WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.310
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Da ne čitam sve sad, samo da vas pitam da li whatsapp i viber funkcioniraju kako bi trebali, znam da je bilo nekih problema da li sa notifikacijama ili pushom ili nisu neke poruke stizale nikako...

Kakvi su Evernote i Dropebox?

heheh ajmo jovo nanovo... kako mrzim kad napišem nešto puno i onda mi pukne veza zbog loše T-scum parice

Viber i Whatsap koristim svakodnevno na L640 i nemam problema sa notifikacijama

Evernote zaobilaziti u širokom luku jer ljudi su imali problema s njime i to puno... kolega novinar je na Evernote izgubio kompletni intervju i slike sa gradonačelnikom a aplikacija je pokazala da je sve snimljeno... bolje je koristiti OneNote

Dropbox je ok ali ga ne koristim kad imam OneDrive koji radi odlično i plus toga sad na Windows 10 lako pristupam i svim fajlama na kompjuteru preko OneDrive... 35 GB maximalno besplatno možeš imati preko njega (15GB + 15 GB za prijenos slika kad uključiš na mobitelu, + 5 GB za registraciju/prijavu drugih ljudi)... tu su još i razne Microsoftove promocije koje nude dodatni prostor badava ali to moraš pratiti vijesti kad bude... na zadnjoj u veljači sam dobio +100GB na 2 godine badava

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 17:16 (dadn).
16 godina
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Da ne čitam sve sad, samo da vas pitam da li whatsapp i viber funkcioniraju kako bi trebali, znam da je bilo nekih problema da li sa notifikacijama ili pushom ili nisu neke poruke stizale nikako...

Kakvi su Evernote i Dropebox?

Whatsap povremeno šteka. Tj. notifikacija jednostavno ne dođe. I meni i bratu se događa dosta često na L640. Viber ne znam, jer ga ne koristim.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Whatsapp bezprijekorno na tri Lumije. Ama baš nikad nikakvih kašnjenja,a aplikacija je stalno u pogonu. Obitelj i dvije grupe.  Upravo stiglo ažuriranje...uveli srednjak.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Lejmersko pitanje: Kako fokusirati kameru prilikom fotografiranja? Sve stružem prstima po ekranu, čačkam po tipkama za glasnoću, ali nula bodova. Aparat je L535, 8.1.
Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Samo "klikneš" prstom na mjesto gdje hoćeš da fokusiraš

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hm, čini se da sam se nespretno izrazio: želim povećati sliku/približiti objekt fotografiranja prije nego to učinim. Što god sam do sad probao, nisam uspio.
Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
10 godina
Pinch nece?
12 godina
Marko_244 kaže...
Hm, čini se da sam se nespretno izrazio: želim povećati sliku/približiti objekt fotografiranja prije nego to učinim. Što god sam do sad probao, nisam uspio.

nikako

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
neaktivan
Marko_244 kaže...

Pinch to zoom.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

L535 nema zoom-a.

S obzirom da je to ionako digitalni zoom, ništa nisi izgubio. Kropaj sliku kasnije.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koji seljaci u pm ,imaju para da plaćaju hosting godišnje,a nemaju 19$ za dev account,i još mene traže lovu -_- . Koji su sve načini kupnje aplikacija sa Store ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Koji seljaci u pm ,imaju para da plaćaju hosting godišnje,a nemaju 19$ za dev account,i još mene traže lovu -_- . Koji su sve načini kupnje aplikacija sa Store ?

u našoj regiji sa kreditnom karticom (VISA, Mastercard), te kupnjom preko operatera (ako operator podržava)

druge regije (US, GB, DE) npr. podržavaju i druge načine kao PayPal, preko Microsoftovog poklon bona i slično....

kod spomenutih bonova, najbolje je npr koristiti Irsku regiju (telefon se prebaci na regiju Irska i samo se kod kupnje doda bon pod načinima plaćanja - slike u prilogu)

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Čekaj,to za operatera skine mi s računa ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Youtube gledam preko explorera (m.youtube) i ne mogu nigdje da pronadjem kako se mijenja kvalitet videa. Probao sam i na desktop verziji ali ni tamo nema. Jel se moze uopste mijenjat kvalitet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

A zašto ne koristiš YT app (Tubecast,Perfect Tube,myTube,Tube HD itd.)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 10:00 (Silwncer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Čekaj,to za operatera skine mi s računa ili ?

da. kod pretplate dođe zaračunato na računu, s bonaša ne znam kako je sad... znam da je prije išlo pa onda opet nije. ako je netko probao neka javi

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 10:09 (dadn).
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imam jedan problem sa Lumiom 920, točnije problem je u ekranu. U zadnjih mjesec, dva, bijela boja na ekranu je postala žućkasta s tim da nije uvijek ista nijansa žute, nekad je više, a nekad manje.

Evo primjer, kad uđem u poruke slova su bijela,a u internet exploreru prazna stranica je vidno žućkasta.

Probao sam hard reset al pomoglo naravno nije. Uspoređivao sam je sa nekoliko telefona, od Lumie 520 i nekog jeftilen LG za 800kn i na njim je bijela boja puno bolja nego na mom mobu, moj očajno izgleda kraj njih.

Znam da je prije bijela boja bila bolja, ne pričinjava mi se, kako je došlo do tog problema? LCD "oslabio" ili što? Pozadinsko osvjetljenje možda?

EDIT: Zaboravio sam napisat da sam u onom color profile mijenjao postavke, prije sam uvijek imao na neutral i dobro je bilo, sad je užas na neutral, na cold je mrvicu bolje, a na warm katastrofa.

Imam i sliku usporedba sa prastarom Nokiom E71, uživo je razlika još veća pošto sam slikao sa Galaxy Tabom 2 koji ima očajnu kameru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 11:03 (lolipopmen).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

probaj sa svjetlošću kombinirati i profilima boja, možeš probati prefleširati firmvare ali mislim da ne možeš ništa posebno napraviti osim zamjene ekrana... ili živjeti s time

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 11:43 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobro poznat problem na L920, LCD panel je za zamjenu. Ako imaš garanciju to ti ide pod garanciju, ako nemaš onda je to skup sport. 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
18 godina
veki22 kaže...

Pošto već 2 godine koristim L920 razmišljam o kupovini novog moba...

Logičan upgrade ti je 930 i vjeruj mi ne bi se zayebo, opravdava razliku u cijeni samo tako. PureView kamera, 2GB ram (ma da nebitno, ali osjeti se na W10), kvaliteta izrade neusporediva sa serijom 6, FHD ekran... Uglavnom i sam sam prešao sa 920 na 930 i ne mislim u doglednoj budućnosti mijenjati mobitel osim ako ne izdaju neku zvijer tipa 950xl sa KAPACITIVNIM TIPKAMA. Možeš ih na nuški naći polovne već od 1700kn

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Hvala dečki, garancija mi je čini mi se istekla, morat ću probat nać račun da vidim. Koliko bi koštala zamjena ekrana u nekom servisu?

0 0 hvala 0
16 godina
lolipopmen kaže...

Hvala dečki, garancija mi je čini mi se istekla, morat ću probat nać račun da vidim. Koliko bi koštala zamjena ekrana u nekom servisu?

Ako si u ZGu, možeš nazvati u Initium pa ih pitati koliko bi te koštala zamjena ekrana. Također, nazovi Mobis obavezno, da vidiš cijenu kod njih. 

16 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
veki22 kaže...

Logičan upgrade ti je 930 i vjeruj mi ne bi se zayebo, opravdava razliku u cijeni samo tako. PureView kamera, 2GB ram (ma da nebitno, ali osjeti se na W10), kvaliteta izrade neusporediva sa serijom 6, FHD ekran... Uglavnom i sam sam prešao sa 920 na 930 i ne mislim u doglednoj budućnosti mijenjati mobitel osim ako ne izdaju neku zvijer tipa 950xl sa KAPACITIVNIM TIPKAMA. Možeš ih na nuški naći polovne već od 1700kn

Ah znam da je logičan upgrade 930 ali mi je preskupa, a rabljene mobitele ne želim kupovat. Uzimam 640, probao sam je, jedino je kamera lošija i nije tako dobro sklopljena kao 920, a ostalo mi je super sve i bolje od 920-ke.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 11:54 (veki22).
14 godina
neaktivan
veki22 kaže...
dark_wizz kaže...
veki22 kaže...

Ah znam da je logičan upgrade 930 ali mi je preskupa, a rabljene mobitele ne želim kupovat. Uzimam 640, probao sam je, jedino je kamera lošija i nije tako dobro sklopljena kao 920, a ostalo mi je super sve i bolje od 920-ke.

Majstore reći ću ti iz vlastitog iskustva prešao sam sa 920 na 640 i trebat će ti dosta vemena da preboliš 920, jer je taj telefon i sa današnjeg stajališta zvijer od mobitela, samo pogledaj šta je taj telefon tada pružao.

vlastoručni potpis
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo nam i foobar bete pa tko voli nek izvoli a i truecaller je dobio jako veliku nadogradnju...

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/foobar2000-beta/9nblggh5x8tr

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
skank666 kaže...

Evo nam i foobar bete pa tko voli nek izvoli a i truecaller je dobio jako veliku nadogradnju...

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/foobar2000-beta/9nblggh5x8tr

Treba li se prijaviti u betu ili imam peh da 535 nije podržana? Javlja da nema permission za instaliranje.

17 godina
odjavljen

E to sam danas vidio na dnevniku! Barem je MuP u toku!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
odjavljen
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Here Drive+ za Windows Phone dobio je novi update i ponovno se vratio u trgovinu.

http://windowsphone.com/s?appId=31bbc68c-503e-4561-8d85-a294d54df06f

Ukoliko imate problema instalirajte sa SysApp Pusher

edit: mali ispravak: ipak se nije vratio u trgovinu već je i dalje skriven. znači otvorite link na telefonu ili preko SySApp Pusher otvorite Here Drive+ da bi ga ažurirali

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 19:29 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice