WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.623
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
dadn kaže...

Pictures Lab aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 23 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=5db119bf-7ad5-df11-a844-00237de2db9e

Meni je ne nudi besplatno, već za 1$.

11 godina
neaktivan
sibica kaže...
dadn kaže...

Pictures Lab aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 23 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=5db119bf-7ad5-df11-a844-00237de2db9e

Meni je ne nudi besplatno, već za 1$.

na kojoj si regiji? na HR ide besplatno... i na WP8.1... za win10 trgovinu ne znam...

11 godina
neaktivan
Regija HR i SAD..Na SAD je cijena 0,99 usd,a na HR regiji je 8,00 kn.
Win 8.1

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

onda kasniš... bilo je besplatno

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ako bude stvarno ovakve fotke radila 950 http://blogs.windows.com/devices/2015/10/15/camera-magic-on-microsoft-lumia-950-and-lumia-950-xl/ on mislim da znam nasljednicu moje 925 :)

2 0 hvala 0
16 godina
Ma radit ce sigurno takve fotke, nece joj biti konkurencije 3-4 godine - kao ni prethodnici 1020...
Jedino cjena... Trebat cu cekat 2 godine da padne cjena u meni prihvatljivih budget..
Bar je tako bilo s 920, ali cjena je padala brzo zbog nepopularnosti WP/samog OSa.

Ako W10 bude pun pogodak i prihvate ga korisnici kokurentih OSova, i najvaznije, devolperi... E onda ce bome i 950 drzat cjenu...
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imal koja fotka po noći? Bez toga po meni ta kamera ne pije vode

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kad bude prvih uređaja bit će i slika (više) sad ovo malo što ide sa demo uređaja je i više nego dobro

https://onedrive.live.com/?cid=4372b0876b110648&id=4372B0876B110648%21602907&authkey=%21AGI45fiMgzDRolM

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Planiram sa Androida prijeci na WP, sto se tice mobitela Lumia 640 mi je zapala za oko.

Jel ima netko informaciju gdje je najpovoljnija od trgovina, vidim da je cijena oko 1200

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pogledaj gdje je najjeftinija na nabava.net. Tako sam ja ulovio popust na svoju i uzeo za 1070kn. Edigital..
- HTC 8S -

1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koristi li ko Lumie serije 7 i 8 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samo da pitam, jel ima neki nacin za prebaciti favorite sa kompa na mob. Komp je win 10, a mob Lumia 640 takoder win 10. Znam da će u finalnoj verziji to biti automatski, al me zanima ako ima sad koja caka?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zadnji build win10, ne zeli pokrenuti perfecttube ni nakon ponovne intalacije, jednom mi se resetirao mob, maloprije mi izbaci crni screen i nakon jedno 20sec se vrati u normalu, edge ne otvara padajuce izbornike u u npr. njuskalu, baterija 40% manje...

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koliko je Microsoft napredovao sa W10N kad se sjetim ovog videa. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
esko kaže...

Druze ja cu ti rec odmah da neces bit zadovoljan tom zamjenom. Nakon sto sam razbio 920-ku, zamijenio sam je sa 640 xl. Naravo privukla me velucina ekrana ali to nije to. Pusti kraju sto 640ka ima bolji procesor, uporedjivao sam brzinu u otvaranju aplikacija na ta 2 telefona i nema nikakve razlike. Degradacija u svakom smislu. Kapacitivne tipke... ko nije probao i ne vrijedi objasnjavat razliku. Ne mogu da vjerujem da ih nema na 950...

Evo nakon 3 dana ja sam prezadovoljan zamjenom, jedino što je lošije je kamera ali me ne smeta previše i naviknut ću se.

Ekran mi je bolji (veličina i prikaz), baterija je osjetno bolja (što me najviše veseli), na 920 mi je trajala 1 dan, sad uz isto korištenje na 640 mi traje 2 dana, na tipke na ekranu sam se naviknuo i uopće me ne smetaju i 640 se manje grije u radu nego 920.

Po pitanju brzine su vrlo slični, testirao sam jednog do drugog, ali web stranice mi 640 brže otvara pogotovo neke "teže" i u nekim aplikacijama 640 glađe prebacuje stranice, neznam kak bi objasnio bolje.

Kad izađe Windows 10 službeno vjerujem da će 640 još bolje radit nego 920 što je još jedan od razloga zamjene. Još jedna stvar gdje mi je 640 bolja je zvuk preko slušalica, Sennheiser CX 300 bolje sviraju nego na 920, neznam kako (ipak je 920 bila high end), ali razliku čujem jer dosta slušam preko sluški glazbu. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 13:15 (veki22).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja sam sa 920 prešao na običnu 640 i to bi se moglo reći sa konja na magarca. istina fali mi kamera od 920. ali to je sve... naviknuo sam se.. ovo sa kapacitivnim tipkama.. meni ne fale, čak se pitam zašto ih nisu izbacili i prije... puno bolje je meni ovako... maknem kad mi ne trebaju, uljučim ih kad trebaju. isključujem ekran odmah na njima. 

a i realno: 920 sam platio novu 3500 kn (istina tad je bila 5000 ali sam ju nabavio jeftinije), a sad 640 sam platio ukupno 480 kn (zbog popusta za vjernost i 16 godina u VIP-u i tarifi), i sad da budem razočaran? zašto??? nit su u istoj klasi i cjenovnom rangu. ne znam koju je on (esko) brzinu očekivao... 1 GB RAM-a i otprilike iste benchmarke imaju 920 i 640...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pitanje vezano za tipkovnicu na win...kako dobiti Hr ili Eng qwertz? Uvijek je qwerty i jedino mogu ako stavim German kao jezik tipkovnice :) Inace kao zadani jezik sucelja uvijek koristim engleski. 

Usput, ove fotke sa 950 su stvarno odlicne...ja bolje jos nisa vidio a da su sa moba :) i ovo bi mogao biti jako dobar razlog za kupovinu istoga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 13:49 (robee1).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

hrvatska je qwertz, engleska je qwerty... to ne možeš mijenjati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Eh da...Hr je ali ima ona nasa slova a eng nije...steta :(

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ljudovi pišite tamo u Windows Feedback da želite transparentan akcijski centar kao što je na Windowsu 10

Dal ima naznaka da će MS popraviti tu deformiranu tipkovnicu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 14:47 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Stavite njemačku tipkovnicu, ona je QWERTZ.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
dadn kaže...

Zar je toliki problem na hrvatskoj popraviti ovo slovo Č, nije uopće da mi nešto smeta, ali mi je malo ne ozbiljno to tako držati.

11 godina
neaktivan
BinHex kaže...
dadn kaže...

Zar je toliki problem na hrvatskoj popraviti ovo slovo Č, nije uopće da mi nešto smeta, ali mi je malo ne ozbiljno to tako držati.

ja to nikad problemom nisam smatrao već prednosti... prvenstveno jer bi onda morali ubaciti slovo Ššto smanjuje ostale tipke...

a Č možeš na dva načina pisati... sa C i kvačicom ili pritisneš i držiš C

mene uopće ne diraju takve stvari... najvažnije mi je da sve radi što mi treba, a za sitnice ne vrijedi razbijat glavu... sad zbog slova Č ili zbog navigacijske trake sijede dobivat... opustite se ljudi :) popijte koju pivcu, pitajte udanu susjedu za seks ;) vidjet ćete onda da će Č i navigacijska traka biti manje važni :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 20:47 (dadn).
14 godina
odjavljen
BinHex kaže...
dadn kaže...

Onda bi trebali dodavati slovo Ž, Š, Č što bi bilo još dva dodatna mjesta... Ionako je tipkovnica skupljena

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ali tipkovnica bez opcije za vibru pri dodiru me najviše ubija u pojam...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mene ubija to što možda Ativ S neće dobiti WPX... To mi i ne smeta što nema vibracije pri tipkanju.. Čuje se pod satom kako zavibrira malo mob

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Krivi Samsung,ne Microsoft.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Isto mi je.. MS jer nije ugovorom prisilio Samsung da mora izdavati nadogradnje dokle god mobitel ima tražene specifikacije.

16 godina
Dex.pwn kaže...
Silwncer kaže...

Isto mi je.. MS jer nije ugovorom prisilio Samsung da mora izdavati nadogradnje dokle god mobitel ima tražene specifikacije.

Nema što MS to prisiljavati Samsung. Njihov je uređaj i njihov izbor za pružiti podršku.

Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice