WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.987
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Meni Denim ne jede više bateriju od Cyana, tu su negdje, Denim možda nešto bolji. 1 dan intenzivne upotrebe.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Mogao bih i ja flashat svoju 930-tku jer mi se vise neda cekat. Jedini mi je bed sta cu izgubit sadrzaj s moba. :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa neces, backup i restore, ja sam vratio sve stvari nazad.
14 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
majstorSZ kaže...
MESC daje zamjenski uradjaj?!

Pa ocito da da, posto su kazem, 3 ako ne i 4 covjeka imala na biranje!

To je onda nešto novo kod njih.. ja bio u 10. mj. i nisu mi htjeli dat zamjenski uređaj, a moj je kod njih trebao ostati tjedan dana 

www.wpnovosti.com
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Runtastic PRO aplikacija (inace 5€) je besplatna. Pozurite ako vam treba, jer ce uskoro isteci promo.

Enjoy The Silence
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Čuje li se šta za WP 10 ?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Čekam da izađe taj PfD WX da vidim kako će Ativ S reagirati... Nadam se da će mi kamera i baterija normalno radit 

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

I mene baterija muci a nikako to nemogu rjesit, jednostavno ju nece napuni do kraja a ako ju i napuni onda ju isprazni do 80% za dvi minute od skidanja s punjaca.

Nadam se da ce mi to 10-ka rijesit

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja mislim da ne utjece toliko OS na bateriju, jednostavno mislim da su baterije na lumiama preslabe...820, 920 i 925 sam koristio i obe 3 (:P) imaju jako losu bateriju, drze oko 15 sati, a nekad i manje od 10 al eto navikao sam...

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja mogu izdržati i pod dan ipo - dva s Ativom uz tu i tamo neku potrošnju(malo IEa, FBa, e-Mailove...)... Kada sam imao PfD baterija mi se punila po pet sati(isti punjač i sad koristim i napuni se za sat ipo maksimalno) a s kamerom smo imali problem koji se (valjda) neće dogodit na WXu

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Što je zanimljivo , konkurencija na androidu trpa odavno baterije od 3000mah u uređaje a nama MS nudi "so last year" baterije i ekrane po biber cijeni, da ne kažem da laganinni postajem ogorčen zbog aplikacija nakon što sam vidio kako iste rade na konkurenciji, wp10 nece tu ništa rješiti.. zadnji pošten proizvod je bila L920 ali to je bilo tako davno..

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
bik kaže...

Što je zanimljivo , konkurencija na androidu trpa odavno baterije od 3000mah u uređaje a nama MS nudi "so last year" baterije i ekrane po biber cijeni, da ne kažem da laganinni postajem ogorčen zbog aplikacija nakon što sam vidio kako iste rade na konkurenciji, wp10 nece tu ništa rješiti.. zadnji pošten proizvod je bila L920 ali to je bilo tako davno..

Istina, njen dizajn je skoro pa savršen, ovi danas dizajni su kaos naspram 920 i 1020.

A i kad pogledam npr facebook za wp i facebook za android, razlika je velika, je da na wp ona radi bez stekanja ali nema toliko funkcija kao na androidu.

Na androidima baterija obično traje duže.

Kamera isto, na androidu imam 60 fps, slowmo, hdr dok na wp imam k.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 13:32 (EZY-E).
12 godina
EZY-E kaže...
bik kaže...

Istina, njen dizajn je skoro pa savršen, ovi danas dizajni su kaos naspram 920 i 1020.

A i kad pogledam npr facebook za wp i facebook za android, razlika je velika, je da na wp ona radi bez stekanja ali nema toliko funkcija kao na androidu.

Koji to Android imas? Ugl, da je nokia samo proizvodila mobitele poput 920, ne bih nikad kupio WP mobitel. Te silne boje, zaokruzeni rubovi me podjecaju na djeci vrtic. Imao sam 925, pa 930 i sada imam 830. Trenutno prodajem tu 830 da kupim Gold edition pocetkom 2. mj. Nije mi jasno tko moze kupiti zuti, kricavo zeleni ili narancasti mobitel.

Enjoy The Silence
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nešto kao ti-ne-đe-ri tj. tineđerke ;)

1 3 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

A di ti je "j" ?!?

ti-nej-đe-ri tj. tinejđerke

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 13:52 (nicky.sl).
15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
EZY-E kaže...
bik kaže...

Koji to Android imas? Ugl, da je nokia samo proizvodila mobitele poput 920, ne bih nikad kupio WP mobitel. Te silne boje, zaokruzeni rubovi me podjecaju na djeci vrtic. Imao sam 925, pa 930 i sada imam 830. Trenutno prodajem tu 830 da kupim Gold edition pocetkom 2. mj. Nije mi jasno tko moze kupiti zuti, kricavo zeleni ili narancasti mobitel.

ja bi prvi kupio! Koji ce mi vrag crni mobitel? Sve je crno ili sivo, dajte bizite ca. Ako vec imam mobitel zelim da ga vidim sa 5 km a ne da izgubim oci dok ga trazim dok stoji na stolu ili krevetu. Iskreno sve te kricave boje, odlicno je napravljeno to. Tko voli nek izvoli, za sve ostalo tu su crni mobiteli...

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Da se osvrnem na boje, moje skromno mišljenje. Hvala Bogu da je Nokia, sada Microsoft, odlučio ponuditi nekoliko živahnijih boja mobitela osim standardnih sivih, crnih i eventualno bijelih. Da sam imao mogućnosti biranja kod uzimanja 930, uzeo bih zelenu. Sad trenutno skupljam lovu da si nabavim zelenu masku i ono što ide uz nju. Najbolje što je Google ikada napravio, bilo je dopuštanje costumizacije one Motorole, gdje si stvarno imao izbora kako želiš da ti mobitel izgleda. Ne moramo svi biti unificirani kao da smo u totalitarizmu. Ako nekoga vesele boje, a ne želi "debljati" mobitel s maskama, zašto mu ne omogućiti izbor više boja? 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

App, za između ostlaog, mjerenje screen on time-a...  free je do 11.01.2015

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/screen-tracker/702e04ef-8636-4c59-80ec-bd4e0004f162?signin=true

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
protjeran
MatijaZG kaže...
EZY-E kaže...
bik kaže...

Z1 compact imam, 920 je predivan mobitel, u kojoj god boji bio, kad god ga uživo vidim sam očaran, i najrađe bih žuti ili bijeli.

930 i 830 mi preobično izgledaju.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 15:07 (EZY-E).
14 godina
odjavljen
skank666 kaže...

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/screen-tracker/702e04ef-8636-4c59-80ec-bd4e0004f162?signin=true

Ne razumijem čemu ta app služi

@ Jel ima neka aplikacija s kojom se mobitel može otključati kao kod androida, s onim krugovima.... 

16 godina
skank666 kaže...

Tenkju veri mač...napokon aplikacija koji mjeri screen on time to mi je bas falilo na wp...pa da vidimo koliko ce izdrzat.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 16:10 (DommY).
15 godina
protjeran
DommY kaže...
skank666 kaže...

Tenkju veri mač...napokon aplikacija koji mjeri screen on time to mi je bas falilo na wp...pa da vidimo koliko ce izdrzat.

Ajde sad postajte što više screen on time-ove, i mene zanima kolko izdrže koji modeli.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

jarane moj, nikad docekati ovaj 21. januar

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
skank666 kaže...

Ne razumijem čemu ta app služi

@ Jel ima neka aplikacija s kojom se mobitel može otključati kao kod androida, s onim krugovima.... 

Buuuump!

14 godina
WindowsPhone - Općenito

kako instalirate ovaj screen tracker? jer kad napišem u store na mobitelu, ne mogu je nigdje pronaći.

idem je instalirati preko browsera na pc-u, kliknem instal, prihvatim uvijete i veli da će mi app biti instaliran na mob, nakon čega javi da trenutno nije moguće i da su mi poslali upute na mail. na mailu stoje iste upute koje sam prethodno prešao...

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 16:45 (Apachy).

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

U mailu imaš direktni link na app. Klikneš taj link na mobu, klikneš install, i imaš app na mobu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 16:48 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

rješeno, fala :)

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
11 godina
Dex.pwn kaže...

Ja imam 50g i zelim kricavo zelenu Lumiju.

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Je li imao netko problem da nemože uspostaviti poziv iz inozemstva sa Lumiom 920? Na jednoj Lumiji 920 mogu normalno pozivati a na drugoj Lumiji 920 jednostavno pokazuje da ne može dohvatiti podatke... kada ukucam neki broj sa npr. +3859..... na ekran izbaci broj kao da pozivam iz HR bez pozivnog bez obzira što sam prije pozivanja ukucao pozivni... da li je to do operatera ili nekih dodatnih postavki na mobu?

Usporedjivao sam oba moba ne vidim neke razlike u postavkama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice