, Panorama... ?
trenutno samo Creative Studio i Cinemagraph su podržani.
Panorama ne radi i čak ju ne mogu ni preko XAP fajle instalirati kao ostale.. Photosynth je više 3D panorama pa onda fali dobra panorama aplikacija
Poljski T-mobile je pustio update za win 10 na Lumiji 640.
Uskoro stiže i kod nas!!
možda uskoro, a možda i tjedan-dva... znam da ste nestrpljivi hehehe Tmobile nizozemski je stavio obavjest na svojim stranicama da će ići update između 14.1-21.1
CCplayer?
Nokia 1320
SD kartica radi sporo, recimo video se ne može snimati jer javi grešku nakon desetak sekundi. Kingston 64GB U1 kartica - na kompu ima preko 30 MB/s, na mobu ispod deklariranog minimuma, tek 7-8.
Bez obzira dal su win 8.1 ili 10.
Molim znalce za savjet.