WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.183
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo da se pohvalim

Neku večer sam svoju L920 uspio ubaciti u kadu punu vode{#}  Bio sam se ukenjo ko grlica ali začudo telefon radi pod vodom(čak to i fino izgleda {#}). Pod vodom je bio je 3-4 sec nije se ugasio, ja ga ugasio malo otresa i ispuha sa sušilom i upalio za 10 minuta, sve radi odlično, čak bi rekao fluidnije nego do sada {#}!

Stvarno pravo dobri telefoni!

vlastoručni potpis

4 0 hvala 0
14 godina
Re: WP8 - Općenito
karaandrijan kaže...

Evo da se pohvalim

Neku večer sam svoju L920 uspio ubaciti u kadu punu vode{#}  Bio sam se ukenjo ko grlica ali začudo telefon radi pod vodom(čak to i fino izgleda {#}). Pod vodom je bio je 3-4 sec nije se ugasio, ja ga ugasio malo otresa i ispuha sa sušilom i upalio za 10 minuta, sve radi odlično, čak bi rekao fluidnije nego do sada {#}!

Kroz tjedan-dva bi se mogle javljat posljedice

17 godina
neaktivan
karaandrijan kaže...

Evo da se pohvalim

nekad se u kadi igralo sa nečim drugim a ne sa mobitelom {#}

14 godina
neaktivan
Wolverine kaže...
karaandrijan kaže...

Evo da se pohvalim

nekad se u kadi igralo sa nečim drugim a ne sa mobitelom {#}

Sad se kćer igra {#} zbog nje je telefon i bio na kupanju!

vlastoručni potpis
14 godina
karaandrijan kaže...
i ispuha sa sušilom i upalio za 10 minuta

Ovo ti je malo glup potez, bolje si ga trebao sam otrest i stavit u rizu na par sati, najbolje i dana, a ne ga palit za 10min. Ali vidjet cemo, mozda imas srece.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
Dostupan je update za Here Maps za Hrvatsku.
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Stavit ga u kilu rize xD Nek bude dva-tri dana, onda malo na suncu, pa malo fenom, al baterija mora ic van

@ Znaci, kom mob baguje, nek ga baci u vodu ? :P

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

http://m.wpcentral.com/nokias-cyan-update-will-let-you-further-tweak-brightness-levels-your-liking

Napokon slider za rucno podesavanje razine osvijetljenja na lumijama :D

Na zalost jos nema tocnog datuma izlaska Cyan updatea za Lumije, samo da ce bit ovog ljeta...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 18:52 (mastermax).

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ja ne razumijem zasto Nokie uvijek imaju bolji Update neko drugi? Sta je Nokia toliko posebna???

0 3 hvala 0
14 godina
Dex.pwn kaže...

Ja ne razumijem zasto Nokie uvijek imaju bolji Update neko drugi? Sta je Nokia toliko posebna???

Ajd još jednom razmisli

14 godina
odjavljen

Nokia vise daje MSu para ili obratno?

Kakve veze ima sto Nokia ima vise WP8 mobitela nego npr. Samsung koji je obriso pod s Nokiom?

Nema mi logite to... Neka budu prema svima pravedni...

14 godina
Zasto bi Nokia radila software za Samsung. Te feature radi Nokia, a ne Microsoft. A i isto tako kako Samsung radi puno na softwareu na androidu jer im je to glavna platforma, tako i Nokia radi na WP-u.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
WP8 - Općenito

... a i sam MS je više naklonjen Nokiji bio prije a za sada ne moramo ni govoriti. Uvijek će nokia biti prioritet MS-u što se tiče WP-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Samo me zanima gdje je MS tu???

Zasto ne obvezu sve tvrtke koji koriste WP8 da moraju napraviti isti Update, a ako netko zeli napraviti jos nesta, nek izbaci pod posebnim imenom -.- Il kak to vec idee

11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nitko ne brani Samsungu i HTC-u, da stave neke svoje ficere u svoj firmware, problem je sto ni samsung,a ni HTC, ne tangiraju previse WP platformu...

2 0 hvala 0
16 godina

Pa i je uvijek sa posebnim imenom; Black, Cyan,Blue.. ako te to hebe slijedeci put kupi nokiu jer od pojave wp-na imaju ekskluzivu, tj dodaju bolji software iz vlastite tvornice. i pitat ovdje što MS ima s Nokiom je ... nemam riječi :P šala

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Nokijina guza je u vlasništvu MS-a, zato.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Stigla Lumia 1520, prvi dojmovi su odlični. Kvaliteta izrade je vrhunska a ekran jedan od najboljih što sam vidio. Baš su pogodili boje. WP ko WP, treba vremena da se navikneš. Dolazim sa Note 2 tako da mi se sve čini komplicirano :) E sad pitanje, da li staviti 8.1 ili ne? Što je sa garancijom? Da li garancija ponovo vrijedi kad izađe službeni update ili se mogu pozdraviti s njom?
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 22:10 (tkalcho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Da, mada ak imas kakvih problema, odmah vracaj na 8.0

14 godina
EZY-E kaže...

Nokijina guza je u vlasništvu MS-a, zato.

da odijel za proizvodnju telefona

Nokia od samog pocetka ima povlastice kod WP OS.a i stoga ce oni uvjek imati svoj update

inace Cyan update izlazi iduceg mjeseca

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
Dex.pwn kaže...

Ja bih molio da mi pojasniš kako da vratim sa 8.1 na 8 jer su kod updatea napisali da nema vraćanja nazad.

16 godina
odjavljen
dax-lax kaže...
Dex.pwn kaže...

Ja bih molio da mi pojasniš kako da vratim sa 8.1 na 8 jer su kod updatea napisali da nema vraćanja nazad.

Je8ate, gledam šta ovaj sam sa sobom raspravlja.... :D

nokia recovery tool je ono što ti treba u slučaju da želiš nazad... samo za nokie, naravno

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Dobiva li još tko ovako grainy slike i zašto se to događa, lumia 625?

Slikano sa Nokia camera.

Link na full sliku: http://1drv.ms/1jsQ50C

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 19:42 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sasvim dobra slika za 5mp kameru

13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Već sam se raspitivao,ali ovdje je najbolje pitati.

Vidim po netu da ima dosta pritužbi (pa i na komentarima ispod aplikacija na storeu)na rad aplikacija whatsapp, viber i sl.  Meni je to jako bitna stavka. Skoro svi modeli  se navode. Uglavnom problem pripisiju notifikacijskom sklopu windowsa. Poruke kasne, 10 min, sat vremena i sl.

Kakva su vaša iskustva sa radom whatsappa i vibera? Radi li sve glatko sa isporukom poruka i notifikacijom. Što znači u logu izmjena za 8.1 ,da je rađeno na poliranju notifikacija? Jeli to taj problem?

Hvala na podijeljenom iskustvu.

ex specijala

0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

Ja sam još na WP8 i nisam primjetio neke probleme sa WA ali očito da postoje pošto je aplikacija prije nekoliko dana povučena iz storea.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Generalno gledajuci WP platfroma sa 8.1 nadogradnjom je dosta dobar sustav. Viber menu radi ok a whatsapp nisam stigao instalirati her su ga povukli.

Ako je izbor izmedju flagship Androida i WP onda Android a ostalo WP.

Ima nekih mana gdje je u Androidu sve lakse napraviti.

Trebaju popraviti browser,mail aplilaciju i sharanje dokumenata. I naravno,posto koristim nokiu 1520,treba vise aplikacija i igrica koje su prilagodjene 1080p zaslonima.

14 godina
odjavljen
Meni notifikacije rade ok, imam ativ s i 8.1

Samo mi je krivo sto je jako losa tipkovnica, slabo je odvojena i neke vazbe tipke su male(enter, backspace) .. Samo da to poprave
14 godina
Dex.pwn kaže...
Meni notifikacije rade ok, imam ativ s i 8.1

Samo mi je krivo sto je jako losa tipkovnica, slabo je odvojena i neke vazbe tipke su male(enter, backspace) .. Samo da to poprave

ja nikako da se naviknem na wp8 tastaturu, dzaba sve ali ne ide

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Meni bi i l1520 bila mala.... Jel oni uopce znaju za taj problem oko tipki ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice