WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.170
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...

Jel ima netko Lumiu 630 s WPX-om?

Ima geek_boy.

Prc !
16 godina
Imam ja zadovoljan viđenim mada ima par bugova jos al ne utjece na rad i stabilnost uređaja tako da slobodno bez straha stavi w10 mobile preporucujem fast insider ring
Samobor je lepa varoš
12 godina
odjavljen
geek_boy kaže...
Imam ja zadovoljan viđenim mada ima par bugova jos al ne utjece na rad i stabilnost uređaja tako da slobodno bez straha stavi w10 mobile preporucujem fast insider ring

Jel ti to primarni mob ?

Prc !
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja se mislim da li da instaliram wp 10 na svoju 630ku čak i kada izađe finalna verzija, zbog 512MB rama, bojim se da ne bude utjecalo na performanse, odnosno da windows 10ka ne bude trošila više rama od 8.1

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

igrice besplatno preko myAppFree

Briquid Mini (9 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=89523c7d-d859-4c76-b35f-5ed3ee2a2a3d

sutra:

The Last Door: Collector's Edition (23 kn) - Windows / Windows Phone

http://www.windowsphone.com/s?appid=b62aead3-b958-468f-8d48-a96510958ba3

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Haker_x kaže...

Ja se mislim da li da instaliram wp 10 na svoju 630ku čak i kada izađe finalna verzija, zbog 512MB rama, bojim se da ne bude utjecalo na performanse, odnosno da windows 10ka ne bude trošila više rama od 8.1

Nije to Android.

Prc !
15 godina
Haker_x kaže...

10 ima mnogo bolje performanse kod multitaskinga nego 8.1.

8.1 jest jako fluidan u radu i kod možda 1-2 aplikacije ali zato kod 10 bez problema držim 4-5 aplikacija između kojih mogu skakati svako malo bez ikakvog resuminga i bez da mi ponovno učitava recimo web stranicu kod Edgea.

Swedish latin super funk.
16 godina
Da
Samobor je lepa varoš
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

8.1 jest jako fluidan u radu i kod možda 1-2 aplikacije ali zato kod 10 bez problema držim 4-5 aplikacija između kojih mogu skakati svako malo bez ikakvog resuminga i bez da mi ponovno učitava recimo web stranicu kod Edgea.

Sa 512MB rama držiš pokrenutih 4-5 aplikacija ? To je nevjerovatno. Ja ne mogu svake dvije da pokrenem bez da mi ugasi jednu, neke mogu raditi dvije u isto vrijeme, a neke ne mogu već moraju da budu same pokrenute. Jedva čekam 10ku ako baš budem mogao imati pokrenute dvije-tri aplikacije u isto vrijeme bez da mi ugasi jednu :)

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 17:36 (Haker_x).
12 godina
odjavljen
Haker_x kaže...
sirka666 kaže...

Sa 512MB rama držiš pokrenutih 4-5 aplikacija ? To je nevjerovatno. Ja ne mogu svake dvije da pokrenem bez da mi ugasi jednu, neke mogu raditi dvije u isto vrijeme, a neke ne mogu već moraju da budu same pokrenute. Jedva čekam 10ku ako baš budem mogao imati pokrenute dvije-tri aplikacije u isto vrijeme bez da mi ugasi jednu :)

Ja na 8.1 mogu i više od 5 na 512 MB.

Prc !
16 godina
geek_boy kaže...
Primjetil sam da nakon sta sam napravil hard reset na buildu 10586.29 trajanje baterije se znacajno popravilo (lumia 630) just saying....

Meni je 535 se vjerojatno uplašila kad sam rekao da će u subotu dobiti hard reset i sad se smirila s baterijom, traje kao i prije (bar je tako jučer i danas). 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dokle ćemo više čekati za rollout Windows 10 ?

Prc !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo da se pohvalim upravo kupio L635 noviju verziju sa 1GB RAM-a. Jako sam zadovoljan,odlučio sam se jer vidim da ima dosta pozitvnih mišljenja o mobitelu a i nabavio novog preko njuškala za 650kn. W 10 će dobit samo službenim putem. Za te novce neznam da li sam mogao kupit bolji novi mob. Moj privatni telefon slijedeće 2 godine osim ako se ne dogodi neko čudo pa L950 bude koštala 100 eura nova :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dečki,kako na tubehd-u ili metrotubeu "sakrit" navigation bar? ili je to neki bug,naravno kada je u fullscreenu na wp 10

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jesi probao swipe udesno ?

Prc !
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

po novoj glasini prva runda tek krajem siječnja ;) 

no lako bi s mogo ipak dogoditi da bude po "poljskoj" glasini pa bude za par dana/tjedan... 

vidjet ćemo.. službeno Microsoft još uvijek nije objavio datum....

12 godina
Silwncer kaže...

Dok ne dođe !!!

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan
Jesam,ali nista,inace je swipe prema dolje....no ne kuzim

15 godina
Haker_x kaže...
sirka666 kaže...

1GB, Lumia 640XL, procesor je snapdragon 400, tako da nisu ništa ekstra specifikacije, a performanse su stvarno odlične, u povremene bugove neću ulaziti obzirom da je još amo reći neka testna verzija, ali i njih ima sve manje.

15 godina
lazicki88 kaže...
Jesam,ali nista,inace je swipe prema dolje....no ne kuzim

Nema riješenja, to je neki bug, kod nekih igrica (Angry Birds) također mi se pojavljuje to, koliko sam pročitao rade na tome.

12 godina
neaktivan
knight kaže...
dadn kaže...
knight kaže...

Imam cudno ponasanje na "All apps" listi na Windows 10 mobile insider (nekoliko buildova unazad i jos nije rijeseno).

Kada sa glavnog start ekrana predjem na All apps, tada je pozadina zatamnjena, a ikonice i nazivi aplikacija svijetli. Zatim otvorim bilo koju aplikaciju, pa je zatvorim, tj. kliknem Back, sto me vrati opet na "All apps" - koja je sada kompletno svijetla (ukljucujuci i pozadinu).

Mislim, nije nesto strasno, ali nekako ruzno i nekonzistentno vizuelno ponasanje - pa me interesuje da li je to samo kod mene, ili se svima desava?

Ne bih se cudio da ispadne da je to "feature" a ne "bug". :)

nikad se to nije događalo kod mene... jesi li napravio hard reset kad si prvi put nadogradio na W10 ili na build 10586.14?

Oba puta sam napravio factory reset (prvi put kad sam isao na 10581, i potom na 10586 - uvijek je bilo prisutno. Potom sam dobio nedavno i ovaj kumulativni update na  .29, ali sada nisam radio factory reset.

Cijelo vrijeme kontam da je to neki poznat bug i da se svima desava, ali onda skontam da nema logike da do sada nesto tako jednostavno nije ispravljeno. Evo kako otprilike to izgleda (attchment). Zatamnjeno je normalno, tj. kada prvi put dodjem na app listu. Zatim otvorim npr. kalkulator, te kliknem back. Dobijem situaciju sa druge slike. ps. Lumia 1520.

imam i ja ovaj bug na W10 insider p. Lumia 640. Nisam radio uopće do sada hard reset, ali budem, pa ćemo vidjeti.

- HTC 8S -
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dal je itko od vas probao povezat Lumiu 640 na PC preko USB-a,imam problem da mi ga pod device and hardware vidi kao "portable device"_MTP USB device naravno sa žutim trokutićem :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...

Dal je itko od vas probao povezat Lumiu 640 na PC preko USB-a,imam problem da mi ga pod device and hardware vidi kao "portable device"_MTP USB device naravno sa žutim trokutićem :/

da to je problem na Win 10... jednostavno radi probleme... nije to samo na 640 već na svim uređajima na W10.... nekad lijepo radi nekad zeza oko prepoznavanja...

meni nekad proradi kad odem u u upravljačka ploča - uređaji i pisači, pa desni klik na Windows Phone pa na Otklanjanje poteškoća

13 godina
neaktivan
dadn kaže...
lazicki88 kaže...

da to je problem na Win 10... jednostavno radi probleme... nije to samo na 640 već na svim uređajima na W10.... nekad lijepo radi nekad zeza oko prepoznavanja...

meni nekad proradi kad odem u u upravljačka ploča - uređaji i pisači, pa desni klik na Windows Phone pa na Otklanjanje poteškoća

Probao sam vec čuda,vidiš zanimljivo je da ga onaj Windows recovery tool odmah prepozna,a ovako kao medija ne.Neznam šta je :/

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

u biti windows prepozna uređaj ali iz nekog razloga ne završi njegovo postavljanje i ne prikaže ga... čak mi skoči akcijska obavijest na windowsima da je Windows Phone uređaj priključen ali ga ne prikaže... no ne razbijaj glavu s time. valjda će popraviti...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 1:02 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
lazicki88 kaže...

izbriši drivere od telefona na pc.u, restartuj pc, i ponovo ga prikopcaj, trebao bi sam windows da prepozna telefon i skine odgovarajuce drivere, usput i provjeri windows update kad prikopcas telefon

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
Koji windows koristis?
10 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

izbriši drivere od telefona na pc.u, restartuj pc, i ponovo ga prikopcaj, trebao bi sam windows da prepozna telefon i skine odgovarajuce drivere, usput i provjeri windows update kad prikopcas telefon

može on brisati što god hoće ali jednostavno ne pomaže... isprobavao sam ja sve moguće stvari u vezi toga... jednostavno je problem u W10M a ne kompjuteru, verziji windowsa na kompjuteru i driverima...

nekad proradi a većinom ne... napisao sam kako meni proradi preko otklanjanja poteškoća ali i to moram ponekad nekoliko puta raditi... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 10:59 (dadn).
15 godina

Znaci na androidu sam...ajmo tko ima win...razmišljam otici sa g3 na lumiu 950xl...dali aplikacije kao što su viber,whastup i messenger i ostale popularne aplikacije rade bez greške...sviđa mi se ovo sa win 10 i direktnim nadogradnjama..dosta mi je androida i njihovih blesavih nadogradnji što čekaš mjesecima...

16 godina
odjavljen

Nekom radi normalno, nekom ne. Win10M se još uvijek razvija pa možda da sačekaš final i onda malo pogledaš...

Inače, meni to sve radi normalno na 640 LTE...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice