WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.041.347
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito

da moliplayer pro placa se

Samobor je lepa varoš
18 godina
mastermax kaže...

Vlasnici Nokia Lumia modela mogu svratit do marketa i azurirat aplikaciju Nokia Camera...

Odlična je Nokia Camera.. Ove slike u mojoj galeriji su slikane sa L520 + Nokia Camera + Fhtoroom.

Dali ima neka odlična aplikacija za slikanje panorame?

Nokia Panorama me zna isprovocirat, a Photosynt mi radi nevjerovatno loše slike...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 21:13 (doktor1).
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
mastermax kaže...

Vlasnici Nokia Lumia modela mogu svratit do marketa i azurirat aplikaciju Nokia Camera...

Odlična je Nokia Camera.. Ove slike u mojoj galeriji su slikane sa L520 + Nokia Camera + Fhtoroom.

Dali ima neka odlična aplikacija za slikanje panorame?

Nokia Panorama me zna isprovocirat, a Photosynt mi radi nevjerovatno loše slike...

Taj Fhotoroom je dobar, mada draze mi je na kompu u PSu uredit sliku :)

Ja koristim obicnu app za slikanje ili 4blend HDR, jedna od najboljih app, barem meni

@ Sto se tice panorame, nzm kak ti to uspijes na mobu napravit bez stalka.... =/

18 godina
Dex.pwn kaže...

@ Sto se tice panorame, nzm kak ti to uspijes na mobu napravit bez stalka.... =/

Nisam dosada nešto pretjerano ni panoramiro...

Ovu sam neki dan....

14 godina
geek_boy kaže...

a moze se koristiti i besplatna verzija, mislim da je prednost u ove sto se kupuje sto u njoj nema reklama mislim i to je sve

sto se tice aplikacija za panoramu, ja sam koristio nokia panorama i nisam bio odusevljen, treba imati bas mirnu ruku za to, i odustao sam onda od slikanja panorama slika

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina
geek_boy kaže...

imas free verziju koja ti je ko winrar. Skines koristis, kad istekne free trial izbrise i skines opet. I tako mozes u beskonacnost. Ako ti je dosta ponovnog deinstaliranja i instaliranja aplikacije iskesiraj 25 kn i tvoja je :)

16 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Zašto je tražilica u storeu tako retardirana?

Napišem 4 blend hdr i nađe neku app koja nema veze s prvom, jedino kad napišem zajedno 4blend - onda je nađe -.-

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Meni normalno radi, za razliku od one na pcu(win 8.1)
16 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...
Meni normalno radi, za razliku od one na pcu(win 8.1)

Jesi probao ovu moju pretragu?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
18 godina
WP8 - Općenito

Probaj u google upisati odvojeno i zajedno, pa vidi ponaša li se drugačije :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

lol, zadnji update od xgames ga totalno makne iz app liste. pa ako ga unpininate ne možete ga vratit nazad... go MS, go! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
WP8 - Općenito

Jel bar makne i sve igre iz liste programa? :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ne, lol, one su i dalje tamo ali hub - jok!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
WP8 - Općenito

Tip: moze se postaviti na start ekran pomocu aplikacije Transparency Tiles i sl.

0 0 hvala 0
14 godina
skank666 kaže...

lol, zadnji update od xgames ga totalno makne iz app liste. pa ako ga unpininate ne možete ga vratit nazad... go MS, go! :D

umjesto da maknu ove igre iz app liste oni maknu hub, e svast, jos mene neki djavo nanio nakon updatea kontao da ce doci transparentni tile, pa ja prvo isao na unpin, kad ono nema nikako huba, totalno ga makli cccc

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jeli netko stavio 8.1 na Nokiji 1520 da može realno ocijeniti trajanje baterije prije i nakon update-a? 

Pitanje je, čekati li službeni update ili instalirati 8.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

puno je bolja baterija na 8.1. ako budeš radio updejt nemoj radit restore. to je, izgleda, uzrok mnogih problema...

18 godina
WP8 - Općenito

Sinoć sam napravio update HERE Mapsa od nekih 150 MB odmah po skidanju mapa mobitel se restartao...

Danas kada sam došao sa vožnje otišao sam u history, (Endomondo Sports Tracker) da nešto vidim i mobitel se odmah restartao... Tako dva puta i nakon toga radi bez problema...

Aplikacija koristi mape i GPS pa da se nije šta poremetilo sa tim novim updateom... Mobitel do sada nije imao nikakvih problema i star je mjesec i pol dana...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 14:11 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čekaj, kak misliš restore? Nisam si baš doma sa WP a Nokia je u dolasku. 

Da li su iste aplikacije na UK i hrvatskom store-u i kak se mijenja regija?

14 godina
Evo i mene napokon na WP. Preporod nakon 4 godine na symbianu. Odlucio sam za sada pricekat s updateom na 8.1 pa cemo vidjeti ocu li izdrzati do sluzbene nadogradnje.
14 godina
tkalcho kaže...

Čekaj, kak misliš restore? Nisam si baš doma sa WP a Nokia je u dolasku. 

Da li su iste aplikacije na UK i hrvatskom store-u i kak se mijenja regija?

Aplikacije su iste, ali neke nisu dostupne u Hrvatskom storu, a to je nazalost tako na svakoj platformi (ajde barem sa na WP i iOS-u moze promijeniti regija).

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Nzm za ostale korisnike Ativ S-a, al ja sam primjetio da ona fizicka tipka(gdje je Win 8 logo) slabi, nekad mi nece iz prve primiti....

Mob ima po godine, jednom ispo s 10 cma

0 0 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...

Nzm za ostale korisnike Ativ S-a, al ja sam primjetio da ona fizicka tipka(gdje je Win 8 logo) slabi, nekad mi nece iz prve primiti....

Mob ima po godine, jednom ispo s 10 cma

Vrlo vjerojatno je tipka oksidirala. Dogodi se kad se tipka s vlažnim/mokrim prstima. 

14 godina
odjavljen
Msm da je od plastike
15 godina

nema veze što je gore od plastike kad je ispod metalni prekidač i bakar koji oksidiraju od vlage pa tipka primi samo kad se jače stisne a s vremenom ni tako neće primati

15 godina
WP8 - Općenito

gledaj samo koliko ga puta stisnes na dan. Min 20-30 puta. Ipak je to potrosna roba koja ce kad tad otici

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

meni je isto pola godine star i prima svaki put. i tipka nije plastična, nego od nekog metala, aluminija pretpostavljam

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Dali je netko imao problem sa regulacijom pozadinskog osvjetljenja? Uglavnom, na lumiji 925 wp8.1 kad izađem na jako prirodno svjetlo (sunčan dan) s brightnessom stavljenim na auto, svjetlo mi se tako pojača da boje izgube kontrast, isprane su. Ona ljubičasta od nokia camere više nije ljubičasta nego ide prema nekoj jako svjetloj sivoj. Možda je samo sw greška, a može biti i falš lcd pa bi bilo super kad bi bio netko sa 925, 928 ili čak 1520 zbog amoled-a da isproba i podjeli ovdje utiske. Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
dax-lax kaže...

Dali je netko imao problem sa regulacijom pozadinskog osvjetljenja? Uglavnom, na lumiji 925 wp8.1 kad izađem na jako prirodno svjetlo (sunčan dan) s brightnessom stavljenim na auto, svjetlo mi se tako pojača da boje izgube kontrast, isprane su. Ona ljubičasta od nokia camere više nije ljubičasta nego ide prema nekoj jako svjetloj sivoj. Možda je samo sw greška, a može biti i falš lcd pa bi bilo super kad bi bio netko sa 925, 928 ili čak 1520 zbog amoled-a da isproba i podjeli ovdje utiske. Hvala unaprijed

Zar to nije ona Nokijina fora za bolju vidljivost na suncu? Dok sam imao 920-tku upravo tako nekako se ponasala.

15 godina
knight kaže...
dax-lax kaže...

Zar to nije ona Nokijina fora za bolju vidljivost na suncu? Dok sam imao 920-tku upravo tako nekako se ponasala.

ne znam jel to zahvaća ips lcd koji je u 920, ali ako je to što kažeš, onda je vidljivost gora je se sve izbljedi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice