WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.960
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Apachy kaže...

imaš u opcijama pod "navigation bar" auto hide/show opciju koju  isključiš, a uključiš "swipe to hide the Nav bar" - onda manualno kratkim potezom palca od dna prema gore skrivaš ili ponovo otkrivaš te tri tipke - puno bolje rješenje od ove automatske.

Nazalost nemaju sve nokije tu opciju.

Na L630 nema

14 godina
WindowsPhone - Općenito

nisam znao. možda jer na 730 imam denim po defaultu instaliran

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dosla mi nadogradnja lumia kamere an verziju 5, sad pored nokia kamere imam i lumia kameru...al lumia kamera nece da radi jer nemam denim, stalno se rusi...jednom sam je uspio pokrenuti i stvarno je brza, pali se momentalno.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

jel ima tko problema sa m-zabom i da mu pise interna serverska pogreska?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 17:16 (Crofarmer).

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

ima nekaj o mzabi 3-4 stranice prije

SIVE LUBANJE SILOM
10 godina
neaktivan
@malina22 Odi u postavke pa desno na aplikacije, slike+kamera,za default stavi lumia kameru, vrati se nazad, pokreni kameru sa tipkom sa strane, izbacit će ti grešku, vrati nazat i ponovo na tipku i trebalo bi da proradi... Javi kako prođe! Pozz
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel ima neka Ativ kamera(logično za Ativovce) ? Mislim da sam negdje vidio u temu(prije dosta stranica) da ima al je više nmg naći... Hvala :)))

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

ne mogu pronaći link za flashanje finskog roma na l930 pa ako netko ima da posta tu bio bih mu zahvalan...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
@skank666 Ja sam postao nekoliko stranica ranije.
16 godina
skank666 kaže...

ne mogu pronaći link za flashanje finskog roma na l930 pa ako netko ima da posta tu bio bih mu zahvalan...

Btw. ako te mući pronalazak skandinavskog ROM - a, ovo je ono što tražiš: 

059W0X6: RM-1045 VAR EURO 3V CV (White, Black, etc)

12 godina
protjeran
skank666 kaže...

Mislim da ti LTE neće radit na Finskom ROM-u...

14 godina
Zašto ne bi radio? Meni radi...
16 godina
intelduo1 kaže...
Zašto ne bi radio? Meni radi...

Također potvrđujem da 4G uredno radi.

15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Nešto su nam Denimi zapeli, tresla se brda rodio se miš. Ništa nova od kraja prosinca.

Samo da priupitam, koliko je prosječno vrijeme čekanja popravka/zamjene uređaja u MESC-u tj Mobisu? Nagomilalo se problema na mojoj 930 pa reko da to riješim kad već nemam druge opcije.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Meni je m zaba od pocetka radila kako treba. Obvezno treba u ezabi na netu odabrati reinstalaciju i kao uređaj oznaciti Windows Phone. Inače neće raditi.
16 godina
bozhan kaže...

A radi / ne radi, kako joj koji put dođe. Za provjeru stanja na računu i limita kartica, te za m-token (da, m-token je unutar same m-zaba aplikacije) je dobra. Uskoro bi trebao doći update sa zakrpama, pa će m -oto uredno raditi, riješiti će se problem crashanja prilikom ulaska u promete, itd. itd. Btw. ako netko ne može dobiti aktivacijski i identifikacijski ključ, a koristio je aplikaciju m-token prije na iPhone- u ili Androidu, neka napravi sljedeće:

otvoriti eZABA

Usluge i savjetovanje

Promjene

Zaba m-token

i zatvori uslugu m-tokena. Nakon toga pod m-zaba napravite redistribuciju i moći ćete dobiti aktivacijski i identifikacijski ključ.

16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
guls kaže...

Nešto su nam Denimi zapeli, tresla se brda rodio se miš. Ništa nova od kraja prosinca.

Samo da priupitam, koliko je prosječno vrijeme čekanja popravka/zamjene uređaja u MESC-u tj Mobisu? Nagomilalo se problema na mojoj 930 pa reko da to riješim kad već nemam druge opcije.

Ovaj tjedan sam isao u mesc, da mi zasarafe na lumiu sarafice koje su zaboravili prilikom porslog otvaranja uredaja!
Jako ljubazni i niti netreba jamstveni list, sve nalaze preko SN u PCu.

Uglavnom, dok sma cekao tih 10tak minuta da kolega zasarafi sarafice, 5 ljudi je doslo s raznim problemima. 3/5 njih je moralo ostaviti svoj uredaj (5 dana prosjecno je kod njih), al je dobilo zamjenski potpuno besplatno! Cak biras si sam i boju telefona!

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Uz lumiu 920 i 630 koje koristimo doma, za cca tjedan dana stiže i lumia 535 i to narančasta :)

Prodajem Murdered: Soul Suspect (PS4)
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
x360gamer kaže...

Ovaj tjedan sam isao u mesc, da mi zasarafe na lumiu sarafice koje su zaboravili prilikom porslog otvaranja uredaja!

Uglavnom, dok sma cekao tih 10tak minuta da kolega zasarafi sarafice, 5 ljudi je doslo s raznim problemima. 3/5 njih je moralo ostaviti svoj uredaj (5 dana prosjecno je kod njih), al je dobilo zamjenski potpuno besplatno! Cak biras si sam i boju telefona!

Hvala ti puno na informaciji. Inače sam dosta pljuvao taj MESC, no prema ovim riječima vidim da dolazi do promjene nabolje i to mi se jako sviđa.

Fuck me I am famous.
14 godina
neaktivan
MESC daje zamjenski uradjaj?!
www.wpnovosti.com
11 godina
WindowsPhone - Općenito

Danas dozivim smiješan bug na L630. Tipkam pin na mPBZ aplikaciji i normalno na svki broj vibro zavibririra trenutak. Na zadnji broj pina ostane vibracija stalno uključena. Izađem iz aplikacije, mobitel se cijeli trese . Ništa ne pomaže. Samo restart aparata. Neobičan i smiješan događaj.  Bzzzz bzzzz bzzzzz i nema šanse da stane

0 0 hvala 0
15 godina
guls kaže...
x360gamer kaže...

Hvala ti puno na informaciji. Inače sam dosta pljuvao taj MESC, no prema ovim riječima vidim da dolazi do promjene nabolje i to mi se jako sviđa.

Takoder sam cuo  lose rjeci o njima, a kada sam dosao stvarno je bilo sve tip top!
Istina, razlog zbog kojeg sam isao je glup - zaboravili su nakon otvaranja uredaja vratiti sarafice natrag (lumia 920). Svejedno, vraceni su odmah 10tak minuta kako sma dosao kod njih, vrlo ljubaznan covjek je bio!

majstorSZ kaže...
MESC daje zamjenski uradjaj?!

Pa ocito da da, posto su kazem, 3 ako ne i 4 covjeka imala na biranje!

13 godina
Mičić kaže...

Danas dozivim smiješan bug na L630. Tipkam pin na mPBZ aplikaciji i normalno na svki broj vibro zavibririra trenutak. Na zadnji broj pina ostane vibracija stalno uključena. Izađem iz aplikacije, mobitel se cijeli trese . Ništa ne pomaže. Samo restart aparata. Neobičan i smiješan događaj.  Bzzzz bzzzz bzzzzz i nema šanse da stane

Trči ženi dok se baterija ne potroši, da ulovi svojih par minuta užitka :D :D

Fuck me I am famous.
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jel vama doso updejt na Denim za L520 na T-šrotu? Gledam vecini je dosla, meni nis :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Flashovao finski rom i skinuo denim na 1520. Prvi utisak mi je da se potrosnja baterije vratila na staro. Tap to wake napokon radi normalno kako treba, kamera se pali momentalno. Bateriju cu testirati jos da bi mogao steci bolji utisak o potrosnji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
malina22 kaže...

Flashovao finski rom i skinuo denim na 1520. Prvi utisak mi je da se potrosnja baterije vratila na staro. Tap to wake napokon radi normalno kako treba, kamera se pali momentalno. Bateriju cu testirati jos da bi mogao steci bolji utisak o potrosnji.

Staro je bolje ili gore? Ja još nisam flashao svoju l930, još ću malo pričekat....

13 godina
Bug sa vibriranjem se i meni znao dogoditi sa različitim aplikacijama na l630
16 godina
neaktivan
Staro je bolje, na 8.1 sam primjetio povecanu potrosnju baterije.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice