WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.867
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
skank666 kaže...

Dakle, izgleda da nas novi oblici pločica očekuju u 10-ki. Meni je cool!

Otkad su izašli Windows 8 to čekam, napokon ću moći vidjeti više od jednog maila!

Swedish latin super funk.
14 godina
WindowsPhone - Općenito
Volio bi kad bi poradili na sadašnjim veličinama pločica a ne da najmanja i srednja veličina pokazuje istu količinu informacija, tj. samo broj. Da npr. na srednjoj veličini bude bar ime pošiljatelja i sl.

3 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Dečki slab sam sa vremenom, javim se večeras malo kasnije.

Ova L535 iz Vipa radi ko podmazana. Verzija hardwarea je 3.0.0.0, Jedna sim kartica. NIKAKVIH NI NAJMANJIH PROBLEMA SA DODIROM EKRANA NEMA!!

Uređaj je super!!

Tek sam ubacio sim i instalirao osnovno, javim se večeras.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
8 1 hvala 5
15 godina

Microsoft: Lumia 630/635 će dobiti Windows 10; Denim nije preduvjet

Pa ocito ce na moju 920 prije stici W10 nego lumia denim - koji najvise cekam radi precice za mobilne podatke (u AC), te lakseg slaganja mapa...

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Microsoft: Lumia 630/635 će dobiti Windows 10; Denim nije preduvjet

Pa ocito ce na moju 920 prije stici W10 nego lumia denim - koji najvise cekam radi precice za mobilne podatke (u AC), te lakseg slaganja mapa...

Dobro ja stvarno ne kužim vas vlasnike starih x20/x25 lumija, zašto čekate denim? Novi firmware necete dobit, a sve što će bit u sližbenom updateu OS-a, već sada imate putem PfD-a, štoviše kad instaliraš OS nadogradnju preko PfD-a, ni nećeš dobit update, jer već jesi update...

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav!

Stavio sam 8.1 na Lumiu 520 pa me zanima jel se može staviti u one gore prečace di su wifi,bluetooth,prečac mobilnih podataka da ne moram stalno ulazit u meni i dužim putem?

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Josip_cobra kaže...

Pozdrav!

Stavio sam 8.1 na Lumiu 520 pa me zanima jel se može staviti u one gore prečace di su wifi,bluetooth,prečac mobilnih podataka da ne moram stalno ulazit u meni i dužim putem?

Hvala!

Možeš ali samo one koje ti nudi, uz "Preview for Developers" imaš više opcija za postavit, odi u "Postavke" pa "obavijesti+radnje" i tu imaš pri vrhu ikone, stisni svaki ikonu i odaberi funkciju za nju!? 

Čisto ovako jedno pitanje koje me muči na WP-u, ja imam jedan od najgori modela Lumia 520 i redovito se sruši "Internet Explorer" čim otvorim težu stranicu ili par tabova, probao sam mob od kolege, mislim da je bio Lumia 920, ako se ne varam on ima gigu ram-a i na njemu sam uspio napravit istu stvar bez problema jedino što je explorer izdražao malo duže kod se sruši stoga je moje pitanje, dali netko posjeduje neki high end WP phone i dali se i njemu dešavaju iste stvari?!

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju kikso, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 21:32 (Ivsa).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja imam 630 sa 512MB i nemam nikakvih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Dali se to gleda za nasu zemlju ili zemlju iz koje je (za koju je?) vezan mobitel.. npr meni pise poljska?!

Ivsa kaže...

Čisto ovako jedno pitanje koje me muči na WP-u, ja imam jedan od najgori modela Lumia 520 i redovito se sruši "Internet Explorer" čim otvorim težu stranicu ili par tabova, probao sam mob od kolege, mislim da je bio Lumia 920, ako se ne varam on ima gigu ram-a i na njemu sam uspio napravit istu stvar bez problema jedino što je explorer izdražao malo duže kod se sruši stoga je moje pitanje, dali netko posjeduje neki high end WP phone i dali se i njemu dešavaju iste stvari?!

Ovakve stvari se nebi trebale dogadat niti na L520.. Nikada nisam dozivio da mi se srusi IE

Mozda UC, al IE ne!

16 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Onda nisi nikad otvorio zahtjevniju web stranicu, od frendova sam probo brdo luumia 520 a kod nekih čak i 630 na svim se dešava ista stvar i to ima sajtova koji ih odma sruše!?

EDIT: Znam što govorim, zato sam i napisao "Internet Explorer" a ne UC, UC je smeće od software-a koje se sruši sa dva taba na fejsu!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju kikso, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 21:38 (Ivsa).
16 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

Onda nisi nikad otvorio zahtjevniju web stranicu ...

Naprimjer? [stavi link]

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina
neaktivan

Evo budem čim uhvatim mob u ruke!? :)

14 godina
WindowsPhone - Općenito
Meni se tu i tamo na 925 zna desit da se sruši.

1 0 hvala 1
16 godina
Ivsa kaže...

Evo budem čim uhvatim mob u ruke!? :)

Zna se desit da se IE srusi, koliko sam ja skontao manje na uredajima s 1gb rama al opet se zna nekad srusit.. mislimda nije do rama nego sustava..

Inace jel vam radi app "prognoza" ?, na 630 se srusi pri pokretanju

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 21:52 (bik).
10 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
Silwncer kaže...

Onda nisi nikad otvorio zahtjevniju web stranicu, od frendova sam probo brdo luumia 520 a kod nekih čak i 630 na svim se dešava ista stvar i to ima sajtova koji ih odma sruše!?

EDIT: Znam što govorim, zato sam i napisao "Internet Explorer" a ne UC, UC je smeće od software-a koje se sruši sa dva taba na fejsu!?

Nema to toliko veze sa 512MB RAM-a,koliko sa činjenicom da IE neke web stranice ne podnosi, večinom one pune flasha...

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kad sam tek kupio L920 (10. mjesec) u prvih par dana mi se IE 1 ili 2 puta srušio dok sam pokušavao otvoriti video na youtube od ta dva puta ne pamtim da se srušio (uređaj L920 Cyan). 

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
x360gamer kaže...

Dali se to gleda za nasu zemlju ili zemlju iz koje je (za koju je?) vezan mobitel.. npr meni pise poljska?!

Ivsa kaže...

Ovakve stvari se nebi trebale dogadat niti na L520.. Nikada nisam dozivio da mi se srusi IE

Mozda UC, al IE ne!

Probajte ovu stranicu otvoriti i malo skrolati i čitati naslove.

http://www.nokiapoweruser.com/category/home/

Od ove stranice IE meni poludi na L630, probao i kod prijatelja na L630 i isto.

17 godina
crozoki kaže...

Moja Lumia 820 (Cyan) u IE bez problema otvara ovaj link.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 22:45 (cro_blue).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo instaliram Denim na L630, da li se preporučuje hard reset nakon instalacije firmwarea?

Nije baš da mi se radi hard reset.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
crozoki kaže...

Moja Lumia 820 (Cyan) u IE bez problema otvara ovaj link.

i moja 920 zadnji pfd instaliran

vlastoručni potpis
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kod mene još nema Denim 😒

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Vjerojatno vam radi ok zbog 1GB rama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Takoder radi tip top stranica koju si linkao.

10 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Evo instaliram Denim na L630, da li se preporučuje hard reset nakon instalacije firmwarea?

Nije baš da mi se radi hard reset.

pa ne moraš ako baš ne želiš, al ak primjetiš bug,ili brzo cuclanje baterije(moguće i zagrijavanje), moraš uradit hard reset...

17 godina
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
crozoki kaže...

S obzirom da ima zadnji četverojezgreni procesor, očekivalo se da će raditi dobro W10.

Swedish latin super funk.
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Jos nikakvih informacija kad ce izaci?

Jel ima gdje beta verzija ili nesto tako...Slabo pratim ovakve teme pa nisam upucen.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ako još tko ima 8X, stigao je neki update za firmware.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Start screen

Ajde malo puknite svoje start screenove gore, pa da vidimo na što to liči

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
13 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice