WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.033
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Zasad s ovim novim updateom moja Lumia 535 se ponaša poprilično bolje reka bi gotovo savršeno, evo dok pišem ovu poruku ne piše mi kriva slova (osim kad sam pogrišim).

Bolje je u svakom slucaju nego što je bilo i preporuka glasi instalirat pod hitno zadnji update.

Bude li problema obavijestm vas sljedećih dana.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kak se zove baja što vodi WP insider program(na twitteru) ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
@4mal kako si instalirao prvi bild na lumiu 1520 kad ona nije bila na listi podrzanih telefona. Daj opali koji ss da vidimo kako izgleda w10 na njoj. I ja imam 1520 al nisam skontao da je bio bild za nju.
16 godina
Dex.pwn kaže...

Kak se zove baja što vodi WP insider program(na twitteru) ?

Čiča se zove Gabriel Aul (@GabeAul na Twitteru). Ja bi ti preporučio da pratiš i Joea Belfiorea na @joebelfiore.

@mailna: iskoristio je propust prije nego je Microsoft pokrpao to sa update - om.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 7:27 (WackyZG).
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 11:29 (skank666).
Moj PC  
5 0 hvala 9
14 godina

@nicky

Jucer sam kupio 535 i probavao sam ju u VIP centru i nikakvih problema nije bilo i radila je normalno cijelu vecer. Danas su poceli problemi i instalirao sam zadnji update i sada je bolje i normalno koristim dva prsta a da slika ne skace tako da je i moja preporuka instalirati ga odmah. Jel mozes samo napisati verziju firmwarea? Btw. kako se tvoj ponasa dok je na punjacu? Moj je zesca banana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 15:16 (siljo90).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da će 8.1.2 ipak i na druge uređaje ne samo na  L640

http://www.windowscentral.com/microsoft-confirms-windows-phone-81-update-2-select-smartphones

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
siljo90 kaže...

@nicky

Jucer sam kupio 535 i probavao sam ju u VIP centru i nikakvih problema nije bilo i radila je normalno cijelu vecer. Danas su poceli problemi i instalirao sam zadnji update i sada je bolje i normalno koristim dva prsta a da slika ne skace tako da je i moja preporuka instalirati ga odmah. Jel mozes samo napisati verziju firmwarea? Btw. kako se tvoj ponasa dok je na punjacu? Moj je zesca banana.

nicky.sl je dobio ovu verziju slika . Kaze isto da mu se touch popravio...

17 godina
odjavljen
4mal kaže...

ja prvi build vec imam na 1520...nema veze ljepa vijest 

Cijelo vrijeme furaš wp10? Kako ti se ponaša mob?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

VLC ? mx player

p.s. nicky.sl spominjao sam taj update na prosloj stranici ako se nevaram pa testiraj TS.

imam obe aplikacoje, i playlist za kodi/xbmc ... Neznam sto krivo radim buduci da mi nikako ne pronalazi tu plejlistu koju gledam a kompu... Hvala

12 godina
g3arv8 kaže...
siljo90 kaže...

@nicky

nicky.sl je dobio ovu verziju slika . Kaze isto da mu se touch popravio...

Jep popravio se i sad je sasvim ok (bar zasad) a i evo ss iz postavki

14 godina
Nazalost meni se je pocela dogadati opet ista stvar. Ekran ponekad poludi i pritisce sta hoce a i dalje mi je na punjacu bio neupotrebljiv a imamo istu verziju FW. U aplikaciji Multitouch test je divljao sa dva prsta a tri nije htio prepoznati. Danas sam ga vratio u VIP i bez ikakvih pitanja dobio novce nazad sto mi je cudno jer sam vec bio pripremio clanke iz Zakona o zastiti potrosaca i Zakona o obaveznim odnosima :D. Ipak cu pricekati L640.
14 godina
Haha nice. Vjerojatno ga zato ni nema u webshopu, samo neznam sto microsoft izmislja sa time , koliko ih prodaju oni se nemogu udostojit ni ispricat
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Moj zasad dobro radi al vidicemo dokad će

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
g3arv8 kaže...
Haha nice. Vjerojatno ga zato ni nema u webshopu, samo neznam sto microsoft izmislja sa time , koliko ih prodaju oni se nemogu udostojit ni ispricat

Da, s ovime se slazem. Gdje god sam bio u Bjelovaru, rasprodane su a sumnjam da su sve ispravne i da se ne zele barem ispricati. A mobitel, koliko sam ga uspio koristiti, je sasvim ok za te novce. Steta za te probleme.

18 godina
11 godina
neaktivan
12 godina
hromidaba kaže...

Može bit da je "prošla baba s kolačima"

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

To je bio bug i MS ga je još davno ispravio ažuriranjem Windows Insider aplikacije

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dali ima tko problema sa notifikacijama na Whatsapp-u?

Do sada je kod mene bilo sve u redu ali već mi tjedan dana seruckaju

Naime pošaljem sestri poruku koja sjedi do mene,pojavi se jedna crtica kao da je poslana,

ali druga crtica koja oznaćava da je primljeno se ne pojavljuje sve dok sestra ne uđe u app

Nema tona niti notifikacije.

Dli zna netko o ćem se radi.

Battery sever je isključen i sve su postavke podešene dobro

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisi jedini i kod mene se blesira.. Jučer sam dobio obavijest za novu poruku nakon skoro 30min

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Definitivno nije do OS,ja koristim LINE i uvijek je tačan s notifikacijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Znam da rade nekakve updejtove za pozive,pa možda to ima veze s tim

malo mi je čudno da se nekaj smrdalo a nisam niš prčko po postavkama,niti je bilo ikakvih updatjtova za whatsapp u tom perijodu

SIVE LUBANJE SILOM
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 11:42 (Hrvoje.RH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

http://www.windowscentral.com/here-are-known-issues-new-windows-10-phones-10051-build

ipak ništa opet od win10 za mene, ima stvarih preko kojih ne mogu proci, kao data connections cannot be disabled, znaci, cuclanje baterije čitav dan
office huba nema, tek ce doci u narednim sedmica tj samo Bog zna kad, a to mi sad naročito treba

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
Pisao sam na stranici 269 o tome. Nisi jedini
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Whatsapp 110% ima problem sam od sebe, od dana kada su krenuli pozivi. Preopterećenje. Kašnjenja su se pojavila i kod androida.  Stvar će doći na svoje kad rasterete servere.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

meni na l1020 nikakvih problema sa whatsupom, sve uredno radi, baš mi čudno kad čitam da ima neko probleme s whatsappom

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ni kod mene na L630 nikakvih problema sa Whatsapp-om... Svakodnevno ga koristim i radi ko urica...

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja imam problema sa WhatsAppom, nekad treba par minuta da se pokaze 2. kvačica na poruci (valjda za dostavu poruke), notifikacije malo rade malo ne, vecinom ne, do nedavno je radio odlicno a zadnjih par dana katastrofa.

Jel netko instalirao novi update od danas? Ja možda stavim na svoju L925.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Gdje provjeriti koliko imam RAMa, imam Lumiu 635, neke imaju 512 a neke 1GB Rama

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice