WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.972.877
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

u Windows kartama dodana je opcija za kamere

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Bass kaže...

ima dosta boljki. samo da sastavim popis kroz par dana pa cu ga postat na forumu. onda odluci hoces lis staviti ili ne. build je iskoristiv za svaki dan ali neke stvari ces trebati pregristi ako ces zivjet s njim :)

znaci:

• - kad otkljucavas fon, nakon pritiska tipke, treba mu skoro 2 sec da se upali ekran
  • - prilikom pokretanja kamere, jedan dio slike je zamrznut par sec dok se ne odmrzne i kamera radi uredno
  • - kada zelim pokrenuti neku aplikaciju koja ima tile blizu desnog ruba, nekad se dogodi da mi swipea u app drawer (8.1 nikad to nije radio)
  • - nekad, kada me netko nazove a fon je zakljucan, cim se javim, odbroji 1sec i prekine vezu

to je za sad to. fon je na *.29 verziji. ako bude jos nesto ometajuce, napisat cu.

10 godina
neaktivan
Bass kaže...
Bass kaže...

ima dosta boljki. samo da sastavim popis kroz par dana pa cu ga postat na forumu. onda odluci hoces lis staviti ili ne. build je iskoristiv za svaki dan ali neke stvari ces trebati pregristi ako ces zivjet s njim :)

znaci:

• - kad otkljucavas fon, nakon pritiska tipke, treba mu skoro 2 sec da se upali ekran
  • - prilikom pokretanja kamere, jedan dio slike je zamrznut par sec dok se ne odmrzne i kamera radi uredno
  • - kada zelim pokrenuti neku aplikaciju koja ima tile blizu desnog ruba, nekad se dogodi da mi swipea u app drawer (8.1 nikad to nije radio)
  • - nekad, kada me netko nazove a fon je zakljucan, cim se javim, odbroji 1sec i prekine vezu

to je za sad to. fon je na *.29 verziji. ako bude jos nesto ometajuce, napisat cu.

na 640 LTE nemam nijedan problem koji si opisao...

ali ono što nitko ne govori a potrošio sam dane i puno hard resetova da ispitam taj problem: SD kartice nekad ne rade punom brzinom koje bi trebale na W10 i tu dolazi onda o sporosti i problema nekih... da bi kartica proradila punom brzinom morao sam i po par puta formatirati karticu. testirao sam razne kartice na par buildova i nakon hard resetova kartica ne bi radila punom brzinom (čak i 10x sporije bi radila od max brzine).

16 godina
Rado bi odgovorio na pitanje o SD ali 925 nema kartice. Hrd resetao sam fon ali i dalje isto radi.

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

640 imam nije mi nikakva nadogradnja dosla :(, provjerio i preko azuriraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

640 imam nije mi nikakva nadogradnja dosla :(, provjerio i preko azuriraj

naravno da nije (išla je kratko vrijeme) to je nešto microsoft brljao, pa je onda kompleno povlačio i insider...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 16:32 (dadn).
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Microsoftov video kako priključiti i koristiti Display Dock i Continuum

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da li se može ovakav početni zaslon staviti i na 640,ovo je sa 950

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

da li se može ovakav početni zaslon staviti i na 640,ovo je sa 950

naravno ako staviš W10M.. evo sa 640...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 19:09 (dadn).
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zanima me da li je sad win 10 tuto  kompletan i da li se isplati sa 8 otiči na 10

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Papa štrumpf dal ima još puno? :)

neće ti još nekoliko mjeseci biti tuto-komplete. isto ti je kao i prije tjedan dana... nema kritičnih bugova ali ima sitnih...sam odlučuješ dal ga želiš ili ne... ionako možeš nazad ako ti se ne svidi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hoće li ikada Microsoft pustit taj Windows 10,razmišljam da pređem na iOS ili Android,ne mogu dugo čekati više a 630 mi je jedini mobitel.

Prc !
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kao da će vam verzija koju će pustiti finalnu biti puno bolja od sadašnje insider... nadajte se..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

a kaj ćeš dobiti posebno sa w10? osim ljepšeg starta i liste aplikacija? 

ako ti je mobitel za whatsapp, surfanje i zvanje - ne propuštaš baš ništa značajno. situacija sa aplikacijama je skroz ista na jednoj i drugoj verziji, ako te to brine.

Look! That turbo has an engine!

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ekipa, dobio danas Lumiu 640. Prilikom pokusaja azuriranja aplikacija, javlja se "kod pogreske: 80070019" - zna li netko o cemu se radi?
Da napomenem, nisam stavio SIM karticu unutra za sada. Ne mogu povezati ni racune, microsoftov i gmail.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 20:35 (Satarass).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Satarass kaže...

Ekipa, dobio danas Lumiu 640. Prilikom pokusaja azuriranja aplikacija, javlja se "kod pogreske: 80070019" - zna li netko o cemu se radi?

Wp 8.1 ili 10?

moraš imati internet vezu, barem WiFi... 

jesi nadogradio software na telefonu? (postavke - ažuriranje telefona) 

je li ti u redu Microsoft račun? jesi li podesio da si punoljetan?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 20:40 (dadn).
15 godina
Apachy kaže...

a kaj ćeš dobiti posebno sa w10? osim ljepšeg starta i liste aplikacija? 

ako ti je mobitel za whatsapp, surfanje i zvanje - ne propuštaš baš ništa značajno. situacija sa aplikacijama je skroz ista na jednoj i drugoj verziji, ako te to brine.

Sistemske aplikacije jesu nešto bolje na 10, a ostatak... treba čekati...dugo, (predugo?)...

Swedish latin super funk.
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imal netko 530 s WPXom? Dobio sam zamjenski uređaj pa da i ja isprobam to.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dadn kaže...
Satarass kaže...

Wp 8.1 ili 10?

moraš imati internet vezu, barem WiFi... 

jesi nadogradio software na telefonu? (postavke - ažuriranje telefona) 

je li ti u redu Microsoft račun? jesi li podesio da si punoljetan?

WP 8.1
Trenutno sam spojen na WiFi, nisam nadogradio software, a nisam se uspio spojiti s Microsoft racunom jer kad odem na postavke -> dodaj racun -> microsoft racun, kliknem i nista se ne dogodi. Ne zeli ni Gmail iz ne znam kojeg razloga. Ne mogu instalirati niti jednu aplikaciju, a kazem ni azurirati. Punoljetan sam tako da to vec stoji u postojecem racunu.

12 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Imal netko 530 s WPXom? Dobio sam zamjenski uređaj pa da i ja isprobam to.

Ne znam je li moguće flashati na W10M zbog 4GB pohrane.

Prc !
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja sam odabrao da idem na brzi ciklus, mobitel se resetirao i nakon toga ništa, nema nikakve instalacije, to ponovim opet i opet isto.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Ja sam odabrao da idem na brzi ciklus, mobitel se resetirao i nakon toga ništa, nema nikakve instalacije, to ponovim opet i opet isto.

Na 530 ?

Prc !
12 godina
Satarass kaže...

Da napomenem, nisam stavio SIM karticu unutra za sada. Ne mogu povezati ni racune, microsoftov i gmail.

Podesi sat i datum a nemoj ni godinu zaboravit i spoji se na wi-fi i tribalo bi krenuti

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
Dex.pwn kaže...

Moraš provjeriti ima li updateova u postavkama nakon što namjestiš Fast Insider.

Ali vrlo vjerojatno da nećeš dobiti 10, zbog 4gb interne memorije.

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 21:04 (sirka666).
10 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Podesi sat i datum a nemoj ni godinu zaboravit i spoji se na wi-fi i tribalo bi krenuti

Ma podesio sam, jedino sto nisam podesio odmah profil kada sam ga prvi puta ukljucio jer nisam bio spojen na wifi pa sam taj dio preskocio. Naravno, mozda je to razlog sto ne moze nista azurirati niti instalirati. Probao sam i software azurirati, ali kaze da nema dostupnih azuriranja

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

trenutno besplatne aplikacije

Photo Editor 10 (16 kn) - za PC i mobitel

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/photo-editor-10/9nblggh0brkq

Sketchagram (39 kn) - samo za PC (Windows 8.x/10)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/sketchagram/9wzdncrdmz32

Big Time (8 kn) - za PC i mobitel

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/big-time/9wzdncrdmdv0

Brain Lightener Pro (8 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=0dcd7b15-6e19-4954-9582-49a1bb465e98

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 21:22 (dadn).
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipo,ovako imam problem kada spojim lumiu 640lte na pc javlja mi pod device managerom,tj vidi ga kao MTP USB Device,imam laptop sa win 8.1 i tamo sve šljaka kako treba,ima li tko kakovo riješenje?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Btw cisto da javim ekipi, prilikom prvog ukljucivanja uredaja pametnije je biti spojen na internet. Ja sam ipak to odgodio tako da je uredaj imao poteskoca kasnije, isao sam na tvornicke postavke i sve se automatski konfiguriralo nakon toga. Sada nemam problema s prijavom niti azuriranjem aplikacija. Hvala svima na savjetima, lijep pozdrav.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...

Pozdrav ekipo,ovako imam problem kada spojim lumiu 640lte na pc javlja mi pod device managerom,tj vidi ga kao MTP USB Device,imam laptop sa win 8.1 i tamo sve šljaka kako treba,ima li tko kakovo riješenje?!

ali imaš W10M na mobitelu? to je problem sa W10M... nikakve reinstalacije drivera nažalost ne pomažu jednostavno ne završi konfiguraciju uređaja kad se priključi na USB... možeš probati ući u Upravljačka ploča - Uređaji i pisači, desni klik na Windows Phone pa Otklanjanje poteškoća... ponekad meni to pomogne... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 22:38 (dadn).
13 godina
neaktivan
dadn kaže...
lazicki88 kaže...

ali imaš W10M na mobitelu? to je problem sa W10M... nikakve reinstalacije drivera nažalost ne pomažu jednostavno ne završi konfiguraciju uređaja kad se priključi na USB... možeš probati ući u Upravljačka ploča - Uređaji i pisači, desni klik na Windows Phone pa Otklanjanje poteškoća... ponekad meni to pomogne... 

Vec sam prošo sve moguce stvari ali ništa ne pomaže,no zanimljivo da na laptopu sve šljaka,no tamo je win 8.1

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice