Ne bi me cudilo da L630 i jos neki modeli izvise.
Olako je prihvaceno da ce doci na sve pa se sada ispostavlja da je 4GB interne malo.
Ne bi me cudilo da L630 i jos neki modeli izvise.
Olako je prihvaceno da ce doci na sve pa se sada ispostavlja da je 4GB interne malo.
Ipak ću učiti kako razvijati appove za Windows Phone. Razmišljao sam za Android ali neću. Iako traži HyperV ali vrijedi pokušati .
ljudi ma bezveze razmišljate o tome... sad zato što je nešto stavljeno ili zostavljeno odmah počnu ljudi paničariti i svašta pisati... polako... neka prvo izađe finalna verzija
Zasad će VS mirovati dok savladam XAML. Još da MS omogući direktno pokretanje xap fajlova ,skratio bi nam muke. Inače nije MS glup da izostavi 520/630, dva najveća WP uređaja na svijetu.
priključiš na punjač, prečekaš par minuta i ako se ne upali pritisneš i držiš tipku za stišavanje i tipku za paljenje i držiš ih zajedno dok ne zavibrira... onda pustiš i čekaš da se upali... i to je to
priključiš na punjač, prečekaš par minuta i ako se ne upali pritisneš i držiš tipku za stišavanje i tipku za paljenje i držiš ih zajedno dok ne zavibrira... onda pustiš i čekaš da se upali... i to je to
Napravio to par sekundi poslje napisanog posta, svejedno hvala!
Upalilo je - i savjet i mobitel
Novo ažuriranje 02074.10000.15342.27003 - 8.10.15137.148 za dual sim Lumie 540 je dostupno...
donosi neke ispravke u vezi zagrijavanja
Kupio L535. :)
Trebam savjet vezan za app, konkretno Explorer: koristite li neki od alternativnih preglednika i preporučate li ga umjesto IE?
Surfy .
Zaboravih pitati: prvo punjenje baterije...? Treba li na to paziti, ili ga mogu skinuti s punjača kad dosegne 100%? Hvala!
Jel se zna dal će WPX omogučavati da aplikacije koriste custom zvukove?
Zaboravih pitati: prvo punjenje baterije...? Treba li na to paziti, ili ga mogu skinuti s punjača kad dosegne 100%? Hvala!
sve što ti je majstorsz rekao stoji...
jedino pazi da je ne prazniš baš do nule... ljudi misle da su današnje baterije kao one prije 10-20 godina i da ih treba formatirati nekoliko puta prije upotebe a s time u biti ih zeznu.
isto tako i za IE.. ljudi imaju predrasude prema IE a u biti na mobitelu je odličan.
P.S.
ako te smetaju reklame i ako želiš malo hackirati, napraviš interop otključavanje i sa hosts blokiraš reklame (postoji i aplikacija za to)...
IE radi super i dosta mi je. Btw. Dobrodošao u klub :)
za one koji imaju W10M
Windows 10 Mobile Build 10536.1004 za insidere je dostupan (ne nije finalna verzija, ne morate pitati)
The build also includes other new improvements, here’s a list:
i vrlo važno: ne instalirati ako vaš telefon nije na popisu podržanih jer ćete morat fleširat mobitel na 8.1
Nema ni Lumie 930 na popisu, ništa posebno, senzacionalizam.
Imam filing da će WPX uskoro doći i na Ativ S
Jel netko instalira taj novi build da kaže kakvi su dojmovi
Ja ga skidam, navečer, kad ću imati malo vremena se poigrati, javim dojmove.
Ja ga skidam, navečer, kad ću imati malo vremena se poigrati, javim dojmove.
Evo i ja sam stavio da se skida a net mi brz za popizdyt pa ću nočas instalirat jer nemogu sad isključit mob pošto mi je i službena kartica unutra
Ja sam ga danas stavio i ovako, normalnu uporabu radi supač... Ne znam ako znate, ali u biti morate 2 builda instalirat ako dolazite sa ovog zadnjeg fast build kruga. Cijelo jutro sam instaliravao, sporo je za popizdit ali barem radi kako treba. Osjetno je brži i odzivniji i za sada nisam naletio na nikakav bug..
Evo malo više o tome svemu:
http://www.windowscentral.com/video-windows-10-mobile-build-10536
IE radi super i dosta mi je. Btw. Dobrodošao u klub :)
Hvala! :)
Već sam s jednom nogom bio u klubu, budući da mi žena ima L630. WinPhone mi se prvenstveno vizualno svidio (pločice i slično), a kasnije i zato što je fino optimiziran.
P.S. Gdje se gasi PIN? Evo baš čačkam po opcijama i ne mogu naći.
[EDIT] Pronašao! :)