VIP me ugodno iznenadio :)

poruka: 41
|
čitano: 8.217
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

i ja sam na Vip-u... vec dosta godina... nisam imala primjedba do ove godine...

i to kad je pocela ona nagradna igra..90 auti u 3mj

ljudi su trosili i po 10.000kn misleci da su u igri... a da ne govorim o onim vecim svotama,dizanju kredita i sl.

misleci da ce sa 10, 20 milja dobit auto koji vrijedi 10x vise... jokk! zaeb!

a sam osobno potrosila 300kn dok nisam shvatila...

ovo je bila cista pljacka! i tu me Vip razocarao! Plač

to sve i govori sto ta nagradna igra nije izdrzala do kraja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: VIP me ugodno iznenadio :)
danygirl kaže...

i ja sam na Vip-u... vec dosta godina... nisam imala primjedba do ove godine...

i to kad je pocela ona nagradna igra..90 auti u 3mj

ljudi su trosili i po 10.000kn misleci da su u igri... a da ne govorim o onim vecim svotama,dizanju kredita i sl.

misleci da ce sa 10, 20 milja dobit auto koji vrijedi 10x vise... jokk! zaeb!

a sam osobno potrosila 300kn dok nisam shvatila...

ovo je bila cista pljacka! i tu me Vip razocarao! Plač

to sve i govori sto ta nagradna igra nije izdrzala do kraja...

Nisam pratio tu nagradnu igru, kako je završila?

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan

Ministarstvo financija je zabranilo igru.

17 godina
neaktivan
macak kaže...

LOL, koja pljačka! Ljudi spiskaju pare a onda ne dobiju mogućnost ni da sudjeluju u igri XD, da nije tragično bilo bi smješno.

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
protjeran
LOL, koja pljačka! Ljudi spiskaju pare a onda ne dobiju mogućnost ni da sudjeluju u igri XD, da nije tragično bilo bi smješno.

Pa to nije ništ čudno kad živimo u banana državi.
17 godina
neaktivan

a meni baba ima na sebi tri vip broja koja trose u prosjeku svaki 700 kn mreza vip pa joj nikad nista nisu dali +koristi vodafone mobile connect 3gb

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Originalni_manic kaže...

To što se plaća uspostava poziva i kaj su minute skuplje to mi se isplati zbog drugih razloga. Ako je tele2 tako uber mrak zašto onda ima mizeran postotak korisnika i još nije ni blizu pozitivne nule?
Zato jer je Hrvatska i Hrvati neko posebno tržište koje iz neznam kojih razloga ne žele napraviti prijenos broja u drugu mrežu. ViPme je od svih prepaid mreža najskuplji i morao bi biti mazohist da koristim to lopovsko austrijsko smeće od mreže a imao sam ga neko vrijeme, valjda u napadu ludila i iziritiran T-kobile reklamama. Sada kada sam na Tele2 blabla a budući da puno ne razgovaram na mobitel nikada nisam imao tako dugo jedan bon.
A ti "znaci   pažnje" od korporacija su ćisto sranje. Kao ono kada potrošiš 10000 bodova (1 bod =1 kn) kod T-scuma pa za to dobiš ručnik ili sličnu glupost.

VIP me ugodno iznenadio :) (plaćeni oglasSmijeh
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
the_tux kaže...
Originalni_manic kaže...

To što se plaća uspostava poziva i kaj su minute skuplje to mi se isplati zbog drugih razloga. Ako je tele2 tako uber mrak zašto onda ima mizeran postotak korisnika i još nije ni blizu pozitivne nule?
Zato jer je Hrvatska i Hrvati neko posebno tržište koje iz neznam kojih razloga ne žele napraviti prijenos broja u drugu mrežu. ViPme je od svih prepaid mreža najskuplji i morao bi biti mazohist da koristim to lopovsko austrijsko smeće od mreže a imao sam ga neko vrijeme, valjda u napadu ludila i iziritiran T-kobile reklamama. Sada kada sam na Tele2 blabla a budući da puno ne razgovaram na mobitel nikada nisam imao tako dugo jedan bon.
A ti "znaci   pažnje" od korporacija su ćisto sranje. Kao ono kada potrošiš 10000 bodova (1 bod =1 kn) kod T-scuma pa za to dobiš ručnik ili sličnu glupost.

VIP me ugodno iznenadio :) (plaćeni oglasSmijeh
Nije plaćeni oglasi, da barem je :)

Slažem se da su tcomovi znaci pažnje crap teže vrste, ali ovo s vipom me ugodno iznenadilo jer:
a) nisam tražio taj foto frejm
b) nisam skupljao neke bodove i sranja
c) nisam ja trošio te pare nego rodica koja ima VIP preko moje mame

Dakle, ja sam dobio besplatno taj foto frejm i naravno da sam bio happy + još volim ta sva digitalna sranja =D

Kaj se tiče VIP-a, kao što rekoh, prešao bi ja na tele2 da imaju sve usluge koje ima vip, ovako ne mogu.
17 godina
neaktivan
macak kaže...

Mogu misliti kako su vratili pare narodu.
Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...
macak kaže...

Mogu misliti kako su vratili pare narodu.
 jesu dre.k!!  Neodlučan
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Vip rulz, ja ga već koristim 2 godine i svake godine čestitaju mi rođendan, znam da nisam gold korisnik i da čestitka nije puno, ali ipak čovjeka veseli, zar ne?

mene su budili u 2 ujutro da mi cestitaju rodenad..
nikad vise vip..
inace tele2 je prije par dana snizio cijene surfanja netom mobitelom za 20 puta.
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice