koji je dobar app za melodije zvona, poruka itd.? zedgea nema...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dodan je onda tek ovaj ili prosli tjedan, trazio sam ga pocetkom mjeseca, nije ga bilo. Al dobro, bitno da je sad tu

Meni bi i l1520 bila mala.... Jel oni uopce znaju za taj problem oko tipki ?
O kakvom problemu vi govorite? Meni je tipkovnica odlicna, a pogotovo ova swipe nova, brutala, na eng ide pisanje 100 na sat, da bar hrvatski podrzava...
Da tebi je, meni na Ativ Su nije.... Koristim hrvatski layout
Jako je lose napravljena
dodan je onda tek ovaj ili prosli tjedan, trazio sam ga pocetkom mjeseca, nije ga bilo. Al dobro, bitno da je sad tu
Možda je bio maknut neko vrijeme sa Storea, ali ja ga imam već 3 tjedna, ako ne i 4.
Izašao je temple run 2 za uređaje sa 512Mb rama, radi bez problema.
Izašao je temple run 2 za uređaje sa 512Mb rama, radi bez problema.
Mozda sad napokon radi i za uredaje od 1GB+.
Ja sam jedva doceko TR2 da popradi Save a kad ono razocaranje... Oni pointovi(magnet i sl) mi smetaju jako, jer nije zabavno igrat ako imas 20 magneta zaredom :/
Nakon 7 dana koristenja mogu reci da mi se Nokia svidja ali ne i Windows Phone operativni sustav. Dosta limitacija s obzirom na Android i neke stvari su dosta zakomplicirali. Vrhunski uredaj da je na Androidu.
Nokija je na prodaju,znaci 1520,Sa mobicity-a za 2750kn. Ko zeli nek se javi.
Nakon 7 dana koristenja mogu reci da mi se Nokia svidja ali ne i Windows Phone operativni sustav. Dosta limitacija s obzirom na Android i neke stvari su dosta zakomplicirali. Vrhunski uredaj da je na Androidu.
Nokija je na prodaju,znaci 1520,Sa mobicity-a za 2750kn. Ko zeli nek se javi.
Sto ti se tocno ne svida?
Opcenita manipulacija datotekama. Ako zelis da Moliplayer nadje filmove moras ih staviti u camera roll folder. Ako skinem film s torrents ne mogu ga prebaciti her ga ni jedan file manager ne nalazi. Privici u mailu su bolna stvat. Hocu proslijediti mail s .pdf privicima I stanga jer nema privitaka a rucno ih ne mozes dodati. Ima jos nelogicnosti ali definitivno trebaju proraditi na tim glupostima.
To sam i ja primjetio, npr mozes samo slike stavit u mejl a nemozes fajlove.... Isto tako su i OneDive unistili, zakomplicirano do bola -.-
Pozdrav! Od nedavno sam vlasnik Lumie 525 koja nije predviđena za prodaju na našem tržištu. Zanima me dali će ona dobiti oficijelni 8.1 preko ota nadogradnje? Pitam zbog operatera pošto oni sudjeluju u puštanju updatea.
Nzm jel dokument ili slika, ali nesto se ne moze poslati -.-

Kakvo je stanje što se tiče aplikacija za GPS, tracking? Tražim aplikaciju u koju mogu dodavati svoje karte, npr. u jpg formatu i kalibrirati je ili na neki drugi način. Na symbianu sam imao odličnu aplikaciju Track@Way s kojom se svašta moglo.
Ako imas Nokiu koristi Here Drive ili Here Maps(nzm kako se tocno zove)
A ako nemas Nokiu koristi GPS Voice Navigation.... Nzm kako se tocno pise, ali imas i free verziju i Full verziju(koja se placa), isto tako mozes koristiti i Here Maps(nije isto kao na Nokij, al moze posluzit (Y))
Ma ništa to, ne tražim cestovna navigaciju.
NaviComputer je za sada najbolje što sam pronašao, ali nema baš puno opcija.
Ma ništa to, ne tražim cestovna navigaciju.
NaviComputer je za sada najbolje što sam pronašao, ali nema baš puno opcija.
Outdoor Navigation je dobar, ali nije jaaaako dugo updatan, cak podrzava WP 7 mislim.
jel i vama viber siše bateriju ko lud?
sve ostale app čist ok, al kad sam na viberu cca 30min ode 10% baterije, dobijem i notifikaciju da se baterija jako troši...
lumia 1520 wp.8.0
koji player na win 7 otvara filmice koje snimis s mobom..mp4 je format
To je opce poznata cinjenica.
Inace pored Vibera i Watsapp siše bateriju kao lud.
koji player na win 7 otvara filmice koje snimis s mobom..mp4 je format
praktički bilo koji.
ja za sve koristim media player classic cinema
zna li netko sto je s whatsapp-om? danas se nisam mogao spojit i nakon sto sam ga obrisao nisam ga mogao pronaci u storeu hmhm
zna li netko sto je s whatsapp-om? danas se nisam mogao spojit i nakon sto sam ga obrisao nisam ga mogao pronaci u storeu hmhm
Maknuli su ga sa store-a prije par dana zbog nekih update-a, ako se na varam prije dva dana je bio vraćen u store al im je server pao od prevelike navale naroda :)