Vaše cijenjeno mišljenje

poruka: 3
|
čitano: 931
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaše cijenjeno mišljenje

Ovako, bio sam korisnik iphonea 3g godinu dana, i mogu reci jedno, najbolji gsm uređaj koji sam ikada isprobao. Mnogi korisnici ce reci da ima mane  te da ga androidi "jedu", ali jednostavnost uporabe te nabavljanje dijelova te otklanjanje kvarova je bilo brzo. 

Negativne strane ( iz moje perspektive ): Losa kamera, to jest nemoze se mjeriti s kamerama tog cjenovnog ranga.

Zvucnik je slab do bola ( i da, naglasavam zvucnik )

Relativno brzo se kvari 

Prebacivanje datoteka ( za one koji ga koriste znat ce kakva zaj..... )

Nemoguce kontrolirati datoteke iz uređaja

Cijena i dalje prevelika, iako je 4 vani.

Pozitivne strane ( iz moje perspektive ): App store ( jednostavno odlican )

Za slusanje na slusalice nema boljeg telefona

Najbolji touch na trzistu, i da probao sam samsunge nove...

Sarafi pregledan i brz, jedino youtube otvara novi prozor sto je minus.

Jednostavnost 

Lako nabavljanje dijelova

Ovog trenutka se nemogu sjetiti daljnih detalja koji mi upadaju u oko. Ja sam trenutno u dilemi dali uzeti 3gs, cekati 4, ili probati xperiu x10, samsung hd, etc. 

Pa ljudi zanima me vase misljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vaše cijenjeno mišljenje

ako si na iphoneu odi opet na iphone. predlažem ti da čekaš cetvorku koja riješava dobar dio navedenih minusa(osim datoteka, ali ako ti je važno, jailbreakaj i instaliraj ifile).

ne kažem da je android loš, ali poslje jednostavnosti i logičnosti iphonea, to je kao da si pao s konja na magarca. ako ti je previše novaca čekaj 4tvorku pa kupi 3gs, razlika između njega i 3g-a je dan i noć, a isto ispravlja dobar dio minusa

Apple rulz!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Vaše cijenjeno mišljenje

to i namjeravam, jer ono niti jedan mob nije do iphonea po jednostavnosti i svemu, ugl idem sad cao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice