Pa radi i meni Cortana kad prebacim na US
Pa radi i meni Cortana kad prebacim na US
Evo što se može očekivat od prve verzije Windows10 za smarphone uređaje;
•WP10 seems to drain battery very fast, and it gets the device hot with simple things like phone calls
•Animations are not smooth
•HTC One M8 you cannot hide the on-screen buttons and they are above app bars and the keyboard
•Glance screen does not work on WP10 (for HTC One, at least)
•Quiet Hours turns alarms off
Pa sad ko voli nek izvoli, možda bi bilo pametno pričekat par verzija dok se sve to ne popravi... BTW WindowsCentral navodi par uređaja koja su sigurna da će dobit prvu verziju...
jeli zna neko okvirno kada stize WP10 na 1520.
Još Denim nije stigao ni na polovicu uređaja, a ne da netko zna kada će službeni W10, početak će bit vjerovatno zadnji kvartal ove godine,ali otom potom, sudeci po brzini izbacivanja denima, to će bit u tragovima...
Jel dobio tko full Denim update u Hrvatskoj
L930, prije dva ili tri tjedna sletio mi Denim na mobitel
Ja neću skidati ništa dok nebude finalno i dok ne vidim kak radi
Jednostavno mi se neda zajebavat sa downgejdima
a jel denim stigao
Ja imam Lumiu 636 i kako to da nece update izaci?
This time next year we'll be millionaires
www.wpnovosti.com
Zašto mi ne radi opcija da se WiFi upali na mojim mjestima? Ja sebi postavim gdje mi je kuća i WiFi se nikad ne upali, zašto?
Zašto mi ne radi opcija da se WiFi upali na mojim mjestima? Ja sebi postavim gdje mi je kuća i WiFi se nikad ne upali, zašto?
Ako se ne varam nije opcija da se upali već da se spoji, tako da ako ga ručno staviš na off neće se spojiti.
Piše mi ''tuwn wifi back on'' što bi po mome engleskom bilo da ga uključi kada... A i nema mi logike jer će mi se na kučni WiFi spojiti automatski i kada ga računo upalim
Jesu li lokacijske usluge uključene ? Ako misliš na Wifi u blizini onda ti one moraju biti uključene.
Piše mi ''tuwn wifi back on'' što bi po mome engleskom bilo da ga uključi kada... A i nema mi logike jer će mi se na kučni WiFi spojiti automatski i kada ga računo upalim
Istina, tek sad sada vidio opciju kad sam ugasio wi-fi.
Location services je uključeno... Samo želim da kad dođem kući da se automatski upali... Ne znam zašto ne želi
Misli na opciju "near my favourite places" koje nema u tom tvom izborniku.
Ne postoji opcija autmatskog paljenja WiFija. Samo automatskog spajanja.
''turn wifi back on'' opcija ti objašnjava sve, ako, naravno, razumiješ engleski: može se upaliti za 1 ili 4 sata, ili za 1 dan (24 sata).
Ili ručno, sam pališ i gasiš kad želiš.
That's it. Ako ne razumiješ engleski, prebaci sistem na hrvatski.
Mislim, nisam baš nešto s jezicima na ti al sam dovoljno dobar s njima da znam na šta se misli...
Postoji! Razumijemo engleski, hvala.
Ja nemam ovu opciju!
Dali je to doslo s DENIM updatom?
Cini se interesantna i vrlo korisna (ako se ispostavi da radi, jel)
Nope, Ativ S nikad neće dobit Denim...
Postoji! Razumijemo engleski, hvala.
Ali ne na svim modelima, očito. Tebi nisam rekao ništa.
Ja imam Cyan, i zato nemam tu opciju.
Ja imam cyan i ovu opciju. mislim da je ova opcija do Cortane.
Ako dobijem Denim,da li ga je sigurno instalirati ? Ne želim da s****m telefon koji ionako radi fenomenalno sa Cyan.
Ako dobijem Denim,da li ga je sigurno instalirati ? Ne želim da s****m telefon koji ionako radi fenomenalno sa Cyan.
Denim je gotovi proizvod, pa nebi smjelo biti problema.
Čitao sam negdje ds zapne pri instalaciji kod postavljanja (dva rotirajuća zupčanika na ekranu),pa sam malo sumnjičav o tome.