WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.520
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
dadn kaže...

128 GB je preskupo... 32 GB je po meni sasvim solidno i jeftinije... 

A svakako mislim ići kasnije na 950 XL, kad joj rokne cijena dole malo. Nadam se da neće stići popraviti mobitel, da se otarasim tog Samsunga jer kako mi se čini nema ništa od WPXa za Ativ

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Stigla lumija...jos je ljepsa uzivo.

Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
malina22 kaže...

Koja je to Lumia?

16 godina
Dex.pwn kaže...

Za početak sam ovu upeco, naravno, samo desetka... Za sad imam neku od jednog gigabajta, ne znam koja je klasa jer je kupljena prije 6-7 godina za 50 HRKa

http://www.links.hr/?naziv=memorijska-kartica-sandisk-micro-sdxc-ultra-128-gb-sdsdquan-128g-g4a-class-10-sd-adapter-memory-zone-android-app&option=artikl&id_artikl=051.300.298

Vjerojaton ti je ta ili Class 2 ili, mada s obzirom na cijenu sumnjam, 4. Za prvu ruku dobro.

17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
malina22 kaže...

Koja je to Lumia?

930

16 godina
malina22 kaže...

Kvragu... tako me sad zgrabilo oko srca kad sam vidio slike... kako mi fali moja 930... i novcima i svemu.

Čestitke kolega, uživaj u njoj.

12 godina
malina22 kaže...

Koliko para te ispala i gdje si ju uzeo, jer ja upravo gledam gdje bi ju mogao kupiti ...

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dal ja mogu zatražiti povrat novca od Linksa(Amex na 10 rata) ako ne želim nazad mobitel(nakon 15 dana) i ne želim zamjenu za drugi? Ako uzmem zamjenu koja će onda garancija vrijediti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
njofra13 kaže...
malina22 kaže...

Koliko para te ispala i gdje si ju uzeo, jer ja upravo gledam gdje bi ju mogao kupiti ...

Ispala me sa dostavom 260 eura. A nasao sam je na piku (iz bosne sam) lik je prodavao neotpakovanu. Dugo sam je ganjao i jedva uganjao.

16 godina
Dex.pwn kaže...

Dal ja mogu zatražiti povrat novca od Linksa(Amex na 10 rata) ako ne želim nazad mobitel(nakon 15 dana) i ne želim zamjenu za drugi? Ako uzmem zamjenu koja će onda garancija vrijediti?

Ovo za povrat misliš za Ativa? Ako je za njega, ne. Mobitel je predugo u tvom vlasništvu (na poslu ne mogu otvoriti Zakon o zaštiti potrošača, pa da vidim koliko je rok za vraćanje robe) i to je to, on je sada tvoj, popravili ga oni ili ne. Ako se odlučiš za zamjenu uređaja, tj. ako ti je uopće ponude, garancija vrijedi onoliko koliko piše na garantnom listu novog uređaja od dana preuzimanja uređaja u trgovini.

14 godina
odjavljen
WackyZG kaže...
Dex.pwn kaže...

Ovo za povrat misliš za Ativa? Ako je za njega, ne. Mobitel je predugo u tvom vlasništvu (na poslu ne mogu otvoriti Zakon o zaštiti potrošača, pa da vidim koliko je rok za vraćanje robe) i to je to, on je sada tvoj, popravili ga oni ili ne. Ako se odlučiš za zamjenu uređaja, tj. ako ti je uopće ponude, garancija vrijedi onoliko koliko piše na garantnom listu novog uređaja od dana preuzimanja uređaja u trgovini.

A šta ako ne ponude, ne zanima me.... Ativ S više nije u prodaji, koliko znam ne proizvodi se, nadodat ću tih 200 HRKa i uzet 640 XL i ladit jaja s novog garancijom(ako sam te shvatio dobro)... Što se Ativa tiče, on mi sad služi kao AMOLED lampa na stolu 

Hvala ti, vodim ga u pon u Vk u Links pa nek ga oni dalje vodaju po servisa

16 godina
Dex.pwn kaže...
WackyZG kaže...
Dex.pwn kaže...

A šta ako ne ponude, ne zanima me.... Ativ S više nije u prodaji, koliko znam ne proizvodi se, nadodat ću tih 200 HRKa i uzet 640 XL i ladit jaja s novog garancijom(ako sam te shvatio dobro)... Što se Ativa tiče, on mi sad služi kao AMOLED lampa na stolu 

Hvala ti, vodim ga u pon u Vk u Links pa nek ga oni dalje vodaju po servisa

Vidjeti ćeš ako ti ne ponude. S obzirom da je uređaj u garanciji, kao prvo, garantni rok ti trebaju produžiti za dane koje je proveo u servisu. A ako neće popraviti, ne mogu, ne isplati im se... mislim da bi mogao imati pravo na zamjenu. Netko tko je više u tome i tko to kuži s više razine od moje laičke bi ti trebao odgovoriti. 

P.S. zar stvarno ne misliš čekati 950XL, pa prodati bubreg i uzeti si 4 komada, zlu ne trebalo? 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja se bojim da će Windows Mobile propasti kao Blackberry :'( Ja ne znam što je toliko teško napisati jeb**u aplikaciju samo što je u C#? Developers don't give a shit,posebice onaj retard ,tj. Ceo iz snapchata.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

propao ili ne, ionako ćeš za godinu-dvije opet uzimati mobitel :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo nekim čudom se mobitel upalio, bio je spojen na komp preko USBa i cijelo vrijeme(više od pola dana) je bio na bootscreenu on WP8.0. Ja ladim jaja pored peći, slušam pjesme i samo čujem zvukove iz kompa kao kad se USB spoji pa se čuje onaj zvuk. Dođe ja kad ono vidim onu ikonicu da je baterija na minimumu i da se puni.  KOji je ovo kurac sad?

Šta sad da radim, da im svakako odnesem? Imam filing da će biti da je "sve ok" i da će garancija proći a ja ću nakon dva mjeseca trljat picu s mrtvim Ativ Som

@ Sad se na punjenju ugasio, ja ga uaplim on prikaže bootscreen i odmah otiđe na tu bateriju s crvenom crticom i punjačem.. Baterija bude prikazana nekih 10ak sekundi nakon toga nestane. Pritisnem lock tipku ništa ne bude, pritisnem home tipku opet isto... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 20:08 (Dex.pwn).

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Evo nekim čudom se mobitel upalio, bio je spojen na komp preko USBa i cijelo vrijeme(više od pola dana) je bio na bootscreenu on WP8.0. Ja ladim jaja pored peći, slušam pjesme i samo čujem zvukove iz kompa kao kad se USB spoji pa se čuje onaj zvuk. Dođe ja kad ono vidim onu ikonicu da je baterija na minimumu i da se puni.  KOji je ovo kurac sad?

Šta sad da radim, da im svakako odnesem? Imam filing da će biti da je "sve ok" i da će garancija proći a ja ću nakon dva mjeseca trljat picu s mrtvim Ativ Som

@ Sad se na punjenju ugasio, ja ga uaplim on prikaže bootscreen i odmah otiđe na tu bateriju s crvenom crticom i punjačem

da nije bio onaj problem sa praznom baterijom (npr Lumie imaju zaštitu da se ne mogu upaliti ako je baterija prazna, neki tako brikaju telefon potpuno jer na silu pokušavaju upaliti a beterija gotova.. možda i Ativ ima slično)... ostavi ga na punjaču duže vrijeme i onda probaj napraviti soft reset držeći power tipku

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 20:11 (dadn).
14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

@ Sad se na punjenju ugasio, ja ga uaplim on prikaže bootscreen i odmah otiđe na tu bateriju s crvenom crticom i punjačem

da nije bio onaj problem sa praznom baterijom... ostavi ga na punjaču duže vrijeme i onda probaj napraviti soft reset držeći power tipku

Nije, ne vidim zašto bi bio? Ušteko sam ga u struju(ne komp) i sad je opet "zapeo" na bootscreenu

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 20:14 (Dex.pwn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dopisao sam u prošlom odgovoru.. kod Lumia ima zaštitni mehanizam koji automatski gasi mobitel i spriječava ponovno paljenje ako level baterije padne blizu nule... možda Ativ ima slično

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Brate moj bio je uštekan u komp više od pola dana i samo je ekran radio.

0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

I dalje stoji... Ne znam, najgore od svega tih 15-20 dana će mi iPhone 4 biti zamjenski mobitel

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

preporuka aplikacije

Napravite strip iz svojih fotki

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/comic-it/9nblggh1p28t

igrica Radiant trenutno besplatna (16 kn)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/radiant/9wzdncrfjc9q

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Jučer ažurirao Sofascore i vidim da su dodali pri dnu neke nove opcije i kad stisnem bilo koju ,  pojavi se ovo sa 2.slike pa sam samo izašao iz aplikacije.

1.nove opcije 1.nove opcije
2. 2.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nemogu procijeniti da li se šališ ili ne ali to nisu opcije, to ti je naj običnija reklama koja vodi na tamo neku stranicu

EDIT: Nije mi vrag dao mira i puknuo sam na mob ovaj novi build i imam nekih problema s resize-om pločica ali ništa strašno. Fluidno radi i do sada najbrži build ikada od W10M i stvarno sam zadovoljan, samo da srede kameru jer iz nje nemogu pogledat sliku koju uslikam, iz whatsappa nemogu odabrati opet nijednu sliku i tako neke sitnice :) Sve u svemu što se tiče performansi, hvale vrijedan build, barem na mojoj 930ki :)

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 9:32 (Nocio).
16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

EDIT: Nije mi vrag dao mira i puknuo sam na mob ovaj novi build i imam nekih problema s resize-om pločica ali ništa strašno. Fluidno radi i do sada najbrži build ikada od W10M i stvarno sam zadovoljan, samo da srede kameru jer iz nje nemogu pogledat sliku koju uslikam, iz whatsappa nemogu odabrati opet nijednu sliku i tako neke sitnice :) Sve u svemu što se tiče performansi, hvale vrijedan build, barem na mojoj 930ki :)

Ja sam jučer tek nabacio 10-ku i mogu reći da sam jako zadovoljan :) jedino što bateriju brže guta ali kao da se mob brže puni.. ja na 920ki mogu iz kamere pogledat sliku koju uslikam!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 10:20 (dasoo988).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel zna neko kako riješit kada piše na storeu da vam je nešto instalirano a nije a želite to ponovo instalirati?

L.P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...

Jel zna neko kako riješit kada piše na storeu da vam je nešto instalirano a nije a želite to ponovo instalirati?

Ponovi instalaciju.. meni je tako bilo kad sam tek instalirao bulid pa je izbacio preko 20-ak aplikacija za update nakon drugog pokušaja sve ok...

16 godina

Imam aplikaciju od windowsa, camera i Lumia camera. Na Lumia camera nemogu pregledati preview iz aplikacije nego moram izlaći iz aplikacije i ići u slike.

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
11 godina
neaktivan
titko kaže...

Jučer ažurirao Sofascore i vidim da su dodali pri dnu neke nove opcije i kad stisnem bilo koju ,  pojavi se ovo sa 2.slike pa sam samo izašao iz aplikacije.

to su gluposti... čak i da je kojim čudom to virus, virusi se ne mogu pokrenuti nti išta napraviti na WP sustavu....

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Uđem sad u sofascore ,kad one opcije misteriozno nestale iako uopće nisam dirao mob, što je odlično jer mi je ta app najbolja za praćenje sporta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

valjda si skužio do sad da je to bila reklama. meni je trenutno na istom mjestu reklama za bnet

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice