ja sam stavio,ali nigdje ne vidim cortanu ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam stavio,ali nigdje ne vidim cortanu ?
moraš imati lokaciju uključenu, bez toga ne radi.
Location - turned on - ako si na to mislio ukljuceno je
Neki dobar battery app koji po mogucnosti pokazuje screen on time?
Skank666 mislim da je vrijeme da ovu temu preimenuješ u WP8.1
Ajmo ovako:
dajte prijedloge i na kraju dana zamolim admina da prihvati najbolji prijedlog...
0 | Windows phone 8.1 |
---|---|
0 | Windows phone 8 |
4 | Windows phone |
28 | WP - Općenito |
0 | nešto drugo |
Ajmo ovako:
dajte prijedloge i na kraju dana zamolim admina da prihvati najbolji prijedlog...
Iskreno , cemu promjena ?
Tema je kao takva vec postala prepoznatljiva i prihvacena .
Iza 8.1 doci ce nesto drugo i onda ce opet netko predloziti preimenovanje ??
WP je WP bio on 7 , 7.8 , 8 , 8.1 ili 99.99 tako da je stvarno nepotrebno a ionako postoji jos gro osoba koje nemaju niti ce imati 8.1 verziju ali ipak ce traziti poneki savjet
Zar bi svaka verzija trebala svoj odvojeni topic ?
^^ ovo
i to što kažeš...

ma kakvo odvajanje...

stavio sam jezik na engleski i regiju na engleze i amerikance i dalje ju nemogu koristit

neam je ni ja kao sto gore komentirah.sve stavio kako rekli,ali nista
edit: uspio napokon. Da bilo bi zanimljivo da bude na eng....ali sumnjam
Gameloft je napravio GT Racing 2 za uređaje sa 512Mb rama kojima je do sada bila nedostupna, može se skinuti besplatno sa store-a, isprobao na lumiji 520, radi odlično i kvaliteta grafike je vrlo dobra...
EDIT: kad bi bar još napravili Modern Combat 4 ili Modern Combat 5 za uređaje nižeg ranga, di bi im bio kraj
Pitanje o Marketu:
Kupio bi jednu aplikaciju za HDR kameru, probao sam je danas dobra je. S plaćenom verzijom radi kako spada. Ostalo su samo neke probe.
Trenutno sam zapeo na HDR Photo Camera 2,99$ je na martketu
E sad, kako sam često mjenjao regije i šta ja znam šta sve ne.
Trenutno sam na US regiji, i ako je kupim prikazuje mi se u dolarima. Da na pomenem.
Pa ako je kupim, hoće je moći normalno instalirati i nakon što nakon nekog reseta ili na drugom uređaju s drugom regijom staviti.
Pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema, ali bolje da pitam ako netko ima iskustva s tim.
Evo napokon i moja Njemačka Lumia dobila 8.1/cyan. Prvi dojmovi, to je to. Odustajem od planiranog prelaska na android. Notification center i prozirni tileovi su mi već dosta
Pitanje o Marketu:
Kupio bi jednu aplikaciju za HDR kameru, probao sam je danas dobra je. S plaćenom verzijom radi kako spada. Ostalo su samo neke probe.
Trenutno sam na US regiji, i ako je kupim prikazuje mi se u dolarima. Da na pomenem.
Pa ako je kupim, hoće je moći normalno instalirati i nakon što nakon nekog reseta ili na drugom uređaju s drugom regijom staviti.
Pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema, ali bolje da pitam ako netko ima iskustva s tim.
hm... ako je dev odlučio prodavati app samo za US regiju, onda bi mogao imati problema... tj nećeš je moći instalirati.
Evo napokon i moja Njemačka Lumia dobila 8.1/cyan. Prvi dojmovi, to je to. Odustajem od planiranog prelaska na android. Notification center i prozirni tileovi su mi već dosta
to je to... još kad ti folderi dođu.. uuuuu! :D
Pitanje o Marketu:
hm... ako je dev odlučio prodavati app samo za US regiju, onda bi mogao imati problema... tj nećeš je moći instalirati.
Ma kupiti ću je svakako nije to neka lova. Kartica mi je i onako spojena s walletom.
A jako lijepe slike radi s HDR metodom. Pa šteta ne iskoristiti. Eh da još imam 1020 ili makar 930 :)
Jučer je moj 8x otišao u vječna lovišta (ja sam ga razbio, NAMJERNO) pa sad....
Planiram za prvu ruku kupiti Lumiu 520 dok mi ne istekne ugovor za 6 mjeseci pa da upiknem 930 (ako bude neka normalna cijena tad).
E sad, lumia 630 je u Mobisu niti 400 kn skuplja... Uzeti 630 ili 520, s obzirom da mob ne planiram koristiti predugo. Kakvi su vaši dojmovi sa njima? Ja znam samo to da HTC više neću preporučiti niti najgorem neprijatelju.
Znam da je rasprava o tim mobitelima bilo, ali da sad ne kompliciramo, samo kliknite što bi vi kupili i što bi bilo bolje.
Hvala.
15 | Lumia 520 |
---|---|
8 | Lumia 630 |
Jučer je moj 8x otišao u vječna lovišta (ja sam ga razbio, NAMJERNO) pa sad....
Planiram za prvu ruku kupiti Lumiu 520 dok mi ne istekne ugovor za 6 mjeseci pa da upiknem 930 (ako bude neka normalna cijena tad).
E sad, lumia 630 je u Mobisu niti 400 kn skuplja... Uzeti 630 ili 520, s obzirom da mob ne planiram koristiti predugo. Kakvi su vaši dojmovi sa njima? Ja znam samo to da HTC više neću preporučiti niti najgorem neprijatelju.
Znam da je rasprava o tim mobitelima bilo, ali da sad ne kompliciramo, samo kliknite što bi vi kupili i što bi bilo bolje.
Hvala.
Ne ipslati se dat 400kn više za gotovo isti uređaj...
Velika je vjerovatnost, da sluzbeni firmware za doticni ne izađe...
Problem je sto za ATIV-S nitko nista nezna... Ako je suditi po Galaxy S3 i kako je on zavrsio, vjerovatno ni ATIV-S nece bolje proc...
Ima li još ko problema s uploadom fotografija na OneDrive (crasha telefon redovno, još nisam pronašao rješenje)?
Moguće je da ga nema iz razloga što preskaču 8.1 i idu direktno na 8.1.1
A kada već spominjem 8.1.1, dali igdje postoji kakav Microsoftov službeni "pratitelj" statusa tog update-a da se vidi u kojem je stadijui kada bi to moglo krenuti?
Ima li još ko problema s uploadom fotografija na OneDrive (crasha telefon redovno, još nisam pronašao rješenje)?
. Je i kod mene se rusi.

Od kad imam WP, ta aplikacija mi radi problem... Rjesenje je pustit da se upload-a, i da niata drugo ne diras dok se upload-a... Takoder moras omogucit aplikaciji da radi u pozadini...
Moguće je da ga nema iz razloga što preskaču 8.1 i idu direktno na 8.1.1
A kada već spominjem 8.1.1, dali igdje postoji kakav Microsoftov službeni "pratitelj" statusa tog update-a da se vidi u kojem je stadijui kada bi to moglo krenuti?
Sluzbeni 8.1.1 krece krajem ove godine(racunaj 12mjesec) i pocetkom sljedece godine... Naravno to vazi samo za Lumije..