Windows mobile

poruka: 7
|
čitano: 2.256
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows mobile

jel zna neko kak mogu stavit win mobile na iphone 3g 16gb

kak je i ovaj lik http://www.boygeniusreport.com/2008/10/13/windows-mobile-hits-the-iphone-3g/

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 21:40 (cro).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows mobile

pa lijepo prodas iphone i kupis uredjaj s win mobileom.Ili pogledas na youtubeu - tamo zna biti takvih stvari

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
protjeran
cro kaže...

jel zna neko kak mogu stavit win mobile na iphone 3g 16gb

kak je i ovaj lik http://www.boygeniusreport.com/2008/10/13/windows-mobile-hits-the-iphone-3g/

Da si čitao dalje vidio bi da se radi o varci. Jednostavno nije moguće tek tako postaviti WM na iPhone, najvjerovatnije da bi bili potrebni dodatni drajveri ili neke hardverske funkcionalnosti iPhona zasigurno neće raditi (pitanje je hoće li se WM htjeti uopšte i pokrenuti [CPU istrukcije, RAM, storage...]). Trenutno meni zvuči da se WM može jedino pokrenuti kroz neki softverski emulator na iPhonu, kao npr: VMware na PC, a to znamo da nije to to.

Za funkcionalnosti WM-a najbolje kuptiti uređaj sa preinstaliranim tim Microsoftovim operativnim sistemom.
17 godina
neaktivan
Windows mobile

prodaj iphone i kupi omniju

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows mobile

ja znam da je iphone smece i da je omija bolja

al stari mi ima iphone pa me pito jel se moze stavit winm

0 0 hvala 0
17 godina
cro kaže...

ja znam da je iphone smece i da je omija bolja

al stari mi ima iphone pa me pito jel se moze stavit winm

nemože
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
Windows mobile

ok, odustajem...

prodaj iphon kupi omniu!

barem ces usreciti nekoga tko to zavrjedjuje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice