WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.310
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne bi me cudilo da L630 i jos neki modeli izvise. 

Olako je prihvaceno da ce doci na sve pa se sada ispostavlja da je 4GB interne malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ipak ću učiti kako razvijati appove za Windows Phone. Razmišljao sam za Android ali neću. Iako traži HyperV ali vrijedi pokušati .

Oni što lupe mi TD neka budu frajeri i kažu zašto. Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u pravu .
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ljudi ma bezveze razmišljate o tome... sad zato što je nešto stavljeno ili zostavljeno odmah počnu ljudi paničariti i svašta pisati... polako... neka prvo izađe finalna verzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zasad će VS mirovati dok savladam XAML. Još da MS omogući direktno pokretanje xap fajlova ,skratio bi nam muke. Inače nije MS glup da izostavi 520/630, dva najveća WP uređaja na svijetu.

Oni što lupe mi TD neka budu frajeri i kažu zašto. Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u pravu .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
ljudi hitna pomoc!!!!
Dodem sad u novi grad, sam samcat.. Taman da stavim lumiu 920 na punjac punit... Stavljam punit i on napise "dovidenja" i ugasi se. Sve bi bilo dobro, al vise ne reagira i ne pali se. Probao s 3 punjaca, nista!
Itko kakav savjet?
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

priključiš na punjač, prečekaš par minuta i ako se ne upali pritisneš i držiš tipku za stišavanje i tipku za paljenje i držiš ih zajedno dok ne zavibrira... onda pustiš i čekaš da se upali... i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
dadn kaže...

priključiš na punjač, prečekaš par minuta i ako se ne upali pritisneš i držiš tipku za stišavanje i tipku za paljenje i držiš ih zajedno dok ne zavibrira... onda pustiš i čekaš da se upali... i to je to

Napravio to par sekundi poslje napisanog posta, svejedno hvala!

Upalilo je - i savjet i mobitel

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Novo ažuriranje 02074.10000.15342.27003 - 8.10.15137.148 za dual sim Lumie 540 je dostupno... 

donosi neke ispravke u vezi zagrijavanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kupio L535. :)

Trebam savjet vezan za app, konkretno Explorer: koristite li neki od alternativnih preglednika i preporučate li ga umjesto IE?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Surfy .

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Zaboravih pitati: prvo punjenje baterije...? Treba li na to paziti, ili ga mogu skinuti s punjača kad dosegne 100%? Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel se zna dal će WPX omogučavati da aplikacije koriste custom zvukove?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samo puni i koristi, nemaš straha jer bateriji neće ništa bit.

Vezano za browser. Isprobaj pa vidi šta ti odgovara. Ja osobno koristim IE jer sam na njega navikao, a radi jako dobro pa neman potrebe traziti mu zamjenu.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
neaktivan
@dexpwn to ima i WP8.1 pa nema razloga da ne bude i na WPX
- HTC 8S -
10 godina
neaktivan
Marko_244 kaže...

Zaboravih pitati: prvo punjenje baterije...? Treba li na to paziti, ili ga mogu skinuti s punjača kad dosegne 100%? Hvala!

sve što ti je majstorsz rekao stoji...

jedino pazi da je ne prazniš baš do nule... ljudi misle da su današnje baterije kao one prije 10-20 godina i da ih treba formatirati nekoliko puta prije upotebe a s time u biti ih zeznu.

isto tako i za IE.. ljudi imaju predrasude prema IE a u biti na mobitelu je odličan.

P.S.

ako te smetaju reklame i ako želiš malo hackirati, napraviš interop otključavanje i sa hosts blokiraš reklame (postoji i aplikacija za to)...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 7:01 (dadn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

IE radi super i dosta mi je. Btw. Dobrodošao u klub :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

za one koji imaju W10M

Windows 10 Mobile Build 10536.1004 za insidere je dostupan (ne nije finalna verzija, ne morate pitati)

The build also includes other new improvements, here’s a list:

• Insider Hub is now included again!
  • Mobile hotspot functionality has been fixed.
  • Voice input has been updated to add support for Japanese and English (India) speech recognition.
  • Single hop updates are again available from Windows Phone 8.1 to Windows 10 Mobile Insider Preview for all devices.
  • Two-factor authentication is fixed when setting up a device for both text and phone authentication.
  • Start screen will successfully load instead of failing with “Loading …” displayed in a loop until device was rebooted. (We are still tracking down an issue were it may show “Loading …” for a few seconds.)
  • Quite Hours\Do Not Disturb has been fixed.
  • Delay in showing date and time on Lock screen has been improved.
  • Pinch and zoom in Maps now works as expected.

i  vrlo važno: ne instalirati ako vaš telefon nije na popisu podržanih jer ćete morat fleširat mobitel na 8.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novi build je vani, od nesto iza ponoci 😊
14 godina
odjavljen
Nema jer Realarm ne podržava custom zvukove jer 8.1 ne da
15 godina
Huh.. Dobro da nisam instalirao update, malo se mob zbricka.. A WPRT još uvijek ne podržava 8X.
HTC 8X :)
15 godina
Huh.. Dobro da nisam instalirao update, malo se mob zbricka.. A WPRT još uvijek ne podržava 8X.
HTC 8X :)
11 godina
neaktivan
Što mislite dali bi jedna Lumia s
512 mb RAM radila normalno recimo slijedeće dvije godine.
Mislim dali bi bilo malo memorije s vremenom ?
Osnovno korištenje mobitela, internet i facebook.
Nikakve igre.

0 0 hvala 0
15 godina

Nema ni Lumie 930 na popisu, ništa posebno, senzacionalizam.

Swedish latin super funk.
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam filing da će WPX uskoro doći i na Ativ S

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel netko instalira taj novi build da kaže kakvi su dojmovi

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nicky.sl kaže...

Ja ga skidam, navečer, kad ću imati malo vremena se poigrati, javim dojmove. 

12 godina
WackyZG kaže...
nicky.sl kaže...

Ja ga skidam, navečer, kad ću imati malo vremena se poigrati, javim dojmove. 

Evo i ja sam stavio da se skida a net mi brz za popizdyt pa ću nočas instalirat jer nemogu sad isključit mob pošto mi je i službena kartica unutra

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja sam ga danas stavio i ovako, normalnu uporabu radi supač... Ne znam ako znate, ali u biti morate 2 builda instalirat ako dolazite sa ovog zadnjeg fast build kruga. Cijelo jutro sam instaliravao, sporo je za popizdit ali barem radi kako treba. Osjetno je brži i odzivniji i za sada nisam naletio na nikakav bug..

Evo malo više o tome svemu:

• Going from build 10512 you need to install build 10514 and 10536.1001; after which another update of 10536.1004 will be delivered.
  • This release is a slow update! We spent upwards of 90 minutes updating some of our phones with some erratic status indicators e.g., 0% for a very long time and then a sudden jump to a much higher number. Best to maybe update the phone and let it do its things for a few hours
  • The OS feels smoother and snappier although I would not say Microsoft is quite there just yet, there is still room for improvement
  • Quiet hours and mobile hotspot are working as they should
  • The lockscreen delay is gone, and it feels just right on our Lumia 1520
  • Photos app is better with some context menus (press and hold) and better pinch to zoom. Once again, performance is still not there for us. Even on higher end devices performance is much better but not amazing, so we are hoping to see more
  • Microsoft Edge feels relatively the same with blank white screens instead of proper loading ones

http://www.windowscentral.com/video-windows-10-mobile-build-10536

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Dali je mozda battery life bolji s ovim (i opcenito w10) buildom?
16 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

IE radi super i dosta mi je. Btw. Dobrodošao u klub :)

Hvala! :) 

Već sam s jednom nogom bio u klubu, budući da mi žena ima L630. WinPhone mi se prvenstveno vizualno svidio (pločice i slično), a kasnije i zato što je fino optimiziran.

P.S. Gdje se gasi PIN? Evo baš čačkam po opcijama i ne mogu naći.

[EDIT] Pronašao! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 19:00 (Marko_244).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice