WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.483
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
skank666 kaže...

Ovaj novi build... Da, manje je loading i resuming ali kad ga dobijem taj traje i traje... Sve ostalo radi super ali ovo ubija u pojam. :/ Kako vama?

Imaš od mene review na stranici prije. Imam loadinga i resuminga tu i tamo, manje nakon hard reseta, ali mi ne traje dugo. Ako slučajno i traje, Windows tipka za povratak na start screen pa novo otvaranje aplikacije preko tile - a ili iz app menu - a.

Btw. jel netko primjetio na 10-ki da mu se, ako par puta brzo stisne back tipku, da mu se ekran zaključa?

16 godina
odjavljen

Jel imaš softverske tipke? Ako da, double tap po tome ti zaključava ekran.. Što se tiče ovog builda, on mi radi super i uradio sam hard reset ali kad me potrefi taj loading/resuming apsolutno ništa ne pomaže... Osim čekanja. Imam l930

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
10 godina
neaktivan
esko kaže...

ad vidim da ljudi tvrde da im Viber i slicne aplikacije rade superi i savrseno ne znam kako bih reagovao. Ja u kuci imam 3 lumie, citavu uzu porodicu sam navukao na wp i ni na jednoj viber i skype ne rade kako treba. Ocito oni sto tvrde da to radi kako treba upale viber svake prestupne godine. Ne postoji metoda tipa reinstaliranja aplikacije, soft ili hard restart pomocu kojeg cete popravit problem, nema sta nisam probao. Visim na Viberu citav dan radi posla i tako znam.

iz mog iskustva, takve aplikacije obavezno instalirati na memoriju telefona (ne na SD karticu), i u uštedi baterije uključiti opciju da dolaze notifikacije i kad je ušteda baterija aktivna...

ima još nešto što mi je jednom zeznulo live tiles i notifikacije pa sam morao napraviti hard reset: one razne aplikacije za čišćenje memorije... NIKAKO IH NE KORISTITI!!! one znaju zeznuti dosta toga...

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Battery Pro+ aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 10 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=6e0a9cd0-829e-4918-b7d1-e0013a3802b5

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Insta Lens Flare aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 12 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=f2fb6c3d-71c4-42d3-adf8-90ad6f78b2f2

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
skank666 kaže...

Jel imaš softverske tipke? Ako da, double tap po tome ti zaključava ekran.. Što se tiče ovog builda, on mi radi super i uradio sam hard reset ali kad me potrefi taj loading/resuming apsolutno ništa ne pomaže... Osim čekanja. Imam l930

Ja imam lumiu 535 s najnovijim buildom 10-ke i meni doubletap na back tipku ne radi ništa. Zanimljivo...

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
16 godina
odjavljen

A jel taj model podržava double tap to unlock?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

Naravno, i doubletap to wake radi, samo ovo zaključavanje ne. Možda je neki bug, vidjet ćemo na sljedećem buildu

17 godina
dadn kaže...

iz mog iskustva, takve aplikacije obavezno instalirati na memoriju telefona (ne na SD karticu), i u uštedi baterije uključiti opciju da dolaze notifikacije i kad je ušteda baterija aktivna...

ima još nešto što mi je jednom zeznulo live tiles i notifikacije pa sam morao napraviti hard reset: one razne aplikacije za čišćenje memorije... NIKAKO IH NE KORISTITI!!! one znaju zeznuti dosta toga...

meni je stalno na memoriji mobitela. zapravo mislim kad se instalirao izricito je trazilo na memoriju moba

15 godina
underdog kaže...

Ja imam lumiu 535 s najnovijim buildom 10-ke i meni doubletap na back tipku ne radi ništa. Zanimljivo...

underdog kaže...

Naravno, i doubletap to wake radi, samo ovo zaključavanje ne. Možda je neki bug, vidjet ćemo na sljedećem buildu

Zato što nije double tap na back tipku već double tap na prazni prostor gdje su tipke, označeno crvenom bojom.

Također provjeri da je to uključeno u postavkama.

Swedish latin super funk.
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Hvala Sirka, na ovim poljima radi

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sere li još kome Tubecast ? Meni više neće da učitava videe 😞

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Jok. Kod mene sve k'o po špagi. 

10 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

i kod mene sve ok..

ali probaj Perfect Tube

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Probao sam ga,bugovit 😒 Ali što se tiče Tube HD radi super 👌

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo uz pomoć wackyzg sam se vratio na 8-cu,tek kad 10-ka bude totalno uređena onda budem imo nju a ovak nek do daljnjeg 8-ca radi,hvala svima na pomoći pogotovo dadn itd,čujemo se gospodo i hvala

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo odvrtio sam benchmark svog moba i evo rezultata :

App se zove Phone Mark pa možete i vi staviti svoje :)

mmm bili čiku ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav svima!

Naime, nakon što mi je moja lumia 625 stigla sa servisa iz t-coma na njoj je verzija softvera bila LUMIA CYAN iako prije servisa sam je nadogradio na DENIM pa sam naravno otišao na ažuriranje uređaja i ažurirao i opet je na CYAN a ažuriranja više nema tj. izbaci mi vaš je telefon ažuran. Kako sada ažurirati na denim?

Hvala!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

Pozdrav svima!

Naime, nakon što mi je moja lumia 625 stigla sa servisa iz t-coma na njoj je verzija softvera bila LUMIA CYAN iako prije servisa sam je nadogradio na DENIM pa sam naravno otišao na ažuriranje uređaja i ažurirao i opet je na CYAN a ažuriranja više nema tj. izbaci mi vaš je telefon ažuran. Kako sada ažurirati na denim?

Hvala!

provjeri sa Windows Phone Recovery Tool ili sa Lumia Software Recovery Tool...

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Takodjer moras updateovati extras + info da bi mogao vidjeti denim u slucaju da ti pise cyan

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
15 godina
ovo sto je kolega iznad napisao. Updatat app extras + info moras. Tako je i meni pisalo da je cyan, a uredno sam radio operacije kao da je denim gore (npr. slagao mape na pocetnom zaslonu).
16 godina
Moj PC  
8 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Sve je to divno i krasno, čak i pohvale za L550 koji bi mogao bit najbolji u klasi. Ali zašto opet mobiteli bez kapacitivnih tipki...

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo mene opet,hehehehe,ali ništa se nije loše desilo,sad moj strojčić od lumie radi kao urica a brz je ko bolt,idemo sa pitanjem,ubacio sam film u videozapise i kad ga pokrenem slika kao beba,zvuk isto ali nema mi titlova,odem na postavke i piše mi da su isključeni ali nemogu ih aktivirati,sve je pod zadano ali ništa nemogu odraditi,ako može pomoć ili objašnjenje bio bih zahvalan

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koristi CCPlayer.

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo instaliram pa budemo vidjeli

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

bravo,to je to,eh,ko bi sve znao,super titlove izbacuje,puno hvala i pozdrav

dajac
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jel zna iko dali se moze nekako windows 8.1 update gdr 2 stavit na lumiu 535?

L.P

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
xXTheLuka1998xX kaže...

jel zna iko dali se moze nekako windows 8.1 update gdr 2 stavit na lumiu 535?

Windows Phone 8.1 Update 2 is only confirmed for the Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, and Lumia 830

Ne može.

mmm bili čiku ?
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a fak jedanput sam imao preko onog windows insidera i famozan al nema veze uskoro ce 10 -ka pa ce bit tip top

L.P

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice