Pictures Lab aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 23 kn)
http://www.windowsphone.com/s?appid=5db119bf-7ad5-df11-a844-00237de2db9e
Meni je ne nudi besplatno, već za 1$.
na kojoj si regiji? na HR ide besplatno... i na WP8.1... za win10 trgovinu ne znam...
onda kasniš... bilo je besplatno
Ako bude stvarno ovakve fotke radila 950 http://blogs.windows.com/devices/2015/10/15/camera-magic-on-microsoft-lumia-950-and-lumia-950-xl/ on mislim da znam nasljednicu moje 925 :)
Imal koja fotka po noći? Bez toga po meni ta kamera ne pije vode
kad bude prvih uređaja bit će i slika (više) sad ovo malo što ide sa demo uređaja je i više nego dobro
Planiram sa Androida prijeci na WP, sto se tice mobitela Lumia 640 mi je zapala za oko.
Jel ima netko informaciju gdje je najpovoljnija od trgovina, vidim da je cijena oko 1200
- HTC 8S -
Koristi li ko Lumie serije 7 i 8 ?
Druze ja cu ti rec odmah da neces bit zadovoljan tom zamjenom. Nakon sto sam razbio 920-ku, zamijenio sam je sa 640 xl. Naravo privukla me velucina ekrana ali to nije to. Pusti kraju sto 640ka ima bolji procesor, uporedjivao sam brzinu u otvaranju aplikacija na ta 2 telefona i nema nikakve razlike. Degradacija u svakom smislu. Kapacitivne tipke... ko nije probao i ne vrijedi objasnjavat razliku. Ne mogu da vjerujem da ih nema na 950...
Evo nakon 3 dana ja sam prezadovoljan zamjenom, jedino što je lošije je kamera ali me ne smeta previše i naviknut ću se.
Ekran mi je bolji (veličina i prikaz), baterija je osjetno bolja (što me najviše veseli), na 920 mi je trajala 1 dan, sad uz isto korištenje na 640 mi traje 2 dana, na tipke na ekranu sam se naviknuo i uopće me ne smetaju i 640 se manje grije u radu nego 920.
Po pitanju brzine su vrlo slični, testirao sam jednog do drugog, ali web stranice mi 640 brže otvara pogotovo neke "teže" i u nekim aplikacijama 640 glađe prebacuje stranice, neznam kak bi objasnio bolje.
Kad izađe Windows 10 službeno vjerujem da će 640 još bolje radit nego 920 što je još jedan od razloga zamjene. Još jedna stvar gdje mi je 640 bolja je zvuk preko slušalica, Sennheiser CX 300 bolje sviraju nego na 920, neznam kako (ipak je 920 bila high end), ali razliku čujem jer dosta slušam preko sluški glazbu.
ja sam sa 920 prešao na običnu 640 i to bi se moglo reći sa konja na magarca. istina fali mi kamera od 920. ali to je sve... naviknuo sam se.. ovo sa kapacitivnim tipkama.. meni ne fale, čak se pitam zašto ih nisu izbacili i prije... puno bolje je meni ovako... maknem kad mi ne trebaju, uljučim ih kad trebaju. isključujem ekran odmah na njima.
a i realno: 920 sam platio novu 3500 kn (istina tad je bila 5000 ali sam ju nabavio jeftinije), a sad 640 sam platio ukupno 480 kn (zbog popusta za vjernost i 16 godina u VIP-u i tarifi), i sad da budem razočaran? zašto??? nit su u istoj klasi i cjenovnom rangu. ne znam koju je on (esko) brzinu očekivao... 1 GB RAM-a i otprilike iste benchmarke imaju 920 i 640...
Pitanje vezano za tipkovnicu na win...kako dobiti Hr ili Eng qwertz? Uvijek je qwerty i jedino mogu ako stavim German kao jezik tipkovnice :) Inace kao zadani jezik sucelja uvijek koristim engleski.
Usput, ove fotke sa 950 su stvarno odlicne...ja bolje jos nisa vidio a da su sa moba :) i ovo bi mogao biti jako dobar razlog za kupovinu istoga.
Eh da...Hr je ali ima ona nasa slova a eng nije...steta :(
Ljudovi pišite tamo u Windows Feedback da želite transparentan akcijski centar kao što je na Windowsu 10
Dal ima naznaka da će MS popraviti tu deformiranu tipkovnicu?
hrvatska je qwertz, engleska je qwerty... to ne možeš mijenjati...
Zar je toliki problem na hrvatskoj popraviti ovo slovo Č, nije uopće da mi nešto smeta, ali mi je malo ne ozbiljno to tako držati.
Zar je toliki problem na hrvatskoj popraviti ovo slovo Č, nije uopće da mi nešto smeta, ali mi je malo ne ozbiljno to tako držati.
ja to nikad problemom nisam smatrao već prednosti... prvenstveno jer bi onda morali ubaciti slovo Ššto smanjuje ostale tipke...
a Č možeš na dva načina pisati... sa C i kvačicom ili pritisneš i držiš C
mene uopće ne diraju takve stvari... najvažnije mi je da sve radi što mi treba, a za sitnice ne vrijedi razbijat glavu... sad zbog slova Č ili zbog navigacijske trake sijede dobivat... opustite se ljudi :) popijte koju pivcu, pitajte udanu susjedu za seks ;) vidjet ćete onda da će Č i navigacijska traka biti manje važni :)
Onda bi trebali dodavati slovo Ž, Š, Č što bi bilo još dva dodatna mjesta... Ionako je tipkovnica skupljena
Ali tipkovnica bez opcije za vibru pri dodiru me najviše ubija u pojam...
Mene ubija to što možda Ativ S neće dobiti WPX... To mi i ne smeta što nema vibracije pri tipkanju.. Čuje se pod satom kako zavibrira malo mob
Krivi Samsung,ne Microsoft.
Isto mi je.. MS jer nije ugovorom prisilio Samsung da mora izdavati nadogradnje dokle god mobitel ima tražene specifikacije.
Isto mi je.. MS jer nije ugovorom prisilio Samsung da mora izdavati nadogradnje dokle god mobitel ima tražene specifikacije.
Nema što MS to prisiljavati Samsung. Njihov je uređaj i njihov izbor za pružiti podršku.