Da ne čitam sve sad, samo da vas pitam da li whatsapp i viber funkcioniraju kako bi trebali, znam da je bilo nekih problema da li sa notifikacijama ili pushom ili nisu neke poruke stizale nikako...
Kakvi su Evernote i Dropebox?
heheh ajmo jovo nanovo... kako mrzim kad napišem nešto puno i onda mi pukne veza zbog loše T-scum parice
Viber i Whatsap koristim svakodnevno na L640 i nemam problema sa notifikacijama
Evernote zaobilaziti u širokom luku jer ljudi su imali problema s njime i to puno... kolega novinar je na Evernote izgubio kompletni intervju i slike sa gradonačelnikom a aplikacija je pokazala da je sve snimljeno... bolje je koristiti OneNote
Dropbox je ok ali ga ne koristim kad imam OneDrive koji radi odlično i plus toga sad na Windows 10 lako pristupam i svim fajlama na kompjuteru preko OneDrive... 35 GB maximalno besplatno možeš imati preko njega (15GB + 15 GB za prijenos slika kad uključiš na mobitelu, + 5 GB za registraciju/prijavu drugih ljudi)... tu su još i razne Microsoftove promocije koje nude dodatni prostor badava ali to moraš pratiti vijesti kad bude... na zadnjoj u veljači sam dobio +100GB na 2 godine badava

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.