Ja imam cyan i ovu opciju. mislim da je ova opcija do Cortane.
Mislis da je do engleskog jezika?
Tj. da bi trebao regiju promjeniti?
Lako moguce, posto sada niti nemam cortanu (hrvatski jezik i regija)
Ja imam cyan i ovu opciju. mislim da je ova opcija do Cortane.
Aj nek neko pokuša da provjeri zbog čega se javlja ta opcija
Aj nek neko pokuša da provjeri zbog čega se javlja ta opcija
Jep, ovo je definitivno zbog Cortane - promjenio sam regiju i stavio na US, dobio sam Cortanu i tu opciju, kao što je rekao 5220.
BTW, jezik sistema ne morate mijenjati, samo lokaciju.
Sad je samo pitanje kako odrediti koja su to ''Favorite places''? Jel zna neko?Moraš imati Cortanu uključenu.
Favourite places možeš postaviti preko Cortane (search gumb - pa gore onaj hamburger menu - places) ili u aplikaciji Maps (i mislim na maps, ne Here).
Je li ko imao problema sa instalacijom Denima ?
Kaže lik da pokušam da isključim WiFi sense
http://forums.windowscentral.com/samsung-ativ-s/339834-turn-wifi-back.html
Je li ko imao problema sa instalacijom Denima ?
Ja sam ga flashnuo sa taljanskim CV ROM-om pa nisam imao(niti imam) nikakvih problema, a OTA je još jednostavnije i praktičnije, pa ne vidim zašto bi imao problema... Jedino što obavezno moraš napravit nakon nadogradnje firmwarea, jest hard reset, tako da prije napravi potpuni back up...
630 još nema denim :|
Hard Reset treba radit nakon svakog upgrade(ili downgrade) firmwarea, nakon upgrade OS-a to nije potrebno, al za firmware treba... Backup možeš napravit i preko mobitela, ne treba ti nikakav program, imaš u postavkama opciju za backup, i tamo možeš potegnut baš sve na cloud, od kontakata, pa do videa i glazbe... mobitel nakon HWR-a automatski sam traži backup i ako si ga uradio, ponudi ti opciju vračanja...
Da se HW synca sa novim firmwareom...
Kako sam ja shvatio svi stariji uredjaji, dakle većina, ne dobiva uopće novi firmware s Denimom, samo OS upgrade
Stigao mi nekakav update na 730
To ti je Denim, instaliraj ga. Moraš imati 1-1.5 GB slobodnog prostora za ažuriranje,da je baterija puna i da ti je wifi uključen tokom nadogradnje.
Moj frend je dobio denim na 630, kupio ga je u slobodnoj prodaji novoga, nije vezan za operatera, ako je tvoj vezan za nekog operatera, onda te on koči, ali uskoro bi trebao dobit.
Stigao mi nekakav update na 730
To ti je Denim, instaliraj ga. Moraš imati 1-1.5 GB slobodnog prostora za ažuriranje,da je baterija puna i da ti je wifi uključen tokom nadogradnje.
730 ima denim po defaultu, nemora radit update ko ostali :)
@batman - na kojoj si mreži?
Moj frend je dobio denim na 630, kupio ga je u slobodnoj prodaji novoga, nije vezan za operatera, ako je tvoj vezan za nekog operatera, onda te on koči, ali uskoro bi trebao dobit.
Meni je operator BH Mobile i nisam ga još dobio, ali to sve varira od operatora :) Da li 630 ima mogućnost snimanja na 4K ?
da li još tko ima takav problem? Resetirao sam mobitel,probao izvaditi memorijsku,čak i na punjaču sam probao updejtati ali uvijek isto -.- kako nadograditi na denim?
zna tko?
Sve zavisi od opeatora i modela. Ne možeš ništa učiniti dok ne dobiješ nadogradnju, ja imam Cyan i još čekam denim.
evo jad u vipa kupio dva komada L535. Vipme komplet je 799kn
Di to? Nema je na vip webshopu !
Denim je vec na njemu, kad azuriram javim. Kupljen je u slob prodaji.
evo jad u vipa kupio dva komada L535. Vipme komplet je 799kn
Nadam se da ces javit svoja iskustva, je li naglasen problem s touch screenom itd.
@titko, znam da je nema. I ja sam htio kupit solo pretplatnicku za 999kn. Kaze prodavacica, danas su stigle u vipme kompletu. Bijele i crne. Tek stigle,nijsu azurirali web.
Da se HW synca sa novim firmwareom...
Jeli bas neophodno raditi hard reset?
I koliko su "sigurni" ti cloudi?
Ko jamci zastitu podataka itd?
Znam da sam negdje procitao da i kad se izbrise s nekog clouda nesto, da to ostaje negdje daleko preko oceana u njihovim serverima...
Mislim, sam koristim cloude za neke stvari, al one osobne stavljam iskljucivo na hard disk...
Zato pitam, cisto radi znatizelje...
Nakraju, da nema clouda, nebi nikad vidjeli gole slike raznih zvijezda (citaj kim k. i druge)
Jel se i ti to bojiš da će neko vidjeti tvoju golu guzicu na webu :D
Pa "osobne" stvari možeš bez problema bacit na komp i nakon Hard Reseta vratit na uređaj... Nakon ažuriranja firmwarea je poželjno napravit Hard Reset, jer često se zna javit bug koji je posljedica ne syncanog drivera i hardwera, koji nestaje nakon reseta... Mislim ne moraš ti uradit reset, al kao što rekoh, ako se javi bug, znaš što je činiti... BTW kad na kompu staviš nove drivere, isti također traži restart...