WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.163
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
MT3 kaže...

odlicno 

Samo nek daju crnu mat platičnu i to je to... Ove kožne su mi ko za penziće u staračkom domu

13 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
Silwncer kaže...

Kaj ne kažeš ? :D Wacky budi noćas online pa da sredimo ovo ili reci kad možeš .

Ni mi palo na pamet. Ak imaš cajta sad, daj mi user i pass u PM, pa se spojim. 

zato sam ja tu da mislimjel to odrađeno

dajac
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Opet neće *throws laptop trough window*

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Opet neće *throws laptop trough window*

a chipset i USB driveri od laptopa? jesi li njih stavljao?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Svi su driveri instalirani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nicky.sl kaže...
x360gamer kaže...
Dali ima netko mozda informaciju oko USB kabla. Dali oni igraju kakvu ulogu u prijenosu struje ili nesto?
Radi se o lumia 920, te standardni punjac s kojim dolazi (ac 16x). Posto ima kuciste koje ide u struju, te u usb kabel koji ide u kuciste, zanima me dali smijem naruciti obican usb s ebaya? Dali ce sve normalno raditi kada se stavi uredaj puniti (taj ebay usb u kuciste od zidnog punjaca lumie)?
Znam da su bile frke oko punjenja lumia s non-nokia punjacima... Neznam sad dali tu ulogu igra i obican usb ili samo kuciste...
Posto sam nasao za 1$ kabel koji se nemoze zapetljati, a i ima 2 metra koja mi dobro dodu!

USB kabel prenosi struju i možeš uzet koji hočeš, bitno je da odgovaraju utori.

S istim USB-om se i puni ali i spaja na komp

Onda kakva je frka nastala sto su se lumie punile s neoriginalnim punjacima?! Nesto da se manje struje prenosi, dulje traje punjenje i trosi previse bateriju?

Znam da je netko pisao o tome na forumu, mislim da se radilo o L520.

Kako god, neki su me vec pitali za link od tog USB kabla...

Rjec je o ovome, znaci, kupim i ustekam u "kuciste u koje ide USB" i trebalo bi sve fukncionirati kao da je orginal?

Nikakvi stresovi na (sada vec uzasnu) bateriju, dulje punjenje ili nesto?

16 godina
Silwncer kaže...

Svi su driveri instalirani.

Ajde potraži na Intelovom site-u zadnje chipset i USB drivere za svoj OS na laptopu (pretpostavljam da je Intel chipset, barem prema specifikaciji laptopa), pa ako ni to ne pomogne, probaj staviti zadnju verziju BIOS -a (pazi na model, sve ti piše za zadnje strane laptopa).

@x360gamer: Frka je bila da se kod nekih "neoriginalnih" USB kabela javljala poruka da nije originalan USB kabel od Nokije, te će se, zbog sigurnosti da ne bi bilo strujnih udara ili problema s prejakom strujom, mobitel puniti sporije (sam software u mobu ograničava). Ja sam u Vemilu kupio neki generički USB 2.0 kabel, a i isprobano je s USB kabelima od Samsunga, LGa i Noa - e na 535, i ni jednom mi se nije javila ta poruka, dok mi se primjerice sa starijim USB kabelom od Nokia (isporučen uz E66), javila ta poruka. Ako te baš strah, nazovi ujutro Mobis i pitaj koliko košta USB kabel, mislim da ne bi trebalo biti puno, a možda čak i jeftinije od eBay - a ispadne. Čisto da ne budeš kao ja, naručiš za 60 kn zadnju masku za 535 od starog, pa onda saznaš da je ista u Mobisu 33,50 kn.

Btw. Mobis me malo živcira. Još 17.9. sam naručio da mi nabave zeleni backplate za moju 535. Guess what... JOŠ je nisu dobili. Iz principa ne želim dati više love na eBay-u, čekam i zvrcam, ali da ga kemijaju... kemijaju ga na debelo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 10:47 (WackyZG).
16 godina
Sumnjam da ce imat usb kabel od 2m za 10 kn kolko je ovdje, ali da je i duplo skuplji isplati se radi cekanja i sigurnosti.
Hvala!
18 godina
WackyZG kaže...

...dok mi se primjerice sa starijim USB kabelom od Nokia (isporučen uz E66), javila ta poruka...

Ja sam tu poruku vidio samo jednom i to s kablom od N83 na L520. Na 930 nisam nikad vidio to čak ni s tim kablom. Inače sve Lumie punim ili bežično (ako podržavaju) ili s Huawei Sonic punjačem jer su mi 2 ona stock Nokia već dreknila i pune mobitel cijelu noć do ~60%.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
16 godina
x360gamer kaže...
Sumnjam da ce imat usb kabel od 2m za 10 kn kolko je ovdje, ali da je i duplo skuplji isplati se radi cekanja i sigurnosti.
Hvala!

Bitniji ti je sam punjač od kabela. On će i tako prenijeti onoliko naopna i struje na koliko je sam adapter podešen. Velim ti, vidi, ako želiš biti ziher, nije problem nazvati servis, jave se, brzo sve provjere i kažu kaj imaju i koliko je. Ako ti niš ne paše, lako naručiš ovaj za koji si se zapiknuo.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

to se meni desilo prvi dan kad sam kupio ovu lumiu,uzeo sam strujni kabal od goclovera i klikno na lumiu i odmah mi je na zaslonu napisalo kako nije nokia kabal ali ga je punio

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nevjerovatno koliko komplikacija radi običnog punjača. Od kada sam kupio mobitel, koristim Lg punjač(1A) + remax kabel(sa banggooda) i htc punjač(1.5A) + još jedan remax kabal. Apsolutno nikakvih problema nisam imao sa njima, a originalni punjač sam samo izvadio iz kutije i bacio u ladicu.
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Tako i ja, koristio sam razne punjače, čak i poluispravne kablove (gubi kontak povremeno) i nisam nikad vidio slinu poruku (također original punjač još u kutiji). 

Nego, molim pomoć, Lumia 640 WP 8.1 Update 2 (Denim). Ne mogu naći opciju za NE gašenje WiFija u standby načinu rada mobitela. Znam da sam tu opciju imao na HTCu 8S u opcijama WiFija, ovdje je nemam. Gledao sam jos i na Battery Sense, nema ništa slično.

Da li je po defaultu uključeno (tj WiFi se ne gasi ako je mob u mirovanju) ili?

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
NeoOS kaže...

Tako i ja, koristio sam razne punjače, čak i poluispravne kablove (gubi kontak povremeno) i nisam nikad vidio slinu poruku (također original punjač još u kutiji). 

Nego, molim pomoć, Lumia 640 WP 8.1 Update 2 (Denim). Ne mogu naći opciju za NE gašenje WiFija u standby načinu rada mobitela. Znam da sam tu opciju imao na HTCu 8S u opcijama WiFija, ovdje je nemam. Gledao sam jos i na Battery Sense, nema ništa slično.

Da li je po defaultu uključeno (tj WiFi se ne gasi ako je mob u mirovanju) ili?

Misliš ono u postavkama Wifi ? 

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

wifi se ne gasi u stanju mirovanja sa 8.1. lako si provjeriš na routeru pod aktivnim wireles devices da li ima zelenu kvačicu. na mojoj 640LTE wifi je aktivan stalno bez ikakvih postavki

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 17:45 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ko želi dobar RSS čitač,preporučujem Fuse.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pošto već 2 godine koristim L920 razmišljam o kupovini novog moba, najvjerojatnije L640 zbog odlične cijene, a i 5 inča ekran mi je taman, 640XL mi je prevelika.

Znam da je kamera na 920 puno bolja al budem preživio bez nje, a ostalo je po meni sve na strani L640 (veći ekran, bolja baterija, 4 core proc, bolja podrška za win 10).

Zanima me kako radi 10-ka na L640? Netko je sigurno ima instaliranu pa da malo podijeli dojam prije nego uzmem mob i općenito kakva je kvaliteta izrade, ekran i baterija.

P.S. Prodajem svoju bijelu L920, ako je netko zainteresiran nek mi pošalje poruku na pm.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 22:46 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Pošto već 2 godine koristim L920 razmišljam o kupovini novog moba, najvjerojatnije L640 zbog odlične cijene, a i 5 inča ekran mi je taman, 640XL mi je prevelika.

Znam da je kamera na 920 puno bolja al budem preživio bez nje, a ostalo je po meni sve na strani L640 (veći ekran, bolja baterija, 4 core proc, bolja podrška za win 10).

Zanima me kako radi 10-ka na L640? Netko je sigurno ima instaliranu pa da malo podijeli dojam prije nego uzmem mob i općenito kakva je kvaliteta izrade, ekran i baterija.

P.S. Prodajem svoju bijelu L920, ako je netko zainteresiran nek mi pošalje poruku na pm.

kvaliteta je dobra, ekran i baterija su fenomenalni. kamera je solidna, definitivno mi fali kamera od 920 ali nije tolko ni loša...

a sa eBaya sam si uzeo par maskica (plavu, naranđastu)... sad koristim plavu masku i TPU plavu prozirnu gel zaštitnu masku. svi me pitaju koji je to mob :D

sa 10-tkom se jednostavno ne želim zezati na 640 jer mi je to glavni mob... sa drugim uređajima sam probavao i radi koji tjedan dobro dok nešto ne počne zezati pa onda nazad na 8.1... 10-tka jednostavno još nije složena da radi 100% dobro...

evo jedna slikica malo obrađena sa Camera360 Sight aplikacijom... slika je uslikana sa Lumia Camera 5, ali sam samo dodao filter za nebo u Camera360 Sight

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 0:20 (dadn).
11 godina
WindowsPhone - Općenito

Imam l640 sa win 10 i odlican je,sve ovo sto je kolega gore rekao stoji mada trenutno nemam problema na win 10 ako si skeptican pricekaj pa za mjesec ili dva dobijamo sluzbeni win 10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Auto Login aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 8 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=aa65645e-766e-491a-8e2f-62469bef8e98

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja neznam što vi očekujete od kamera sa mobitela,pa ova na 640 xl je super,slike A1,ako želite stvarno da slike budu profesionalne kupite si pravi fotoaparat tipa nikon itd,ja sam sa kamerom prezadovoljan

dajac
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
dajac59 kaže...

ja neznam što vi očekujete od kamera sa mobitela,pa ova na 640 xl je super,slike A1,ako želite stvarno da slike budu profesionalne kupite si pravi fotoaparat tipa nikon itd,ja sam sa kamerom prezadovoljan

Sve zavisi, nekom je solidna slika odlicna, a nekom je katastrofa, ovi kliseji su vec izlizani tipa "ak ti ne pase i oces profi slike, kupi fotic"..

Vecina nas zele da im mob radi ok slike, al kaj to znaci sad, ak ne radi dobre da moramo kupit fotic da se zadovoljimo?

Pa ima more smartfona koje rade odlicne fotke, a oni malo vjestiji naprave fotke kao da su profi jos ak neko barata sa PS, onda je fotic suvisan...

A to dok neko komentira da je slika odlicna a fotka je ispod svih zadovoljavajucih kriterija; onda mu ocito to nije jaca strana..

13 godina
neaktivan
Meni je L640 super, slike su mi odlične kao i video (1080p).
Na 8.1 mi je mob do sada radio odlično, baterija super (1dan ako se iživljavam, 2 dana uz dosta razgovora, surfanja na 3g jer nemam WIFI, 2emaila sinkronizirana itd).
Stavio sam jucer 10tku (znatiželja) i super izgleda. Do sada najveći bug koji sam primjetio da Bing Vrijeme ne radi. Ako hoću vrijeme pogledat, baci me na Trgovinu te aplikacije ali ne mogu nista (reinstalirat). I pozadina Live Tileova ne slusa (ne mijenja je i ne da manipulaciju ako je slika veća)
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
16 godina
NeoOS kaže...
Meni je L640 super, slike su mi odlične kao i video (1080p).
Na 8.1 mi je mob do sada radio odlično, baterija super (1dan ako se iživljavam, 2 dana uz dosta razgovora, surfanja na 3g jer nemam WIFI, 2emaila sinkronizirana itd).
Stavio sam jucer 10tku (znatiželja) i super izgleda. Do sada najveći bug koji sam primjetio da Bing Vrijeme ne radi. Ako hoću vrijeme pogledat, baci me na Trgovinu te aplikacije ali ne mogu nista (reinstalirat). I pozadina Live Tileova ne slusa (ne mijenja je i ne da manipulaciju ako je slika veća)

Oba problema su rješiva uz hard reset, ili, ako ti se ne da, izbriši Vrijeme, pa ga ponovno instaliraj, a sve sa start screena odpinnaj, pa ponovno pinnaj, tako će ti tileovi proraditi. 

13 godina
neaktivan
Tnx, budem to napravio, uzet ću danas microsd pa nakon toga hard reset.

Nego, nemogu naći opciju da mi ne skida azuriranja ako nisam na WiFiju. Ta opcija je prije bila u trgovini, tamo je sada nema.
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
16 godina
NeoOS kaže...
Nego, nemogu naći opciju da mi ne skida azuriranja ako nisam na WiFiju. Ta opcija je prije bila u trgovini, tamo je sada nema.

Ne znam sad kako je to na windows 10, ali na windows 8.1 je to u postavkama>gornji tab prebaciš na aplikacije>trgovina>Preuzimanje ažuriranja samo putem Wi-Fi mreže uključeno/isključeno, e to uključiš ako su isti izbornici na windows 8.1 i na windows 10. Ako nisu onda probaj progooglat.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
Da li netko zna kako promjeniti dns postavke u wifi izbornilu na lumia 640xl? Meni je ta stavka zasivljena i nemam nikakvu mogucnost editiranja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
neno20st kaže...
Da li netko zna kako promjeniti dns postavke u wifi izbornilu na lumia 640xl? Meni je ta stavka zasivljena i nemam nikakvu mogucnost editiranja

ne može se

samo da dodam, ima jedna pay aplikacija Static IP i mislim da sa njom ide

http://www.windowsphone.com/s?appid=579706af-8d22-4d0c-9222-585072ad2aab

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 11:51 (dadn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Da ne čitam sve sad, samo da vas pitam da li whatsapp i viber funkcioniraju kako bi trebali, znam da je bilo nekih problema da li sa notifikacijama ili pushom ili nisu neke poruke stizale nikako...

Kakvi su Evernote i Dropebox?

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice