Kad vidim taj quad 1.2 snapdragon odmah se sjetim 535-ice i nedostatka fluidnosti.
Inače mob na papiru izgleda odlično, držimo fige da valja.
Kad vidim taj quad 1.2 snapdragon odmah se sjetim 535-ice i nedostatka fluidnosti.
Inače mob na papiru izgleda odlično, držimo fige da valja.
To i mene zanima
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Da li postoji neka dobra ili barem solidna app na wp-u za učenje njemačkog jezika ili samo kao riječnik? malo sam tragao ali nisam pronasao neku da je ok...
Jesam, ali mi je potrebno hrvatsko-njemačka verzija a na Duolingo nema HR..
Molim za pomoc, stvarno cu vise poludit!
Dali jos netko ima probleme (mozda od proslog updatea) s wapp-om?!
Probleme nisam imao niti sa Omniom 7 koja je bila na WP7.5. I sada me najednom na mojoj L920 zeza wapp?!
I to sve, nakon sto sma napravio hard reset uredaja.
U 2 mjesecu ili kada mi je stigao update, na preporuku kolega s foruma sam trebao odmah napravit hard reset. Medutim, nisam posto nisam ulovio vremena.
Neznam dal je denim ili je sve u mojoj glavi, al meni baterija vise nije drzala 1 cjeli dan (kao inace) nego nesto krace!
Radi toga sam se odlucio i prosli tjedan napravio hard reset. Od onda, nit je baterija bolja + sto me wapp zeza!
Poruke ili dolaze tip top ili uopce NE dolaze!!!
Obrisao sam vec 3-4 x aplikaciju, ali opet isto. Neznam, dali da radim opet hard reset ili sta da radim?!
Dali se moze nekako na garanciju s uredajem radi wapp i kraceg trajanja baterije?!
Hvala unaprijed.
Nemam ukljucenu stednju baterije, te je sve "namjesteno da poruke dolaze!"
Da li imaš uključenu štednju baterije dok ti poruke na Whatsappu kasne?
Da li je izašao neki program za snimanje razgovora ili toga još nema?
Koliko vidim po netu 0 bodova...
Da li imaš uključenu štednju baterije dok ti poruke na Whatsappu kasne?
Nisam bas tako neuk. Pogotovo nakon 5 godina WP!
Je li se kome dešava da kad pisete novu poruku u UC browseru da u poruci imate čudne znakove ?
Probleme nisam imao niti sa Omniom 7 koja je bila na WP7.5. I sada me najednom na mojoj L920 zeza wapp?!
U 2 mjesecu ili kada mi je stigao update, na preporuku kolega s foruma sam trebao odmah napravit hard reset. Medutim, nisam posto nisam ulovio vremena.
Neznam dal je denim ili je sve u mojoj glavi, al meni baterija vise nije drzala 1 cjeli dan (kao inace) nego nesto krace!
Radi toga sam se odlucio i prosli tjedan napravio hard reset. Od onda, nit je baterija bolja + sto me wapp zeza!
Obrisao sam vec 3-4 x aplikaciju, ali opet isto. Neznam, dali da radim opet hard reset ili sta da radim?!
Dali se moze nekako na garanciju s uredajem radi wapp i kraceg trajanja baterije?!
Hvala unaprijed.
Imam isti problem s Whatsappom.
Problem se pojavio nakon nadogradnje od prije koji dan.
Znači, nisam jedini! 
Hvala unaprijed.
Imam isti problem s Whatsappom.
Problem se pojavio nakon nadogradnje od prije koji dan.
Znači, nisam jedini! 
Koji mobitel imas?
Znaci, slucajno se pogodilo da sam radio hard reset bas u vrijeme kada je doslo azuriranje neko wapp-a?! Prije par dana?
Pa je "backup" preuzeo najnoviju verziju wappa koja ima problema?
Dobro da si sad ovo napisao, vec sam krenuo opet c/p datoteke na PC i ostale pripreme za jos jedan hard reset.
Dali ima jos netko da to potvrdi ili da nastavim s hard resetom?
i meni kasne po par minuta, nakon zadnje nadogradnje. negdje sam čitao da whatsapp uvodi razgovore, pa možda drndaju nešto oko toga
i meni kasne po par minuta, nakon zadnje nadogradnje. negdje sam čitao da whatsapp uvodi razgovore, pa možda drndaju nešto oko toga
Znaci nisam jedini?!
Evo, onda molim da se ljudi izjasne, dal im sve stima na WP uredajima s wapp nakon zadnjeg update:
3. tocka se odnosi na ljude kojima nikad wapp nije ni radio kako treba (ako ima takvih)
| 9 | poruke kasne/ne dolaze |
|---|---|
| 10 | sve radi kako treba |
| 0 | nikad mi nije ni radilo! |
Sad vidim na windows central nekl novi update za 535 pa tko ima nek komentira. Hvala
http://www.windowscentral.com/new-firmware-lumia-535-spotted-navifirm
Ajd nek i ovdje ubacim ovu slikicu. Ja i moja žena. Ona svoju Moto G neda ni za živu glavu... Kako stvari stoje, moj sljedeći mob će biti L640XL,a njen Moto G2.
Evo nas 
Pretpostavljam da ti na slici zena lezi potrbuske,a ima i M na ledjima..
Mozda Whatsapp uvodi i pozive. Moja draga na svom androidu je dobila pozive u sklopu Whatsapp-a pa se možda i nama to sprema
EDIT: http://www.windowscentral.com/whatsapp-still-getting-voice-calling-windows-phone
Koji mobitel imas?
Znaci, slucajno se pogodilo da sam radio hard reset bas u vrijeme kada je doslo azuriranje neko wapp-a?! Prije par dana?
Pa je "backup" preuzeo najnoviju verziju wappa koja ima problema?
Dobro da si sad ovo napisao, vec sam krenuo opet c/p datoteke na PC i ostale pripreme za jos jedan hard reset.
Dali ima jos netko da to potvrdi ili da nastavim s hard resetom?
Lumia 820.
Sad vidim na windows central nekl novi update za 535 pa tko ima nek komentira. Hvala
Nista moja nije dobila a nema nista ni priko kompa.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Ja sam to dobio prije dvije stranice i pitao sam o čemu se radi.
Sada provjeravam tvoj link i imam baš te firmware i OS brojeve.
Glede Whatsappa, meni radi savršeno uvijek...ALI...kada pratim onu drugu kvačicu koja signalizira isporuku poruke drugom korisniku...30-40% mojih wocapaša primi poruku sa zakašnjenjem. I skoro svi androidaši. Uvijek isti. Znači stvar je do cjelokupnog servisa i nisu krive aplikacije niti korisnici.
To sam primjetio zadnjih mjesec dana...uvijek istoj nekolicini prijatelja, druga kvačica o isporuci poprilično kasni...a 100% su online.
EDIT:
Čitam sad komentare ispod vijesti. Velika većina spominje da je riješen problem sa ekranom. No ja ni do sada nisam imao probleme, osim kada bi koristio zoom sa tri prsta. Tek sada kada sam to isprobao, vidim da troprsto zumiranje radi glatko, bez trešnji.
Dvoprsti tač mi je i prije dobro radio, premda razumjem da očito velikoj većini ne radi nikako precizno.
I jedino što se sa ovim updateom odmah vidi,a to je manji font slovima. Bateriju sam maloprije prikačio puniti i nemam SS,ali pisalo je 3 dana i 2 sata,te je bila na 27%. Poprilično korišteno (Dijete je čak slušalo Deezer preko zvučnika 3 sata), gomila whatsappa i cca 2 sata poziva.
pozdrav, imam L930 i do nedavno sve radilo super
sad kad otkljucavam mobitel, ponekad mi se prvo pojavi poruka "resuming" i idu točkice onako( kao loading, neznam kako da to objasnim :) ), tek nakon toga (2-3-4 sec mogu dokraja otključati mobitel i koristiti bilo što
neka ideja sto bi to bilo i kako rijesiti? neka aplikacija se vrti?
Probaj isključiti dječji kutak, ili što već. Sjećam se da sam se ja jednom zeznuo s time.
live lock screen app je problem bio, iako je deinstalirana izgleda da se ne pobriše kako treba
pa ako tko zapne na isti način - http://www.windowscentral.com/tip-resuming-live-lock-screen-beta-uninstall
Čitam sad komentare ispod vijesti. Velika većina spominje da je riješen problem sa ekranom. No ja ni do sada nisam imao probleme, osim kada bi koristio zoom sa tri prsta. Tek sada kada sam to isprobao, vidim da troprsto zumiranje radi glatko, bez trešnji.
Dvoprsti tač mi je i prije dobro radio, premda razumjem da očito velikoj većini ne radi nikako precizno.
I jedino što se sa ovim updateom odmah vidi,a to je manji font slovima. Bateriju sam maloprije prikačio puniti i nemam SS,ali pisalo je 3 dana i 2 sata,te je bila na 27%. Poprilično korišteno (Dijete je čak slušalo Deezer preko zvučnika 3 sata), gomila whatsappa i cca 2 sata poziva.
Čekamo ostatak ekipe koja je imala problem http://www.windowscentral.com/new-firmware-lumia-535-spotted-navifirm da potvrdi popravak ili je ista stvar.
Kolika bi bila realna cijena za L920, 10/10 stanje, istekla garancija?
Nešto razmišljam da je prodam pa kupim L930 ili čak L1520
Kolika bi bila realna cijena za L920, 10/10 stanje, istekla garancija?
Nešto razmišljam da je prodam pa kupim L930 ili čak L1520
svoju sam lumiu 920 kupio u 12. Mj. Za 1100 kn.
garanciju ima do 7 mj 2015, stanje 11/10. Dobio sam jos 2 maskice itd... Uglavnom, u to vrijeme su bjele bile kojih 50etak kuna skuplje od crnih (moja je bjela.
tako da mislim da tvoja vrijedi realno 800 kuna. Al na njusci mozda ode i za vise :)
nego, zasto 930? Ja bi radije cekao bolji uredaj.
po meni nije neki prijelaz... Kamera jest bolja opcenito, ali razocarat ce te poslje 920tke u low lightu.
i sam sam ostao iznenaden, kako moja 920tka s 3x manje pixela daje bolje slike u low light uvjetima.
po danu, naravno, 930 ju pere. Ali opet, po danu danas i low end mobiteli mogu dat solidnu sliku.
takoder, jos bi dao prednost 920tki po kvaliteti izrade.
tvoja odluka, al mislim da bolje da sacekas "kompletniji" uredaj