WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.980.297
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WP8 - Općenito

ja sam stavio,ali nigdje ne vidim cortanu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
cropunk kaže...

ja sam stavio,ali nigdje ne vidim cortanu ?

moraš imati lokaciju uključenu, bez toga ne radi. 

17 godina
WP8 - Općenito

Location - turned on   - ako si na to mislio ukljuceno je

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Neki dobar battery app koji po mogucnosti pokazuje screen on time?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Skank666 mislim da je vrijeme da ovu temu preimenuješ u WP8.1 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ajmo ovako:

dajte prijedloge i na kraju dana zamolim admina da prihvati najbolji prijedlog...

0 Windows phone 8.1
0 Windows phone 8
4 Windows phone
28 WP - Općenito
0 nešto drugo
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Ajmo ovako:

dajte prijedloge i na kraju dana zamolim admina da prihvati najbolji prijedlog...

Iskreno , cemu promjena ?

Tema je kao takva vec postala prepoznatljiva i prihvacena .

Iza 8.1 doci ce nesto drugo i onda ce opet netko predloziti preimenovanje ?? 

WP je WP bio on 7 , 7.8 , 8 , 8.1 ili 99.99 tako da je stvarno nepotrebno a ionako postoji jos gro osoba koje nemaju niti ce imati 8.1 verziju ali ipak ce traziti poneki savjet 

Zar bi svaka verzija trebala svoj odvojeni topic ?

Headphone Freak
17 godina
unimatrix001 kaže...
Zar bi svaka verzija trebala svoj odvojeni topic ?

^^ ovo

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
16 godina
odjavljen

i to što kažeš...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Odvoji i sve ok.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

ma kakvo odvajanje...

Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito
Cortana je odlicna i s nestrpljenjem ocekujem lokaliziranu verziju na Hrvatskom ako je ikad bude
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
nicky.sl kaže...
Cortana je odlicna i s nestrpljenjem ocekujem lokaliziranu verziju na Hrvatskom ako je ikad bude

stavio sam jezik na engleski i regiju na engleze i amerikance i dalje ju nemogu koristit

12 godina
WindowsPhone - Općenito
Ako ti se pojavila posli stavljanja na engleski da bi ju koristio tribas ukljucit lokaciju.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
WindowsPhone - Općenito

neam je ni ja kao sto gore komentirah.sve stavio kako rekli,ali nista

edit: uspio napokon. Da bilo bi zanimljivo da bude na eng....ali sumnjam

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 8:23 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Gameloft je napravio GT Racing 2 za uređaje sa 512Mb rama kojima je do sada bila nedostupna, može se skinuti besplatno sa store-a, isprobao na lumiji 520, radi odlično i kvaliteta grafike je vrlo dobra...{#}

EDIT: kad bi bar još napravili Modern Combat 4 ili Modern Combat 5 za uređaje nižeg ranga, di bi im bio kraj{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 12:29 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pitanje o Marketu:

Kupio bi jednu aplikaciju za HDR kameru, probao sam je danas dobra je. S plaćenom verzijom radi kako spada. Ostalo su samo neke probe. 

Trenutno sam zapeo na HDR Photo Camera 2,99$ je na martketu

E sad, kako sam često mjenjao regije i šta ja znam šta sve ne. 

Trenutno sam na US regiji, i ako je kupim prikazuje mi se u dolarima. Da na pomenem.

Pa ako je kupim, hoće je moći normalno instalirati i nakon što nakon nekog reseta ili na drugom uređaju s drugom regijom staviti. 

Pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema, ali bolje da pitam ako netko ima iskustva s tim. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 14:09 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo napokon i moja Njemačka Lumia dobila 8.1/cyan. Prvi dojmovi, to je to. Odustajem od planiranog prelaska na android. Notification center i prozirni tileovi su mi već dosta {#}

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

Pitanje o Marketu:

Kupio bi jednu aplikaciju za HDR kameru, probao sam je danas dobra je. S plaćenom verzijom radi kako spada. Ostalo su samo neke probe. 

Trenutno sam na US regiji, i ako je kupim prikazuje mi se u dolarima. Da na pomenem.

Pa ako je kupim, hoće je moći normalno instalirati i nakon što nakon nekog reseta ili na drugom uređaju s drugom regijom staviti. 

Pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema, ali bolje da pitam ako netko ima iskustva s tim. 

hm... ako je dev odlučio prodavati app samo za US regiju, onda bi mogao imati problema... tj nećeš je moći instalirati.

Lovac kaže...

Evo napokon i moja Njemačka Lumia dobila 8.1/cyan. Prvi dojmovi, to je to. Odustajem od planiranog prelaska na android. Notification center i prozirni tileovi su mi već dosta {#}

to je to... još kad ti folderi dođu.. uuuuu! :D

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Franjo15 kaže...

Pitanje o Marketu:

hm... ako je dev odlučio prodavati app samo za US regiju, onda bi mogao imati problema... tj nećeš je moći instalirati.

Ma kupiti ću je svakako nije to neka lova. Kartica mi je i onako spojena s walletom. 

A jako lijepe slike radi s HDR metodom. Pa šteta ne iskoristiti. Eh da još imam 1020 ili makar 930 :) 

15 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jučer je moj 8x otišao u vječna lovišta (ja sam ga razbio, NAMJERNO) pa sad....

Planiram za prvu ruku kupiti Lumiu 520 dok mi ne istekne ugovor za 6 mjeseci pa da upiknem 930 (ako bude neka normalna cijena tad).

E sad, lumia 630 je u Mobisu niti 400 kn skuplja... Uzeti 630 ili 520, s obzirom da mob ne planiram koristiti predugo. Kakvi su vaši dojmovi sa njima? Ja znam samo to da HTC više neću preporučiti niti najgorem neprijatelju.

Znam da je rasprava o tim mobitelima bilo, ali da sad ne kompliciramo, samo kliknite što bi vi kupili i što bi bilo bolje.

Hvala.

15 Lumia 520
8 Lumia 630
Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Opet ja s istim pitanjem, jel se zna kad će doći ofiš za Ativ S?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Danijel14 kaže...

Jučer je moj 8x otišao u vječna lovišta (ja sam ga razbio, NAMJERNO) pa sad....

Planiram za prvu ruku kupiti Lumiu 520 dok mi ne istekne ugovor za 6 mjeseci pa da upiknem 930 (ako bude neka normalna cijena tad).

E sad, lumia 630 je u Mobisu niti 400 kn skuplja... Uzeti 630 ili 520, s obzirom da mob ne planiram koristiti predugo. Kakvi su vaši dojmovi sa njima? Ja znam samo to da HTC više neću preporučiti niti najgorem neprijatelju.

Znam da je rasprava o tim mobitelima bilo, ali da sad ne kompliciramo, samo kliknite što bi vi kupili i što bi bilo bolje.

Hvala.

Ne ipslati se dat 400kn više za gotovo isti uređaj...

Dex.pwn kaže...

Velika je vjerovatnost, da sluzbeni firmware za doticni ne izađe...

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Molim samo pozitivne informacije?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Problem je sto za ATIV-S nitko nista nezna... Ako je suditi po Galaxy S3 i kako je on zavrsio, vjerovatno ni ATIV-S nece bolje proc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li još ko problema s uploadom fotografija na OneDrive (crasha telefon redovno, još nisam pronašao rješenje)?

0 0 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...

Moguće je da ga nema iz razloga što preskaču 8.1 i idu direktno na 8.1.1 {#}

A kada već spominjem 8.1.1, dali igdje postoji kakav Microsoftov službeni "pratitelj" statusa tog update-a da se vidi u kojem je stadijui kada bi to moglo krenuti?

12 godina
escobar_ kaže...

Ima li još ko problema s uploadom fotografija na OneDrive (crasha telefon redovno, još nisam pronašao rješenje)?

. Je i kod mene se rusi.
12 godina
protjeran
escobar_ kaže...

Od kad imam WP, ta aplikacija mi radi problem... Rjesenje je pustit da se upload-a, i da niata drugo ne diras dok se upload-a... Takoder moras omogucit aplikaciji da radi u pozadini...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 21:33 (MasterPeace).
12 godina
protjeran
izzy007 kaže...
Dex.pwn kaže...

Moguće je da ga nema iz razloga što preskaču 8.1 i idu direktno na 8.1.1 {#}

A kada već spominjem 8.1.1, dali igdje postoji kakav Microsoftov službeni "pratitelj" statusa tog update-a da se vidi u kojem je stadijui kada bi to moglo krenuti?

Sluzbeni 8.1.1 krece krajem ove godine(racunaj 12mjesec) i pocetkom sljedece godine... Naravno to vazi samo za Lumije..

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 22:36 (MasterPeace).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice